FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL 0-2

VIDEO Galeria eliberează calea pentru venirea lui Șumudică! Ce s-a scandat pe stadion după Rapid - Petrolul

Articol de , , - Publicat duminica, 13 august 2023 23:39 / Actualizat luni, 14 august 2023 00:05

Rapid are un start foarte slab de sezon, iar după 0-2 cu Petrolul ultrașii și-au pierdut răbdarea cu echipa alb-vișinie.

Adus la începutul sezonului, italianul Cristiano Bergodi nu obține rezultatele dorite. Echipa lui are doar 5 puncte (o victorie, două egaluri și două înfrângeri) și e pe locul 11, spre nemulțumirea fanilor.

VIDEO Ultrașii Rapidului și-au pierdut răbdarea: Daniel Niculae, inamicul public nr 1

Imediat după autogolul lui Borja Valle în prelungiri, galeria Rapidului a izbucnit și i-a apostrofat pe jucători. Din tribune, s-a scandat la unison „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”.

Scandarea au repetat-o și la finalul meciului, când jucătorii s-au dus să salute galeria.

Galeria îi eliberează drumul lui Marius Șumudică

Ultrașii au început apoi să scandeze injurii împotriva lui Daniel Niculae, președintele clubului. Nico a fost principalul opozant în calea venirii lui Șumudică, iar antrenorul a precizat din start că nu va putea lucra niciodată cu el în club. 

„Eu cu Daniel Niculae nu voi putea lucra niciodată. Nu ne-am «curentat» niciodată. Este decizia mea: nu vreau să lucrez cu Daniel Niculae. Eu dacă aș ajunge la Rapid vreodată aș lucra numai cu Dani Coman, dar acolo există un conducător, un investitor, care se numește Dan Șucu și care are o relație foarte bună cu Daniel Niculae.

Eu îl respect pe Daniel Niculae, n-am nimic cu el, l-am avut coleg când eram și eu jucător, apoi l-am și antrenat, n-am niciun fel de problemă, dar nu mă văd lucrând cu el. Nu mă văd. Nu suntem compatibil. Eu dacă aș veni, de exemplu, să mă bat pentru campionat la Rapid peste 5 ani de zile, una din condiții ar fi să vin cu Dani Coman președinte. Asta e condiția pe care aș pune-o”, spunea Șumudică la podcastul la „Profu' de Sport”. 

Recent, după aducerea lui Bergodi, Niculae l-a ironizat pe Șumudică într-o postare pe Instagram: „Stagiunea de vară a circului e închisă. Clovnul a evadat! Opriți clovnul!”. 

Citește și:

Ca în anul retrogradării » Coșmarul care a declanșat haosul în Giulești
Rapid - Petrolul
Ca în anul retrogradării » Coșmarul care a declanșat haosul în Giulești
Au făcut-o de Oaidă » Rapid, două tontogoluri contra Petrolului
RAPID - PETROLUL 0-2
Au făcut-o de Oaidă » Rapid, două tontogoluri contra Petrolului

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (32)
IonutHD
IonutHD  •  15 August 2023, 09:13

Sumudică circarul șef! Comportamentul golănesc, vocabularul sărac( nu ne-am curentat?????) și multe altele nu îl recomandă pt funcția de antrenor!

mihairatiu
mihairatiu  •  14 August 2023, 17:09

Când orgoliile, dușmănia, vehemența de orice fel, intoleranța, negativismul, prostia și multe altele vor dispare, RAPID BUCUREȘTI va deveni ECHIPĂ. Până atunci vom asista la foarte multe AUTOGOLURI.

wally77
wally77  •  14 August 2023, 16:46

Galeria nu a eliberat nimic. S-au săturat de circul din teren pus la punct de săpunaru. Rar am văzut ca un stadion întreg să stea peste un sfert de oră după meci să-și huiduiască echipa

Vezi toate comentariile (32)
Comentează