FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 2-1

Ilie Dumitrescu dezvăluie ce l-a impresionat la Budescu: „Asta l-a preocupat tot timpul”

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 07:06 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 09:38

Ilie Dumitrescu a analizat victoria obținută de Farul, 2-1 în fața lui Sepsi.

La finalul meciului de la Ovidiu, fostul internațional a avut cuvinte de laudă la adresa mijlocașului Constantin Budescu, pe care l-a felicitat pentru jocul din partea secundă.

„Tonul a fost ridicat, eram supărat” » Hagi dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Sepsi și care e noua filosofie din club: „Acest lucru ne interesează acum”
FARUL - SEPSI 2-1
„Tonul a fost ridicat, eram supărat” » Hagi dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Sepsi și care e noua filosofie din club: „Acest lucru ne interesează acum”

Concluziile lui Ilie Dumitrescu după Farul – Sepsi

„Farul a făcut un meci foarte bun și a meritat această victorie. Sepsi este puțin în criză, dar a jucat la Craiova, a jucat cu FCSB, a jucat cu Farul. A avut un programat complicat. Farul a avut o prezență bună în terenul adversarului. 

M-a impresionat la Farul reacția din repriza a doua. Excelentă atitudinea lui Budescu. În momentul în care îl vezi pe Budescu că vine la 20 de metri să facă alunecare și recuperează...

Ce m-a impresionat la Budescu este că el nu a fost preocupat nicio secundă de poziția lui din teren sau de poziția portarului. El a fost preocupat tot timpul să urmărească mingea. Iar la gol, a lovit mingea perfect, un șut la colțul scurt, o execuție fantastică”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Am trăit meciul cu emoții, aveam nevoie de această victorie. Am câștigat împotriva unei echipe foarte bune și ne bucură acest lucru. Consider că am jucat mult mai bine în prima repriză, dar a venit acel gol înainte de pauză (n.r. - cel egalizator, al lui Ștefănescu) și a trebuit s-o luăm de la capăt. Am avut acea ocazie în repriza a doua, mi-am bătut joc, să zic așa... Mi-am stricat seara, dar asta este..

- Constantin Budescu

VIDEO Gol de PlayStation marcat în Farul – Sepsi

Citește și:

Larie, dezvăluire surprinzătoare după Farul - Sepsi: „Nu am vrut, dar Mister mi-a zis” » Cum a reacționat Hagi

Semnalul tras de Liviu Ciobotariu după încă un pas greșit făcut de Sepsi: „Dacă nu, se complică lucrurile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează