FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

Farul - FCSB 0-1 » Roș-albaștrii înving campioana cu ajutorul lui Colțescu. Cum arată clasamentul live

Farul - FCSB // foto: Raed Krishan +35   FOTO
Farul - FCSB // foto: Raed Krishan

Articol de , , , - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 20:02 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 23:49

FCSB a câștigat la Ovidiu, 1-0 cu Farul. Darius Olaru a înscris unicul gol al partidei în urma unui penalty pe care gazdele l-au contestat puternic.

Faza penalty-ului dictat ușor de Sebastian Colțescu în Farul - FCSB » Hagi, criză de nervi: „De ce nu mergi la VAR?!”
Farul - FCSB
Faza penalty-ului dictat ușor de Sebastian Colțescu în Farul - FCSB » Hagi, criză de nervi: „De ce nu mergi la VAR?!”

Cronică de Remus Răureanu: „Gigi se pricepe mai bine, Gică!”

Becali câștigă dintr-un penalty neclar, o decizie cu care Colțescu i-a oferit un cadou echipei lui. Campioana nu a mișcat și coboară spre play-out.

Academia Hagi e cea mai bună școală din România, dar are nevoie de Budescu pentru completarea unei echipe pe care Gică nu o poate alcătui din oameni crescuți "in house".

Dussaut, Larie, Artean. Sună cam prăfuită formula aceasta în care sunt jucători pe care Farul nu i-a construit, i-a pescuit de unde i-au aruncat alții și a format cu ei o trupă pestriță.

Vedeta este Munteanu, și el un jucător pe care l-au refuzat aceia care se pricep la fotbal. Fiorentina l-a trimis înapoi pe starul pe care l-a creat Hagi. "Regele" nu are banii FCSB-ului și nici nu izbutește să construiască fotbaliști cu mult mai buni decât este nivelul obișnuit din campionat.

A schimbat de pomană

Jocul este echilibrat în rău, adică niciuna dintre echipe nu strălucește în vreun fel până când arbitrul Colțescu găsește un penalty din mai nimic când Șut cade în careu (video mai jos). Mijlocașul defensiv al lui Becali e cel mai ofensiv om al roș-albaștrilor, de fapt, el produce cea mai clară ocazie a favoritei la câștigarea campionatului.

Olaru transformă lovitura de pedeapsă pe care a câștigat-o ușor Șut. FCSB coboară după gol și se apără în fața unor atacuri pe care Hagi le conduce de pe margine ca în gambling, el schimbă jucători și își trimite pe teren un om important așa cum este Mazilu, un atacant care va merge la Brighton pentru sezonul următor. Doar, doar s-o întâmpla ceva! 

Mazilu, o creație a școlii lui Hagi, nu are loc de jucători pe care Gică se încăpățânează să-i repare și să-i readucă în fotbal.

+31 FOTO

Oamenii lui Gigi se apără tot mai disperați, ei nu reușesc să conteze în ofensivă nici măcar după ce patronul-antrenor îl schimbă pe Tudor Băluță cu Enes Sali. Celălalt patron-antrenor!

Da, patronul-antrenor estre trăsătura pe care Hagi o are în comun cu Becali. Amândoi își aleg loturile, titularii, fac schimbările. Gică a fost un fotbalist genial, Gigi nu a jucat deloc. Și ce dacă? E mai bună echipa condusă de acasă, cu telecomanda.

FINAL » Farul - FCSB 0-1

  • 6 minute de prelungire. 
  • min. 89: ocazie uriașă pentru Farul! Andronache l-a „culcat” pe Dawa, dar Târnovanu i-a respins șutul. A fost o intervenție ca la handbal, cu brațul drept. 
  • min. 77: încă o schimbare ofensivă la Farul, Enes Sali în locul lui Tudor Băluță. 
  • min. 69: au ieșit Dussaut, Nedelcu și Grigoryan, au intrat Mihai Popescu, Dan Sîrbu și Mazilu. La FCSB a intrat Mihai Lixandru în locul lui Octavian Popescu. 
  • min. 58: GOL FCSB, Darius Olaru transformă penalty-ul controversat dictat de Sebastian Colțescu pentru roș-albaștri. 
  • min. 55: Sebastian Colțescu dictează penalty pentru FCSB după un contact ușor între Adrian Șut și Tudor Băluță. Arbitrii din camera VAR verifică acum faza. 
Farul - FCSB 0-1 » Roș-albaștrii înving campioana cu ajutorul lui Colțescu. Cum arată clasamentul live
Duelul dintre Băluță și Șut
  • două schimbări la pauză la FCSB: au intrat Damjan Djokovic și David Miculescu, au ieșit Ovidiu Popescu și Andrea Compagno. 
+31 FOTO

  • Ora 22:33 - Egal la pauză, 0-0. 
  • min. 45+2: FCSB introduce mingea în poartă prin Andrea Compagno, dar golul este anulat pe motiv de ofsaid. Italianul era în spatele apărării adverse. 
  • min. 43: Darius Olaru șutează de la marginea careului de 16 metri, în blocajul unui adversar. 
  • min. 35: încă o ocazie pentru gazde. Constantin Budescu șutează din lovitură liberă, la firul ierbii, iar Târnovanu reține în doi timpi. 
  • min. 32: Farul răspunde prin Louis Munteanu, care iese la întâmpinare la centrarea lui Grigoryan și șutează aproape de poarta lui Târnovanu. 
  • min. 29: cea mai mare ocazie a meciului: Compagno preia de lângă Larie, care-l scăpase din marcaj, a pivotat și a șutat cu stângul, dar Aioani a intervenit spectaculos și a respins în corner. 
  • min. 25: Compago reia cu capul, însă execuția nu este precisă. Mingea ocolește poarta. 
  • min. 16: Grigoryan trece elegant de Șut, înaintează aproape de careul advers, dar șutează mult pe lângă poartă. 
  • min. 12: „galben” pentru stoperul Siyabonga Ngezana, care a revenit pe gazon fără permisiunea „centralului” Sebastian Colțescu. 
  • min. 10: Dawa îi permite lui Grigoryan să preia mingea în spatele său. Armeanul a apucat să finalizeze, dar a trimis mult pe lângă. 
  • min. 8: Coman l-a încercat pe Aioani cu un șut de la distanță, dar portarul dobrogenilor a fost la post. 
  • min. 5: presingul sufocant făcut de Farul în acest început de meci nu le permite oaspeților să construiască așa cum și-ar dori. 
  • min. 4: Budescu trimite primul șut al meciului. Din afara careului, de la aproximativ 25 de metri de poartă, a șutat la firul ierbii. Târnovanu a reținut fără emoții. 

Farul - FCSB, echipele de start:

FARUL (4-3-3): Aioani - Dussaut, Larie (cpt.), Artean, Kiki - Băluță, Nedelcu, Grameni - Grigoryan, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, M. Popescu, Boli, N. Popescu, Vînă, Mazilu, Andronache, Sali
Absenți: - 
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FCSB (4-3-3): Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu, Șut, Olaru (cpt.) - Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad - V. Crețu, Panțîru, Haruț, Miculescu, Lixandru, M. Toma, Radaslavescu, Djokovic
Absent: Chiricheş (accidentat)
ANTRENOR: Elias Charalambous

STADION: „Academia Gheorghe Hagi”
ARBITRU: Sebastian Colțescu / A1: Radu Ghinguleac; A2: Daniel Mitruţi
ARBITRU VAR: Marcel Bîrsan; ARBITRU AVAR: Mariana Trandafir

  • Adrian Mazilu a început meciul ca rezervă la Farul. În locul tânărului fotbalist a fost preferat nou-venitul Narek Grigoryan, pentru prima dată titular.
  • Damjan Djokovic, care nu se mai bucură de încrederea patronului Gigi Becali, continuă să fie rezervă la FCSB. Croatul nu a fost titular nici etapa trecută, la 3-0 cu CSU Craiova.

VIDEO înainte de Farul - FCSB: cele două formații au ajuns la stadion

Farul - FCSB: imagini și informații de la stadion înainte de meci

Farul - FCSB 0-1 » Roș-albaștrii înving campioana cu ajutorul lui Colțescu. Cum arată clasamentul live

FCSB va avea 260 de suporteri în peluza dedicată oaspeților.

+2 FOTO

Mai multe articole despre Farul - FCSB: 

„Verratti” va fi în lotul FCSB pentru derby-ul cu Farul: „Joacă orice de la mijloc în sus. A dat un gol de senzație la națională”
FARUL - FCSB
„Verratti” va fi în lotul FCSB pentru derby-ul cu Farul: „Joacă orice de la mijloc în sus. A dat un gol de senzație la națională”
Gică Hagi, încrezător înainte de Farul - FCSB: „La ce am văzut în ultimele două săptămâni...”
FARUL - FCSB
Gică Hagi, încrezător înainte de Farul - FCSB: „La ce am văzut în ultimele două săptămâni...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (194)
Catalynn_7
Catalynn_7  •  18 Septembrie 2023, 20:37
Postat de freddy pe 17 Septembrie 2023, 23:21

Să fie primit! :)))) Doamne ajută.

A fost primit si v-a ajutat … azi la CAB! You’re welcome! :-)))))))))))

Catalynn_7
Catalynn_7  •  18 Septembrie 2023, 20:34
Postat de Mache_mana_iute pe 18 Septembrie 2023, 12:29

E un fel de bigd de Maramureș. :-)))

Exact, excepția excepției! :-)))))))

Hcm27
Hcm27  •  18 Septembrie 2023, 19:30
Postat de jean_valjean pe 18 Septembrie 2023, 19:06

Da ma, nu stiam ca noi avem un regulament, iar in vestul europei este alt regulament ! Voi chiar nu aveti bunul simt sa recunoasteti ca arbitrul trebuia chemat sa vada faza video ! Asa sunteti voi astia stapaniti de gigi...vedeti totul doar in favoarea voastra si incercati sa bagati paiul in ochii altora ! Daca era invers, vedeai altfel...

Mi-a plăcut asta cu "ăștia stăpâniți de Gigi"!Dacă tu arăți ca scrie în regulament asta cu VAR, când arbitrul nu e influențat de niciun obstacol optic, care sa-i împiedice vederea corespunzătoare, eu sunt popa!Ca arbitrul e OBLIGAT sa-i solicite centralului revederea fazei.Sau poate o fi chior Coltescu și Borșan trebuia sa știe asta și sa-l atenționeze.A prezentat cineva pana acum în România Regulamentul VAR sa-l înțelegem și noi prostii de rand?Nu.De ce? La aceasta întrebare chiar nu-ti pot răspunde.Presupun ca e un regulament scris, ca toate celelalte, nu fiecare face după cum crede

Vezi toate comentariile (194)
Comentează