FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

OFICIAL Farul i-a adus deja înlocuitor lui Bradley de Nooijer! Hagi a transferat un jucător cu 32 de meciuri la națională

David Kiki (în dreapta), în tricoul naționalei din Benin / Sursă foto: Imago Images
David Kiki (în dreapta), în tricoul naționalei din Benin / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2022 14:31 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 16:37

Farul n-a stat pe gânduri și i-a găsit rapid un înlocuitor lui Bradley de Nooijer, vândut ieri la CSKA Sofia. Clubul lui Gică Hagi a oficializat transferul lui David Kiki, un internațional de 28 de ani din Benin, adus de la Arda Kardzhali, locul 10 în utlimul sezon din Bulgaria.

Piața din Bulgaria pare să fie pe placul lui Gică Hagi în acest mercato. După ce l-a cedat pe Bradley de Nooijer la CSKA Sofia, „Regele” și-a luat fundaș stânga tot de la Sud de Dunăre. 

„Marinarii” au bătut palma cu David Kiki, fundaș care în ultimii doi ani a jucat la formații modeste din Bulgaria, Montana și Arda Kardzhali. Kiki a jucat mult timp și în Ligue 2, la Brest, Red Star și Chamois Niortais

Gică Hagi l-a transferat pe David Kiki

„Începând de astăzi, fundașul stânga David Enagnon Kiki este noul jucător al formației noastre, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani

Născut la 25 noiembrie 1993, în Benin, David Kiki are 1,80m, este titular în prima reprezentativă a țării sale (peste 30 selecții) și a mai jucat în carieră în Franța pentru Stade Brestois și Red Star și în prima ligă din Bulgaria pentru Montana (2020/2021) și Arda Kardzhali (2021/2022). Mult succes, David, în tricoul alb-albastru!”, se arată în comunicatul emis de constănțeni

Farul i-a adus deja înlocuitor lui Bradley de Nooijer! Hagi a transferat un jucător cu 32 de meciuri la națională
David Kiki a fost prezentat oficial pe site-ul constănțenilor

300.000 de euroe cota lui David Kiki, potrivit Transfermarkt

32 de meciuriare Kiki în naționala Beninului

Farul - Bursa transferurilor

  • ANTRENOR: Gheorghe Hagi (confirmat)
  • VENIRI: Corinus (Clinceni), Buzbuchi (Gaz Metan), Vl. Morar (Dinamo), Doukoure (Tabor Sezana), Torje (Dinamo), R. Benzar (Lecce), Mboko (Clinceni), Nedelcu (FCSB), R. Ion (FCSB), Mihai Popescu (Hearts), David Kiki (Arda Kardzhali)
  • REVENIRI: Casap (Chiajna), Matiș (Chiajna), Grosu (Metaloglobus), An. Vlad (CS Hunedoara), Neciu (U Cluj), Căpușă (Chindia), Haită (U Cluj)
  • PLECĂRI: Ciobanu (Rapid), Brănescu (liber), Purece (liber), Omoh (Liber), G. Iancu (Akhmat Grozny), Betancor (Farul)

Farul l-a vândut pe Bradley de Nooijer în Bulgaria

Vineri, Farul a anunțat transferul fundașului stânga Bradley de Nooijer (24 de ani) la ȚSKA Sofia, în Bulgaria. Olandezul, care mai avea contract cu Farul până în vara lui 2023, a fost vândut în Bulgaria, la ȚSKA Sofia.

„Am fost aici o perioadă lungă de timp. Mă simt foarte bine, ca acasă, dar la un moment dat vine timpul să pleci. A venit acum. Am învățat foarte multe de la Mister (n.r. - Gică Hagi). Mi-am făcut prieteni, a fost o perioadă foarte bună din cariera mea.

Am progresat foarte mult aici, am jucat în Europa League, am câștigat cupa și supercupa. Nu uiți niciodată aceste lucruri. Sunt recunoscător clubului pentru acest transfer bun”, a declarat Bradley după oficializarea transferului.

VIDEO David Kiki în acțiune, în campionatul Bulgariei

Citește și alte știri din Liga 1:

Rotaru are prim-planul, Mititelu face pași mici » Gazeta a pus în oglindă rivalele CSU și FCU Craiova: 4 concluzii

Cine e singurul om de la FCSB peste care Gigi Becali nu se bagă: „Face TOT, cantonamente, lot, schimbări, dar peste el nu intervine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  26 Iunie 2022, 13:52

Asta e valoarea campionatului nostru,sa transferi un jucator de la locul 10 din Bulgaria.

cr_portal
cr_portal  •  25 Iunie 2022, 16:10

"PLECĂRI: Ciobanu (Rapid), Brănescu (liber), Purece (liber), Omor (Liber), G. Iancu (Akhmat Grozny), Betancor (Farul)". Bun, deci Betancor a plecat la Farul. Care far, din Alexandria? P.S.: cine e Omor, acum văd / aud prima dată?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează