FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ

CRAIOVA - CFR Cluj. Fanii Craiovei își văd de drumul lor! Ce au făcut la statuia lui Mihai Viteazul cu câteva ore înainte de derby: „Aduceți titlu'-n Bănie!”

La statuia lui Mihai Vitezul, din piața cu același nume, a arborat steagul cu leul de pe emblema clubului.
La statuia lui Mihai Vitezul, din piața cu același nume, a arborat steagul cu leul de pe emblema clubului.

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 16:01 / Actualizat luni, 03 august 2020 23:46

Peluza Nord va fi „reprezentată” diseară pe ” Ion Oblemenco” de un banner cu al 4-lea vers din imnul acestei veri în Bănie. Iar la statuia lui Mihai Vitezul, din piața cu același nume, a arborat steagul cu leul de pe emblema clubului.

  • CS Universitatea Craiova și CFR Cluj, primele două clasate din Liga 1, se întâlnesc azi, de la ora 20:30, în meciul care va decide campioana! 
  • Craiova – CFR Cluj va fi liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus;
  • Dacă Universitatea Craiova va câștiga meciul cu Astra la „masa verde”, oltenii sunt campioni și cu un egal cu CFR, în derbyul de luni seară;
  • Dacă meciul cu Astra se va juca, iar Craiova scoate cel mult un egal la Giurgiu, CFR va fi campioană în caz că ia măcar un punct în meciul cu CSU.

În ciuda restricțiilor pentru COVID-19 impuse de autorități, fanii CS Universitatea nu vor lipsi diseară de pe „Oblemenco". Peluza Nord, cel puțin, va fi „reprezentată" de un banner pe care va sta scris al patrulea vers al imnului restartului de campionat: 

Suntem cu voi 
Vă urmăm prin vânt și ploi
Faceți-ne-o bucurie 
Aduceți titlu'-n Bănie 

Precedentele trei versuri au însoțit echipa la 2-1 cu FCSB, „Suntem cu voi", la 2-0 cu Botoșani, „Vă urmăm prin vânt și ploi", și la Giurgiu, „Faceți-ne-o bucurie", deși, în cele din urmă, partida programată vineri nu s-a mai disputat. 

Membrii galeriei mizează și pe directorul de imagine al clubului, Gheorghe Craioveanu. „Grande" va urmări finala pentru titlu din tribună, iar apoi, dacă CS Universitatea câștigă, este așteptat să li se alăture suporterilor în zona stadionului.

CRAIOVA - CFR Cluj. Fanii Craiovei își văd de drumul lor! Ce au făcut la statuia lui Mihai Viteazul cu câteva ore înainte de derby: „Aduceți titlu'-n Bănie!”

Fanii nu stabiliseră ieri nicio strategie în cazul unui triumf. Surse din anturajul lor susțin că, foarte probabil, „va fi ceva ad-hoc".

Azi dimineață, membrii Peluzei Nord au mers la statuia lui Mihai Viteazul, din piața cu același nume, și l-au ”înzestrat” pe legendarul voievod cu steagul pe care se află imprimat leul de pe emblema clubului. Totodată, ei încă trag speranțe că vor putea urmări meciul pe ecrane gigant, în centrul urbei. 

CRAIOVA - CFR Cluj. Fanii Craiovei își văd de drumul lor! Ce au făcut la statuia lui Mihai Viteazul cu câteva ore înainte de derby: „Aduceți titlu'-n Bănie!”

Solicitarea le-a fost respinsă de dimineață, însă discuțiile au fost reluate și încă sunt speranțe, mai ales că vor să vină și susținători ai echipei din alte orașe.

CS Universitatea Craiova – CFR Cluj, echipe probabile

Craiova: 13. Pigliacelli - 18. Șt. Vlădoiu, 15. Cosici, 26. Acka, 5. Vătăjelu - 16. Nistor, 8. Mateiu, 10. Cicâldău - 22. Bărbuț, 19. Koljici, 28. Mihăilă
Antrenor: Cristiano Bergodi
Rezerve: 1. L. Popescu, 9. A. Ivan, 14. Qaka, 17. Baiaram, 20. Gustavo, 21. Ivanov, 33. Bălașa, 38. L. Nițu, 39. I. Mitran
Absenți: M. Roman II, Constantin (indisponibili), Bancu (suspendat)

CFR Cluj:  87. Arlauskis - 16. Susici, 55. Vinicius, 21. Boli, 45. Camora - 27. Chipciu, 37. Bordeianu, 94. Itu - 10. C. Deac, 99. Rondon, 18. V. Costache
Antrenor: Dan Petrescu
Rezerve: 89. Hindrich, 3. Burcă, 6. L. Aurelio, 9. Omrani, 11. Pereira, 13. Ciobotariu, 28. Hoban, 92. Cestor, 96. Joca
Absenți: Djokovici, Păun, C. Manea, Sandomierski (COVID-19)

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova) 
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad) / Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare) și Vasile Marinescu (București)

VIDEO. Sorin Cârțu, mesaj de încurajare pentru Craiova:„Aduceți titlul în Bănie!”

Citește mai multe știri despre Craiova - CFR Cluj: 

7 întrebări înainte de Craiova - CFR Cluj, derby cu titlul pe masă după 40 de ani! De la Dan Petrescu la haosul de pe străzi

EXCLUSIV. Avem voturile Ligii 1 privind desemnarea campioanei! Cine ar putea câștiga trofeul dacă se termină egal la Craiova - CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
cordell.hull
cordell.hull  •  03 August 2020, 18:38
Postat de cordell.hull pe 03 August 2020, 17:54

*** au reușit sa pângăreasca și statuia lui Mihai viteazul...

Statistic Doljul are cel mai mare număr de asistați social... așa ca ma cenzurați degeaba... numărul lor nu e nici mai mare nici mai mic...

pittt
pittt  •  03 August 2020, 17:56
Postat de remarque pe 03 August 2020, 17:46

nu chiar toata viata. Cea mai mare parte a ei probabil. Capitala Munteniei era la Bucuresti si pe vremea lui Mihai.

Capitala era la Targoviste.

cordell.hull
cordell.hull  •  03 August 2020, 17:54

*** au reușit sa pângăreasca și statuia lui Mihai viteazul...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close