FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

EXCLUSIV » REGHE SE ÎNTOARCE! Înfrângerea cu CFR, ultimul meci pentru Dică la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 21:39

Înfrângerea FCSB-ului cu CFR Cluj, 0-2, va fi mai mult ca sigur ultimul meci al lui Nicolae Dică pe banca FCSB-ului. 

Rezultatele dezamăgitoare și faptul că CFR s-a distanțat la 6 puncte par să fie elementele care îl determină pe Gigi Becali să-l înlocuiască pe Dică, după un an și jumătate petrecut la cea mai titrată echipă din România.

În locul acestuia, Becali urmează să-l instaleze pe bancă pe Laurențiu Reghecampf, liber de contract după despărțirea de Al Wahda din urmă cu o lună. Conform informațiilor GSP.ro, "Reghe" va fi pe bancă la primul meci din 2019 al roș-albaștilor. Antrenorul le-a și comunicat de altfel unor apropiați că e foarte aproape de revenirea la FCSB, unde va bifa cel de-al treilea mandat.

Au mai rămas de stabilit doar ultimele detalii contractuale cu patronul Gigi Becali, lucrurile urmând să devină clare în zilele următoare. Mai mult, Reghe și-a anunțat deja colaboratorii să se pregătească pentru revenirea la echipă. 

Rămas fără sprijinul patronului, Nicolae Dică a pierdut definitiv și suportul fanilor: la partida cu CFR Cluj, cei 7-8 mii de fani din tribune i-au solicitat la unison demisia antrenorului.

Câteva recorduri importante atinse de Reghe pe banca celor de la FCSB:

  • A fost primul antrenor, după Cosmin Olăroiu, în sezonul 2006-2007, care a terminat un sezon pe banca roș-albaștrilor - sezonul 2011-2012;
  • Cu el pe bancă, FCSB a reușit în premieră să elimine o deținătoare a Cupei Campionilor Europeni / Ligii Campionilor. (Ajax Amsterdam, în sezonul 2012-2013 din Europa League). Tot atunci, a fost pentru a doua oară în istoria echipei când revine după ce pierduse în tur la o diferență de două goluri;
  • A fost desemnat antrenorul anului în 2012. În acel sezon, FCSB a câștigat titlul, acumulând 79 de puncte!;
  • A învins deținătoarea Ligii, Chelsea, 1-0 pe Arena Națională;
  • A egalat un record vechi, reușind să câștige titlul cu 5 etape înainte de final. Echipa din 2013 a reușit să egaleze performanțele Stelei lui Ienei din sezoane ''85-'85 și '86-'87, câștigând titlul cu 5 etape înainte de final!;
  • Cu el pe bancă, FCSB a devenit prima echipă din România care s-a calificat în grupele Ligii după ce a trecut 3 tururi preliminare;
  • E singurul antrenor din istoria FCSB-ului care a câștigat titlul din primul an atât ca antrenor, cât și ca jucător.

În postura de antrenor, acesta le-a pregătit pe Gloria Bistrița, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB de două ori, Al-Hilal, Litex Lovech și Al-Wahda.

6 trofeea cucerit Reghecampf ca antrenor: două titluri, o Supercupă și o Cupă a Ligii cu FCSB + Cupa Ligii și Supercupa cu Al-Wahda

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (230)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Decembrie 2018, 17:17

@dinamo-fan Scuza-ma ca ma bag in discutia ta cu "ionut 07",dar cu privire la cauzele dezastrului de la Dinamo-din acest sezon-ai uitat de ofertarea lui Nistor de catre Becali-intr-un moment in care echipa era in grafic-iar dupa acel soc,Dinamo nu si-a mai revenit!Dupa acel episod, Hagi a declarat ca "Dinamo are un lot bun spre foarte bun,dar are probleme in vestiar"!

mosvasile
mosvasile  •  23 Decembrie 2018, 16:59

Nu nene!Becali bate cotigeaua la Sumudica!E in stare sa-i plateasca si clauza!Acum ca se simte vinovat,cutra aia de MM o sa taca!Deocamdata!Poate sa aduca GG si pe mama antrenorilor,cat timp nu-l da pe MM afara din vestiar,nu va mai lua titlul de campion!Pe Alibec,el l-a distrus!Dupa umila mea parere un antrenor-care construieste echipe-este Daniel Isaila!Dar Becali nu mai are rabdare!

zizu
zizu  •  23 Decembrie 2018, 12:49
Postat de demolarii pe 23 Decembrie 2018, 11:44

LPF permite că Soția sa aibă jucători sub contract la alte echipe din Liga I( cum de accepta ACUM Andrei Cristea transferul la Fcsb?) iar el sa fie antrenor la o altă echipă? Clar e o competiție slab organizată, fapt demonstra și de ratingul din acest sezon , mai mic decât cel de acum 5 ani........

Acum câteva zile ștucan și fițuica gsp,erau foarte scandalizați,că rednic e cu luana la dinamo! La reghe,nu e problemă...:)

Vezi toate comentariile (230)
Comentează