FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB

Fanii și-au pierdut răbdarea în ultimele minute din FC Argeș - FCSB: un stadion întreg i-a cerut demisia!

Suporterii lui FC Argeș, la meciul cu FCSB / Sursă foto: Cristi Preda +15   FOTO
Suporterii lui FC Argeș, la meciul cu FCSB / Sursă foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 26 februarie 2023 22:30 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 00:39

Suporterii lui FC Argeș și-au pierdut răbdarea și i-au cerut demisia lui Marius Croitoru în prelungirile partidei cu FCSB, pe care roș-albaștrii au câștigat-o cu 2-1

Ajunsă una dintre candidatele la retrogradare, FC Argeș traversează o criză profundă în campionat. Piteștenii n-au mai câștigat de la finalul lui octombrie și sunt antepenultimii în clasamentul din Superligă. Fanii alb-violeților, prezenți în număr mare la meciul cu FCSB, nu și-au mai putut ascunde nemulțumirea. 

Un stadion întreg i-a cerut demisia lui Croitoru!

În prelungirile meciului, din toate colțurile stadionului a început să răsune celebra scandare „Demisia, demisia”, ținta fiind Marius Croitoru, care, în afara meciului de debut cu UTA, n-a mai simțit gustul victoriei în Trivale.

În total, 7.800 de spectatori au asistat la duelul Argeșului cu FCSB. Fanii din peluză au avut propriul „meci”, le-au reproșat celorlalți spectatori că vin în număr mare la stadion doar în momentul în care la Pitești vine FCSB.

Aceștia au afișat un banner ironic: „Așa e suporterul piteștean / Umple stadionul doar pentru cioban”. 

VIDEO Golul lui Sorescu din FC Argeș - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB se impune la Pitești și revine pe podiumul SuperLigii » Clasamentul ACUM
FC Argeș - FCSB 1-2
FCSB se impune la Pitești și revine pe podiumul SuperLigii » Clasamentul ACUM
A marcat fără să-și dea seama » Golul norocos prin care FCSB a deschis scorul la Pitești
FC Argeș - FCSB
A marcat fără să-și dea seama » Golul norocos prin care FCSB a deschis scorul la Pitești

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  28 Februarie 2023, 10:22
Postat de georgatos01 pe 27 Februarie 2023, 12:14

Eu zic sa l faci amant pe Prepeliță și nevasta pe IPA ????

Tu nu mai ai scapare. Esti plin de venin la adresa unui antrenor cu care anul trecut pe vremea asta te bateai la playoff, atat de absurd esti! Stai linistit, Prepelita nu se va mai intoarce curand, ar fi fraier sa o faca. Va ramane Croitoru sau vor aduce te miri ce alt ciuruc, si dupa ce vom retrograda probabil, fiind atat de bolnav, vei sustine ca oricum e mai bine decat cu Prepelita :)))

adriann_
adriann_  •  27 Februarie 2023, 13:15
Postat de lulu pe 27 Februarie 2023, 11:32

Nu te doare niciodată capul de la lipsa ta de logică? De fapt ar fi o durere fantoma,ca la membrul amputat.Inseamna,după (i)logica ta,că Becali este un geniu din moment ce reușește să facă bani din fotbal pentru el,sa mențină echipa în prima divizie,fără a întra în insolvență sau faliment,să plătească cele mai mari salarii,în timp ce ceilalți patroni si-au pierdut banii și echipele,plus au mai servit și mititica.

PAI CHIAR AR FI FOST UN GENIU, DACA FACEA ASTA LEGAL SI CU MIJLOACE PERMISE DE REGULAMENT :)) Dar tu, fiind un postac pe 2 firfirei murdari, TE FACI CA NU INTELEGI CA BECALI REUSESTE PARTIAL ASTA (zic partial pentru ca si el a ajuns la puscarie) doar prin arbitraje scandaloase, combinatii, omenii, umblat la jucatorii adversi etc etc. Si CEL MAI GRAV, prin transformarea Nationalei intr-un galantar de teapa pentru "perlele" lui false, ocazie cu care a distrus si una din putinele bucurii pe care le mai avea poporul asta...

georgatos01
georgatos01  •  27 Februarie 2023, 12:14
Postat de Heiheiargesul1987 pe 27 Februarie 2023, 09:42

Si cum ai fi facut tu, daca erai suporter argesean, sa il dai jos pe primar? Ai vreo idee daca tot esti asa inteligent? Eu stiu ca primarul poate fi dat jos doar la vot, in secolul asta, ca doar nu mai suntem pe vremea lui Alexandru Lapusneanu. Pana la vot cand vom vedea ce se va intampla, primarul nu poate fi dat jos, dar antrenorii pot fi demisi! Ca sa ne intelegem, eu unul am zis mereu ca e o greseala demiterea lui Prepelita deci nu ma incadrez intre cei de care vorbesti tu in acea situatie.

Eu zic sa l faci amant pe Prepeliță și nevasta pe IPA ????

Vezi toate comentariile (22)
Comentează