FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO // Detalii din interior în „cazul Mihai Pintilii” la FCSB: „Aici e o problemă!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 13:02

Mihai Pintilii, 35 de ani, se pregătește să se retragă din cariera de fotbalist profesionist! Primul anunț a fost făcut de Gigi Becali, după derby-ul din septembrie cu CFR Cluj. Căpitanul vicecampioanei e decis să ia o decizie după meciurile care mai sunt programate pe finalul acestui an.

Prezent în studioul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, difuzată în fiecare miercuri de la ora 20:00, pe GSP.RO, Mihai Stoica, fostul director sportiv de la FCSB, a vorbit despre Pintilii și despre viitorul acestuia.

„Nu știu dacă-l mai ajută corpul! El mai poate, dar trebuie să tragă foarte tare de el și nu știu dacă mai are motivația necesară. Aici e o problemă! Mingea îl ajutăm mai mult decât îl ajuta acum 10 ani. Face 35 de ani, dar nu asta ar fi problema, ci de motivație. Și când pe poziția lui dau randament Ovidiu Popescu sau Nedelcu, poate nu mai are motivație nici din acest punct de vedere.

E un jucător a cărui simplă prezență în teren ajută mult echipa. Nu e El Cid să-l pună mort în șa și să sperie vrăjmașii. Vocea lui Pintilii este extrem de importantă. A fost și este un om important în vestiar, chiar dacă era accidentat, cu kg în plus sau în greutate optimă”, a declarat, în exclusivitate, fostul oficial al FCSB.

Membrii staff-ului tehnic s-au tot schimbat, însă toți care au ocupat posturi în conducere l-au informat și pe Becali despre puterea de convingere a lui Pintilii în relația cu restul jucătorilor. Gigi l-ar păstra pentru calitatea aceasta: „Dacă vrea, poate rămâne în club, să fie antrenor secund”.

9 lunia absentat Pintilii în ultimul an din cauza accidentărilor, între septembrie 2018 și februarie 2019 și în acest an, între aprilie și august

DEBUT LIGA 1

  • 22 de ani și jumătate
  • în tricoul Jiului Petroșani

DEBUT ÎN NAȚIONALĂ

  • 27 de ani
  • în meciul San Marino - România 0-1

DEBUT ÎN CUPELE EUROPENE

  • 28 de ani
  • în meciul FCSB - Spartak Trnava 0-1

PRIMUL TROFEU CÂȘTIGAT

  • 28 de ani și jumătate
  • titlul la finalul sezonului 2012-2013

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Discuție dură pe WhatsApp între Mihai Stoica și Denis Alibec: „Ești prea obraznic” + Reacția atacantului: „Nu mai are motive să apară la televizor?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează