FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA

VIDEO Gică Hagi explică unde se va face diferența în Farul - Craiova: „Contează foarte mult «tic-tacul», nu «tiki-taka»”

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 16:53 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 17:51

Gică Hagi a prefațat duelul dintre Farul și CS Universitatea Craiova, din etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

  • Farul - CSU Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport

În conferința de presă susținută azi, Gică Hagi a lăudat formația lui Eugen Neagoe și a explicat că diferența se va face prin modul în care cele două echipe vor face tranziția din faza de apărare la faza de atac.

VIDEO Gheorghe Hagi prefațează meciul cu CSU Craiova: „Avem nevoie de un meci foarte bun”

„Avem un meci acasă, iar singurul obiectiv e acela de a câștiga. Cred că la fel gândește și adversarul. Are nevoie de o victorie pentru a reintra în lupta la titlu. 

Este o echipă foarte bună, cu un lot echilibrat. Are jucători foarte buni, atât tehnic, cât și fizic. Trebuie să facem un meci foarte bun. Trebuie să fim la cel mai înalt nivel la ambele faze. Suntem conștienți că avem meciuri foarte grele, în care trebuie să ne depășim. Sperăm să vină victoria. Ar fi foarte bună.

Sunt două echipe cu jucători foarte talentați și trebuie să fii foarte bun când faci tranziția. În fotbal contează foarte mult «tic-tacul», nu «tiki-taka». Adică e important cât de rapid ești în trecerea de la o fază pozitivă la una negativă. 

Trebuie să știi foarte bine să ataci și să te aperi. Meciul va avea ritm și intensitate. Nu văd agresivitate. În fotbal există dueluri și contact. Trebuie să fii pregătit. Trebuie să-ți placă asta. Fotbaliștii mari sunt cei cărora le place. Nu ai cum să eviți contactul.

La capitolul absențe sunt Tudor Băluță, pentru încă o săptămână sau două, Mihai Popescu, care e pe drumul bun și îi mai trebuie probabil o săptămână, și Nicholas Popescu. Sârbu a revenit, dar încă nu cred că e sută la sută”, a spus Gică Hagi la conferința de presă.

Când ești pe primul loc nu trebuie să te intereseze ce fac alții. Noi depindem doar de noi. Când ești pe primul loc trebuie să te intereseze doar să îți câștigi meciurile. 

- Gică Hagi

Citește și: 

Lăcătuș, fermecat de noua vedetă a lui Hagi: „Dacă nici de el nu ne place, atunci nu știu de cine!”
FARUL
Lăcătuș, fermecat de noua vedetă a lui Hagi: „Dacă nici de el nu ne place, atunci nu știu de cine!”
Adrian Mazilu, interviu pentru GSP: „Sunt stângaci ca Hagi, dar Mister îmi spune s-o iau și pe dreptul pentru că mă citesc adversarii”
FARUL
Adrian Mazilu, interviu pentru GSP: „Sunt stângaci ca Hagi, dar Mister îmi spune s-o iau și pe dreptul pentru că mă citesc adversarii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  07 Aprilie 2023, 20:26

Hai Stiintaaaaa!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Aprilie 2023, 19:32

...asta descopera legile fotbalului ...trebuie sa stii foarte bine sa ataci si sa te aperi ...adica un mare antrenor Daniel Boruga a spus ...defens ...no problem ...presing ...no problem ...Hagi ...zero barat ...no valor ...no valor ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close