FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV // SEPSI ÎN PLAY-OFF! S-a deschis șampania la Sfântu Gheorghe » Oficialii merg la Neagoe acasă: „Fotbaliștii vor avea un bonus din partea patronului”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 19:18

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat matematic în play-off, performanță obținută în premieră pentru formația înființată în anul 2011.

Patronul lui Sepsi nu e în țară, însă oficialii clubului vor merge în această seară la antrenorul Eugen Neagoe acasă pentru a bea un pahar de șampanie. Jucătorii nu vor participa pentru că miercuri vor avea meci cu CFR Cluj în sferturile de finală ale Cupei României.

„E o performanță unică pentru un oraș ca Sfântu Gheorghe. Le mulțumim din suflet celor de la Gaz Metan că au jucat foarte bine. Avem o relație bună cu clubul de acolo și vrem să rămână așa în continuare. Fotbaliștii vor avea un bonus din partea patronului. Nu știu suma, dar cu siguranță va fi pentru că e o performanță.

Să nu ne culcăm pe o ureche, am intrat în play-off și de acum totul e posibil. Visăm la cupele europene. Ne bucurăm pentru performanța obținută, suporterii noștri merită tot ce-i mai bun. Veți vedea stadionul plin la fiecare meci din play-off, mai ales că vor veni nume mari precum CFR, FCSB sau Craiova”, a declarat Janos Bokor, manager general Sepsi, pentru GSP.ro.

„Nu mi-a venit să cred, mi-au trebuit câteva minute să realizez că ne-am calificat în play-off. E ceva nemaipomenit. Nu am vista la asta niciodată. Ne-am gândit, dar rezultatele nu prea ne-au ajutat. N-am început cu dreptul anul calendaristic. Simțeam că putem rata calificarea. Când am pornit proiectul visam doar la Liga a 2-a, mai mult nu puteam visa” David Kertesz, vicepreședinte Sepsi, la Radio Sport 1

Citește și:

CALCULE PLAY-OFF // A rămas UN SINGUR LOC pentru play-off! 3 echipe luptă în ultima etapă: toate CALCULELE și SCENARIILE

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  25 Februarie 2019, 08:13

Pai cum, ca parca Sepsi avea interzis in playoff? Ca asa decisesera 'sudistii' sa nu mai ia Sepsi niciun punct. Sau ma insel?

ac.oradea
ac.oradea  •  24 Februarie 2019, 22:41

Bravo lor ! Multa munca si disciplina. Dar sa ramana in afara cancanului specific. Si ei si Astra si a treia echipa care va mai intra. Pana la urma ei vor arbitra lupta la titlu. Adica cele trei echipe de pe locurile 4-6.

idi53
idi53  •  24 Februarie 2019, 21:52

*** ,*** cu *** din ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează