FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultrașii lui Dinamo „vor lua foc” » Ce decizie a fost luată, după ultimatumul primit

Articol de , - Publicat luni, 04 martie 2024 17:48 / Actualizat luni, 04 martie 2024 19:46

Ultrașii lui Dinamo au făcut mai multe apeluri pentru îndepărtarea lui George Daniel Bozieru, persoană din departamentul de ordine și siguranță. Cel mai recent ultimatum a venit chiar ieri, din partea grupării de ultrași Panzer, care i-au cerut să plece sau se vor asigura că va părăsi clubul într-un mod umilitor. Firma de pază de la Dinamo au luat decizia în privința lui Bozieru.

PCH a venit cu propriul comunicat în urmă cu o lună, în care îi solicita omului din anturajul lui Dinamo să plece. Motivul este reprezentat de faptul că acesta este un suporter declarat al Rapidului. Contul său de Facebook are cuvintele „rapid1923” în url-ul personalizat și poze cu el la Rapid. Aceste detalii nu au fost înlocuite nici până la ora redactării acestui articol.

Șefii lui Dinamo s-au convins și au demarat negocierile
DINAMO
Șefii lui Dinamo s-au convins și au demarat negocierile

S-a luat decizia în privința inamicului suporterilor de la Dinamo

Conform informațiior GSP, George Daniel Bozieru nu va fi dat afară de firma de pază care colaborează cu Dinamo, spre nemulțumirea suporterilor, care își doreau să-l vadă plecat cât mai repede din club pe omul care se ocupă de departamentul de ordine și siguranță.

De altfel, conducătorii clubului au precizat pentru GSP faptul că Bozieru nu este angajat al clubului, ci la firma de stewarzi cu care colaborează clubul.

Vestea nu le va pica bine grupărilor ultras, iar lui Bozieru nu i-a mai rămas decât varianta de a-și da singura demisia, conform comunicatului postat ieri de Panzer, altfel aceștia se vor asigura că acesta va pleca într-un mod extrem de umilitor.

O singură imagine de pe contul lui (header-ul paginii) îl prezintă într-o haină cu sigla lui Dinamo în format alb-negru și cu inițialele sale. Rămâne de văzut cum vor reacționa fanii lui Dinamo, după ce vor afla că Bozieru va fi păstrat în club.

Chiar dacă acesta nu are o funcție la clubul alb-roșu, suporterii nu vor să audă de prezența unui suporter al rivalei Rapid și, cel mai probabil, vor reacționa dur după această veste.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Fanii lui Dinamo au luat cu asalt hotelul unde s-au cazat „câinii” în Iași

Citește și alte știri:

Iată ce au văzut Bîrsan și Colțescu! » Unghiul care a lămurit totul la penalty-ul din Sepsi - FC Voluntari + verdictul lui Crăciunescu
SEPSI - FC VOLUNTARI 4-0
Iată ce au văzut Bîrsan și Colțescu! » Unghiul care a lămurit totul la penalty-ul din Sepsi - FC Voluntari + verdictul lui Crăciunescu
Ajungerea în play-off, adică evitarea retrogradării
EDITORIAL
Ajungerea în play-off, adică evitarea retrogradării

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  07 Martie 2024, 10:40
Postat de FlashGordon pe 05 Martie 2024, 21:09

iarasi ma confunzi tibi iq 33. tu esti nefamilist,altcumva nu ai scrie ce scrii aici pe gsp. orice psiholog poate observa asta.

randoame daca am familie .. sa nu mai apuci pastele ???? bah obezule eu mai am putin si o sa am nepoti, si tu ma intrebi de familie :)))))))))))))))))))))))

FlashGordon
FlashGordon  •  05 Martie 2024, 21:09
Postat de sadiku_is_back pe 05 Martie 2024, 10:19

Tu esti prostul ala care ma intreba, de ce imi trebuia certificatul de cununie la politie, cand am schimbat ''buletinul '' ????

iarasi ma confunzi tibi iq 33. tu esti nefamilist,altcumva nu ai scrie ce scrii aici pe gsp. orice psiholog poate observa asta.

FlashGordon
FlashGordon  •  05 Martie 2024, 21:09
Postat de concret. pe 05 Martie 2024, 00:17

3 sferturi din punctele alea sunt facute pe seama omeniilor si a greselilor de arbitraj. ce campioana baaa, ca nicaieri pe planeta asta nu se intampla ce se intampla aici??? Norocul vostru ca e Ciolacu la putere, ca e an politic si DNA-ul se face ca ploua... dar tot va aranjeaza karma pana la urma. FORTA SILKEBORG!

deci karma ne duce in grupele ucl. ca asta inseamna silkeborg,ca am trecut toate tururile preliminare fara sa fim eliminati nici macar o data. qed ca esti *** si te-am umilit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează