FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fără oamenii lui MM

Articol de - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

În echipa de start a Stelei nu se va afla duminică nici unul din cei 6 fotbalişti aduşi în Ghencea de actualul manager al Unirii Urziceni

Lăcătuş nu va avea în primul "11" care va da piept cu Unirea Urziceni nici unul dintre fotbaliştii aduşi în Ghencea de MM Stoica. Plecat cu scandal din Ghencea, după o dispută dură cu Gigi Becali, fostul manager a devenit persona non grata pentru oficialii roş-albaştri, care nu-i privesc cu ochi buni nici pe jucătorii transferaţi de fostul manager.
În lot au rămas Nicoliţă, Ghionea, Neaga, Petre Marin, Cernea şi Ochiroşii, iar Saban, Victoraş Iacob, Cristocea, Andrey şi Elton au fost îndepărtaţi.

Nicoliţă e suspendat pentru meciul cu Urziceni, programat duminică, Ghionea va fi lăsat rezervă pentru ca Rădoi să poată juca stoper stînga, aşa cum vrea Gigi Becali. Cernea, Neaga şi Petre Marin vor fi şi ei pe bancă, aşa cum se întîmplă mereu în ultima vreme, iar Ochiroşii e accidentat.

Precedentul Petre Marin
Înaintea partidei din tur, 1-0 pentru Urziceni, Hagi l-a scos din lot pe Petre Marin. "Nu înţeleg de ce n-am fost nici măcar rezervă. Nu eram nici accidentat, nici suspendat", a spus la vremea respectivă "Jair", dînd de înţeles că a fost bănuit de o relaţie prea apropiată cu Stoica.
MM a mai fost la un singur meci pe stadionul Steaua după ce a părăsit formaţia din Ghencea, urmărind din lojă, alături de Dan Petrescu, partida cu Gloria Bistriţa. MM va sta în lojă şi duminică seară.

"Îl vom aplauda"
Fanii roş-albaştrilor şi-au spus pe www.stelisti.ro părerea despre cum ar trebui să fie primit MM Stoica duminică. Mai mult de jumătate din suporteri cred că ar fi bine ca fostul oficial al vicecampioanei să fie aplaudat. "Nu avem nimic de împărţit cu el, de aceea nu cred că va fi huiduit. A făcut la Steaua lucruri bune, pe care noi nu le-am uitat. Nu ne interesează cearta lui cu Gigi Becali, îl respectăm pentru ceea ce a făcut în Ghencea", a spus unul din liderii galeriei roş-albastre.


Păreri ale fanilor
PRO
MM trebuie primit ca un membru al familiei. El face parte din familie. Este stelist adevărat (mmstoica88).
Trebuie întîmpinat în mod civilizat. Oricum el face mereu declaraţii pro Steaua şi o să rămînă stelist! (corneliu).
Conducător ca MM nu mai găsim multă vreme de acum încolo la Steaua. Un conducător deştept şi un stelist adevărat (ricky).
Ar trebui să i se scandeze în permanenţă numele. Performanţele recente ale Stelei i se datorează în proporţie de 90% (andrei).

CONTRA

Ar trebui să fie primit aşa cum a plecat, cu scandal (old beny deva ro).

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
 •  14 Martie 2008, 00:51

asa sunteti voi spurcatii de la steaua ii aplaudati pae aia care v-o baga in gura.CUM sa aplaudati un om care a lovit un suporter ? ala era stelist adevarat nu mm-ul care isi lua comisioane la transferuri

 •  13 Martie 2008, 12:40

LACA STIE CINE VA JUCA.NU NE DOARE DE MM ACUM

 •  13 Martie 2008, 12:03

Pai si handicapatul de dica nu e tot omul lui oligofrenul de MM?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează