FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

VIDEO Mesajul lui Gică Hagi, în vestiar, după înfrângerea Farului din Supercupă: „Nu avem nicio scuză!”

Articol de , - Publicat duminica, 09 iulie 2023 08:42 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 09:21

Mijlocașul Andrei Artean (29 de ani) a vorbit după Supercupa României despre prestația Farului în înfrângerea cu Sepsi, 0-1. 

Fotbalistul lui Gică Hagi s-a declarat nemulțumit de modul în care el și colegii lui s-au prezentat și spune că speră să facă uitată înfrângerea cu o victorie cu Sheriff, în prima manșă a turului 1 din preliminariile Champions League (miercuri, 12 iulie, 20:30). 

Florin Răducioiu, radical după prestația Farului din Supercupă: „Nu am recunoscut-o!” + Avertisment înainte de meciul cu Sheriff Tiraspol
FARUL - SEPSI 0-1
Florin Răducioiu, radical după prestația Farului din Supercupă: „Nu am recunoscut-o!” + Avertisment înainte de meciul cu Sheriff Tiraspol

VIDEO Andrei Artean, după Supercupa României: „Nu avem nicio scuză!”

„Nu putem explica acest joc atât de slab. Nu avem nicio scuză. Chiar dacă s-a vorbit înainte că ne-au lipsit unii jucători sau că unii au fost la loturile naționale și au stat mai mult în vacanță, nu avem nicio scuză. Nu am fost noi. Am făcut un meci foarte slab. Nu suntem mândri. 

Nu avem nicio scuză, dar privim înainte și sperăm să facem meciuri mai bune. Am făcut un meci foarte slab, dar vom remedia aceste lucruri. Ne pare rău că nu am câștigat. 

Domnul Hagi ne-a zis că nu am fost noi deloc și că am făcut un meci slab. Ne-a spus că trofeele să câștigă, că nu era atât de important cum jucăm, dar nu puteam juca așa slab”, a declarat Artean.

Departe de nivelul arătat în trecut mi s-a părut echipa, dar v-am spus motivele. Sunt convins că în următoarele săptămâni, Gică va face antrenamentele și va aduce echipa la starea cu care am terminat campionatul. Sunt 4 zile, să nu credeți că se vor întâmpla miracole până la meciul cu Sheriff. Trebuie să ținem cont de starea fizică și să încercăm să trecem de acest adversar extrem de dificil.

- Gică Popescu, președinte Farul

Citește și: 

Liviu Ciobotariu, după ce Sepsi a cucerit a doua Supercupă la rând: „Spuneam că trebuia să vin aici ca să câștig un trofeu”

Fotbalistul după care tânjește Gică Hagi: „Nu plâng după nimeni, dar s-a văzut cel mai acut că nu-l avem! De aici a plecat totul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  09 Iulie 2023, 12:27

Lasă că vă sting farul și cei de la ”șerif”!! Jucați unul-două tururi, și vă întoarceți cu sacul plin, motivând că ”atât s-a putut face”.

soimiisibiu
soimiisibiu  •  09 Iulie 2023, 10:35

Când dați de un arbitraj corect cum luați bătaie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează