FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Cum a premiat-o Gigi pe Steaua: „Am intrat la el în mașină și mi-a dat banii cash. Ăsta e Becali!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 20:30

Provocat de Ioanițoaia, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” (difuzată în fiecare miercuri de la ora 20:00), să spună cu ce echipă ține dintre FCSB și CSA Steaua, Vasile Stângă, în prezent team-manager al echipei de handbal băieți a Armatei, a zâmbit și a făcut dezvăluiri spectaculoase din culise. 

„Eu tot timpul l-am admirat pe Becali, pentru că este un om dintr-o bucată. Un om care ajută. Am tot respectul pentru el. A investit foarte mult în fotbal. Marea lui greșeală e că vorbește prea mult. Dar domnul Becali, când promite ceva, se ține de cuvânt! Eu garantez pentru el. Și vă dau și un exemplu.

La finala Cupei Challenge de la București a venit Gigi Becali când echipa se încălzea. Mi-a zis: «Vasile, dacă echipa câștigă, îți dau o primă de joc!». «Bine, Gigi!». După meci m-a sunat el. «Ce, mă, n-ai nevoie de bani?». M-am dus la stadion în mașină și mi-a dat prima. 20.000 de euro pentru echipă! I-am împărțit cu toți băieții. Ăsta e Gigi Becali!".

Stângă face referire la returul Steaua - Horta din finala disputată în 2006. Roș-albaștrii s-au impus cu 34-27 și au luat trofeul Challenge Cup, după ce în tur pierduseră cu portughezii, 21-26.  

Ovidiu Ioanițoaia: „Vezi să n-ai probleme acum cu Talpan"

"Eu sper ca CSA Steaua să ajungă în Liga 2, dar de-acolo se schimbă lucrurile. Eu cred că i s-a dat prea multă atenție domnului Talpan de către presă. Domnul Talpan și-a creat un scop în viață. Ăsta e Gigi Becali și să distrugă FCSB-ul!", a încheiat Stângă.

"Se face stadionul în Ghencea și e un lucru fantastic. Pe lângă stadion, sper să avem și noi o sală de sport a clubului. Sper să o apuc, să avem sala noastră. Am înțeles că este în proiect. Suntem unicat în lumea asta. Noi ne antrenăm la Chiajna. E bine și acolo, dar noi suntem Steaua! Primul club din țara asta și n-avem o sală"
Vasile Stângă, team-manager Steaua

Stângă a fost de 10 ori campion al României, medaliat de două ori cu bronz la Jocurile Olimpice, câștigător al Supercupei Mondiale, cel mai bun inter stânga din lume și golgeter al Campionatului Mondial. Selecționat de 4 ori în echipa lumii acesta a marcat 1.414 goluri pentru echipa României fiind pe locul 1 în clasamentul all-time.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (40)
parpalache
parpalache  •  30 Ianuarie 2020, 16:08

Probabil ca era bucuros ca tocmai ii reusise"scamatoria"cu schimbul de terenuri cu MAN!Afacerea secolului!22 de ha-adica 220 de mii metri patrati-de teren construibil in liziera Bucurestilor!Devenind practic miliardar!Cum a reusit?Pai a declarat chiar el-in fata procurorilor-la"sugestia"lui Basescu-ca l-a mituit inclusiv pe ministrul Babiuc,ca sa aprobe schimbul de terenuri!Chipurile a fost condamnat si el-de ochii lumii-dar...terenurile-obtinute prin infractiune-nu i-au fost confiscate!Nu i-au fost confiscate!Asa cum prevede Legea!Minunile "Justitiei independente"!

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  30 Ianuarie 2020, 14:29
Postat de catalynn pe 30 Ianuarie 2020, 06:27

Domnul Stanga, indiscutabil un mare sportiv la vremea sa, este un personaj mai degrabă pitoresc. Sincer nu îl înțeleg pt ce se face de ras comițând un audenunt. Bun, legal faptele s-au prescris, însă e jenat sa recunoști ca practic ai luat mita de la ne-a jjijji, pt ca acea premiere data in mașina exact asta este. Ne putem doar imagina ce peșcheșuri dădea ne-a jjijji generalilor pt ca ăștia sa își tina gura închisă. Unii ii plâng de mila ciobanului pt ca a fost extorcat, însă e doar vina lui, așa pățești când in loc sa faci afaceri la lumina, corect, onest, tu faci mânării. Însă omul atât poate, se credea in obor nu la cârma unei afaceri de zeci de milioane, iar in final inevitabilul s-a produs ...

nici eu nu inteleg de ce te faci de ras asa .. bezi ca toata lumea iti spune ca Steaua , joaca in liga 1 .. tu nu ... bla bla .. tot felul de aberatii .. o sa o iei razna ... la anul falimentati !!! :))))

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  30 Ianuarie 2020, 14:25
Postat de cetateanul_surmenat pe 30 Ianuarie 2020, 08:57

In loc sa investeasca milioane de euro in echipa de fotbal infiintata si sustjnta de psd mai bine construiau o sala pt echipa de handbal care face cunoscut numele Steaua in sens bun. Comunistii au ales sa pompeze bani in pseudo-echipa care face de ras numele Steaua nefiind capabila sa promoveze 2 ani la rand din L4 in L3 cu tot sprijinul psd. PS Kakalynka, trateaza-te ca esti bolnav de ura. Cand Tiriac, de exemplu, premiaza niste sportivi e patriot, ciobanul in schimb da mita. Patetic.

tu crezi ca ei investesc in csa ?! cmooon sunt bani publici .. sti cum sunt preturile cand platesti din bani publici ? 2000 ron un pix :D cati bani au consumat cei de la CSA in acesti 3 ani ? rezultatul ? liga a 4-a !!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează