FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

PATRU oferte pe numele lui Alibec! Șanse mari să plece în această vară

Denis Alibec // foto: Imago Images
Denis Alibec // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 11:57 / Actualizat joi, 03 august 2023 12:03

Este foarte probabil ca Denis Alibec (32 de ani) să plece de la Farul Constanța în această vară. Șeptarul campioanei are mai multe oferte pe numele său.

În luna aprilie, în timp ce Farul se îndrepta spre titlul de campioană, Gică Hagi, antrenorul-finanțator al clubului, anunța că are o înțelegere cu Denis Alibec, să-l lase pe acesta să plece liber în străinătate în caz că va primi o ofertă mulțumitoare.

Între timp, s-au adunat „pețitorii”. Patru cluburi din afara României îl doresc pe șeptarul Farului, piesă de bază în parcursul de titlu de anul trecut.

„Fără Șut o să avem probleme!” » Becali, prima reacție despre ofensiva turcilor: „Îl vor și pe Edjouma”
FCSB
„Fără Șut o să avem probleme!” » Becali, prima reacție despre ofensiva turcilor: „Îl vor și pe Edjouma”

Patru oferte pe numele lui Denis Alibec

Una dintre propuneri vine din Iran, de unde i-a fost oferit un salariu de aproximativ un milion de dolari pe an, așa cum a scris și digisport.ro.

Șansele ca acest transfer să se înfăptuiască sunt, totuși, infime. Sursele Gazetei transmit că Alibec nu dorește sub nicio formă să meargă în Iran, pe care o consideră o zonă nesigură.

Aceleași surse dezvăluie că pe numele atacantului mai există trei oferte importante, două din Arabia Saudită, cu un salariu de 900.000 de euro pe sezon, și una din China, cu salariu ceva mai mic, 700.000 de euro anual.

Adio, Farul? Denis Alibec ar putea pleca în această lună

Alibec nu a decis încă dacă să dea curs vreuneia dintre propuneri, însă probabilitatea ca el să plece de la Farul în această vară este mare.

Denis a semnat cu Farul în vara lui 2022, după o aventură fără succes la Kayserispor, și a revenit la cel mai bun nivel în tricoul echipei dobrogene. A înscris 14 goluri și a pasat decisiv la alte 8 reușite sezonul trecut, în care a ajutat clubul lui Hagi să devină campion pentru a doua oară în istorie.

2025este anul în care va expira contractul dintre Alibec și Farul

Mai multe știri din SuperLigă:

Mutarea neștiută pe care a făcut-o CFR Cluj când a auzit că FCSB vrea să joace în Ghencea

FINAL de drum pentru Budescu?! Alarmant ce s-a întâmplat în ultimii doi ani

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (19)
burzanu
burzanu  •  04 August 2023, 10:11

Nu mi-a placut niciodata acest "mare jucator" Alibec, imi vine sa sparg televizorul cind il vad cum da din maini a neputinta si se prinde de cap la orice faza care nu-i iese (si au fost nenumarate astfel de faze). Este dupa parerea mea,unul dintre acei fotbalisti care s-a nascut talent si a murit speranta. N-o sa mearga de la Farul (e loc caldut in campionatul nostru pentru asemenea vedete, face cate o faza frumoasa din an in paste si lumea uita si spera, spera la nesfirsit ), poate intr-un campionat obscut, doar jucatorii rigurosi, seriosi si bine pregatiti, care inteleg ce inseamna sa fi profesionist joaca in campionatele puternice.

Ioano13
Ioano13  •  03 August 2023, 17:22

Gata cu Alibec. El, săracul, are o problemuță la mansardă, adică e un imatur maladiv, care face jocuri bune condiționat psihic de câteva criterii: Hagi, Budescu pasator, adversari slabi. În rest, veșnicul imatur e zdruncinat de autoenervare, arbitri corecți, adversari competenți, colegi care nu-l adulează. Deîndată ce nu va mai avea "conditia" Hagi, va fi zero virgulă ceva. Apoi se va întoarce în țară, dar...gata. Nu va putea sa iasă din amorțeala mediocrității, dar va continua sa fie tupeistul imatur

paolo13
paolo13  •  03 August 2023, 16:21
Postat de parkside pe 03 August 2023, 15:26

spartanule, Alibec a fost jucatorul lui Inter 4 ani, si a prins echipa in 2 jocuri, restul timpului fiind imprumutat. Ce a realizat prin mamaliga 1 a fost precum chiorul in tara orbilor. Daca avea vana de jucator mare nu-si tocea crampoanele prin smarcurile ligii 1.

Tocmai, nu are. Poate doar pe PS…

Vezi toate comentariile (19)
Comentează