FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Valeriu Iftime e categoric și cere VAR în Liga 1: „Suntem primitivi! Mă ocup eu, mă plătește LPF după”

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 10:51

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a vorbit despre implementarea sistemului de arbitraj video în Liga 1. 

Iftime se declară un fan categoric al acestui sistem și consideră că introducerea lui este absolut necesară. Patronul moldovenilor vine inclusiv cu o propunere și se oferă să fie el cel care se va ocupa de implementare, pe partea de hardware. 

„Noi suntem un pic defazați de lumea normală, pentru că sunt aceste instrumente care pot fi folosite și nu le folosim. E ca și cum n-ai vrea să folosești telefonul mobil sau laptopul. Cam așa e și în fotbal. Ai acest sistem și e păcat să nu-l folosești. Ar rezolva multe lucruri din stările astea de angoasă create de greșelile de arbitraj. Nu e deloc scump în opinia mea. Ca să faci ceva trebuie să ai și minte, putere, voință. Ei ar vrea dar... E ca și cum vrem autostrada Moldovei, dar nimeni n-o face. Atâta timp cât vrei și n-o faci înseamnă că nu poți, dacă nu poți dă-te deoparte. 

Să nu ai VAR astăzi... suntem un pic primitivi. E păcat, e în defavoarea fotbalului, a spectacolului. Ar calma multe idei năstrușnice, că ne-a furat arbitrul, că nu a vrut etc. M-am angajat public că sunt eu dispus să negociez pentru sistemul VAR. Partea de hardware o fac când vrea Liga, să-mi plătească mie după. La un chestionar de la Ligă, cred că au fost 6 persoane împotriva implementării VAR. Eu spun că trebuie să dea drumul la acest proiect, cu termen clar de finalizare”, a declarat Valeriu Iftime la GSP Live. 

În urma unui sondaj GSP.ro, 84% din 40.000 de persoane sunt de părere că echipele din Liga 1 ar trebui să cedeze un procent din drepturile TV pentru VAR. 

Citește și:

VIDEO Adrian Porumboiu, despre introducerea sistemului VAR în Liga 1: „Îl aștept la fel cum aștept să învie soacră-mea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
major
major  •  11 Martie 2020, 08:43

*** vorbește mai mult ca El Ciobandante! S-a prins că e nevoie de gargară ieftină ca să fi notoriu și a începit să-i placă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

111855873007282
Un Timisorean  •  11 Martie 2020, 08:25

Pai de ce sa plateasca cluburile ? Sa plateasca Liga, ca are bani, nu sa-si umfle buzunarele in fiecare luna pe nimic. Apropooooos.........stie cineva cine mai conduce liga ?

zecs93
zecs93  •  11 Martie 2020, 00:20

Pai cu var se cam termina omenia dintre fcsb si blatosani, ai grija moldovene ce-ti doresti !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează