FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FC VOLUNTARI

VIDEO Naufragiați în Europa, amirali în SuperLigă » Rezervele Farului s-au dezlănțuit în fața Voluntariului: hattrick Larie, show Vînă! Clasamentul ACUM

FOTO: Captură TV @Orange Sport
FOTO: Captură TV @Orange Sport

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 20:25 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 20:25

Farul a învins-o pe FC Voluntari, scor 4-1, și are bilanț perfect după primele două runde din SuperLigă.

Hagi are o prioritate evidentă în această vară. Eliminat din preliminariile Ligii de Sheriff, „Regele” nu vrea încă o rușine, joia viitoare, împotriva armenilor de la Urartu.

Fază ciudată în Farul - Voluntari » Ambulanță pe teren și penalty dictat cu VAR după 3 minute + Verdictul specialistului
Farul - Voluntari
Fază ciudată în Farul - Voluntari » Ambulanță pe teren și penalty dictat cu VAR după 3 minute + Verdictul specialistului

În aceste condiții, Farul a început meciul de astăzi cu o echipă complet schimbată față de deplasarea de la Tiraspol. Doar doi titulari și-au făcut loc în primul „11”, căpitanul Larie și „profesorul” Băluță, reveniți recent după accidentări.

Farul - FC Voluntari, duel cu garda jos în SuperLigă

Jocul a curs conform așteptărilor, posesia gazdelor și contre aprige ale oaspeților. O astfel de acțiune a adus și deschiderea scorului. Merloi, revelația starului de sezon, și-a făcut mingea pe stângul și a tras tare, din interiorul careului.

Campionii au urcat și mai mult liniile. Firesc, a venit și egalarea. Larie a transformat un penalty dictat la o fază ciudată, una în urma căreia Carnat a părăsit stadionul în ambulanță.

Același Larie, dintr-o lovitură de pedeapsă obținută de această dată de Rivaldinho, a făcut 2-1. Era minutul 54.

Larie, hattrick în poarta Voluntariului

Reușita lui Vînă a turnat plumb în picioarele elevilor lui Ilie Poenaru au căzut complet din punct de vedere fizic. Nemec a cerut schimbarea în minutul 70, dar n-a avut cine să-i ia loc. Ilfovenii au fost atât de obosiți încât au renunțat la pauza de hidradare, drumul spre bancă fiind prea lung.

Vînă a mai ieșit o dată la rampă, l-a amețit pe Rața și a scos încă un penalty. Larie a confiscat mingea și a semnat un hattrick unic pentru un fundaș central.

Jocul cursiv de pase și multitudinea de ocazii au născut două întrebări. A greșit Hagi echipa de la Tiraspol sau atât de scăzut este nivelul competiției interne?

Campioana pornește cu două victorii în noua stagiune, deși „Regele” și-a menajat titularii în ambele rânduri. Pentru „marinari” urmează un nou test european. Joi, de la ora 20:30, la Ovidiu vine Urartu, campioana Armeniei, pentru duelul din turul secund preliminar al Conference League.

FINAL. Farul - FC Voluntari 4-1

Lovitura de start a fost dată de Dinu Todoran, fost fotbalist atât la Farul, cât și la Voluntari. În acest moment antrenează echipa secundă a ilfovenilor.

Farul - FC Voluntari, echipele de start: 

Farul: Buzbuchi - Sîrbu, Larie, Queiros, Vianna - Vînă, T. Băluță, Bassong - Mateus, Carnat, Sali 
Rezerve: Aioani - Marins, Kiki, Artean, Grameni, N. Popescu, Dussaut, Benchaib, Rivaldinho 
Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Armaș, Matricardi, Aliji - Răduț, Crepulja, Rața - Merloi, Nemec, D. Andrei 
Rezerve: Fernandez - Paz, Voican, Florea, Lopes, Dumiter, Al. Munteanu, R. Boboc, Cocian 
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: Complex Sportiv Academia Hagi (Ovidiu)
Arbitru: Coza Ionuţ (Cernica) / A1: Mitruţi Daniel (Craiova), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti) / Arbitru VAR: Bîrsan Marcel (Bucureşti), Arbitru AVAR: Moldoveanu Cristian (Sfântu Gheorghe)

Mai multe articole de actualitate:

Mihai Stoica, după ce FCSB - Dinamo nu a fost amânat: „O bătaie de joc a Ligii Profesioniste” + Ce spune despre „câini”
FCSB - DINAMO
Mihai Stoica, după ce FCSB - Dinamo nu a fost amânat: „O bătaie de joc a Ligii Profesioniste” + Ce spune despre „câini”
VIDEO viral înainte de FCSB - Dinamo » Ahmed Bani, în urmă cu 9 ani: „Am viteză și sunt tehnic, sper să ajung la echipa mare”
FCSB - DINAMO
VIDEO viral înainte de FCSB - Dinamo » Ahmed Bani, în urmă cu 9 ani: „Am viteză și sunt tehnic, sper să ajung la echipa mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
dansy
dansy  •  23 Iulie 2023, 18:24
Postat de granjan pe 22 Iulie 2023, 21:14

farul arata ca o campioana decisa in urma penaltiurilor primite cadou.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  23 Iulie 2023, 15:22

Farul este ajutata din nou de arbitri! Și in campionatul trecut a primit multe penaltiuri gratuit! Ca de obicei voi cei de la gsp comentați fără personalitate (penalti ciudat”.

mirstelistu
mirstelistu  •  23 Iulie 2023, 09:53

Deja imi provoaca tot mai multa scarba fotbalul din supermamaliga 1. Nu stiu cum au fost acordate penalty-urile 2 si 3 deoarece dupa primul dat degeaba rejelui nici macar nu m-am mai uitat, scrieti ca Vana a facut show, nu domnilor arbitrul a fost show man-ul meciului cel putin la acordarea primei lovituri de pedeapsa. Va rugam noi suporterii sau privitorii fotbalului nu ne mai aburiti cu *** lui Hagi si laudele cu pasele extraordinare ale echipei pentru ca s-a vazut valoarea *** la meciul cu Sherif.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează