FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ 0-6

VIDEO Manea și Deac s-au întrecut în glume după succesul din Trivale: „Cred că l-am supărat pe «Mister». Îi place 1-0 și să ne urcăm în autocar”

Cristian Manea, la flash-interviu // foto: captură Prima Sport +29   FOTO
Cristian Manea, la flash-interviu // foto: captură Prima Sport

Articol de , , - Publicat duminica, 08 mai 2022 07:41 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 08:51

După FC Argeș - CFR Cluj 0-6, Cristian Manea (24 de ani) și Ciprian Deac (36), doi dintre titularii „vișiniilor”, ambii cu gol înscris, au glumit pe seama antrenorului Dan Petrescu. 

După succesul categoric din Trivale, unul crucial în drumul către al 5-lea titlu consecutiv, jucătorii lui CFR Cluj s-au prezentat în fața presei mai destinși. La flash-interviuri și zona mixtă, Cristian Manea și Ciprian Deac, doi dintre cei 5 marcatori ai „vișiniilor” la Pitești, s-au întrecut în glume.

De ce a băgat FC Argeș rezervele cu CFR Cluj? Șase titulari, menajați de Prepeliță
fc argeș - cfr cluj 0-6
De ce a băgat FC Argeș rezervele cu CFR Cluj? Șase titulari, menajați de Prepeliță

Cristi Manea, după FC Argeș - CFR Cluj: „Mister o să ne certe”

„Este o victorie foarte mare. Am demonstrat în ultimele meciuri că suntem o echipă mult mai puternică. Era important să obținem cele 3 puncte, dar contează pentru moralul nostru. Este foarte important să câștigăm acest titlu, când am venit aici nu mă așteptam să câștig nici măcar unul”, a declarat Manea la zona mixtă.

Anterior, la flash-interviu, glumise despre antrenorul Dan Petrescu, specialistul scorurilor de 1-0: „Mister o să ne certe că am dat prea multe”. 

Ciprian Deac: „Cred că l-am supărat pe Mister. Îi place 1-0”

Pe aceeași lungime de undă cu Manea a fost Ciprian Deac, mijlocașul dreapta al campioanei. 

Glumind puțin, cred că l-am supărat pe Mister. Lui îi place 1-0 și să ne urcăm în autocar.

A fost o descătușare, se simte o presiune fiindcă e final de campionat. Peste două meciuri se va trage linie și sperăm să rămânem acolo, sus. Am condus tot campionatul și ar fi păcat să dăm cu piciorul șansei de a mai câștiga un titlu.

E important să câștigăm, la Cluj se investește foarte mult. Patronul nostru a băgat foarte mulți bani în acest club, a investit în noi, jucătorii, avem cele mai mari salarii. E normal să aibă pretenții, să nu existe locul 2 pentru acest club.

Cât voi mai juca, 2-3 ani, vreau să câștig de fiecare dată trofeul. E o bucurie foarte mare, ridicarea cupei nu se compară cu nimic.

- Ciprian Deac, CFR Cluj

Mai multe știri despre FC Argeș - CFR Cluj: 

Dan Petrescu, vrăjit de un fotbalist de la CFR: „Cel mai bun meci al lui!”

Ce urmează la FC Argeș: „Nu ne vine să credem ce am pățit! Aducem 6-7 jucători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
444001919101397
Florean Andrei  •  08 Mai 2022, 17:06

De la UEFA vine dezastrul pt cfr, echipa nu a primit voie anul viitor în cupele europene dar, se pare nici în campionatul intern, pt nereguli financiare. Clica securisto-dâncistă de la frf nu mai poate face nimic, trebuie să depuncteze cfr în cazul Arla care a câștigat la TASS. Posibil să vedem diseară finala campionatului !

444001919101397
Florean Andrei  •  08 Mai 2022, 12:38

După râs, să nu vină plâns. Ar fi dureros ca cfr să piardă titlul în ultima etapă după ce a fost lider tot campuonatul !

vasileroaita
vasileroaita  •  08 Mai 2022, 09:00

Manea este un foarte bun fotbalust! De aceea nu s-a adaptat la FCSB.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează