FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Continuă pe banca echipei din Liga 1, dar și-a pus șefii în cap: „Condiții ca în Albania? Au salariile și primele la zi”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2022 14:58 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2022 16:12

Cristian Gentea, primarul Piteștiului și totodată omul care ia deciziile importante la FC Argeș, spune că Andrei Prepeliță (36 de ani) va rămâne antrenorul echipei, deși este nemulțumit de declarațiile fostului mijlocaș. 

La începutul lunii februarie, imediat după eșecul suferit de FC Argeș împotriva celor de la FCU Craiova, scor 0-1, primarul Cristian Gentea îi cerea demisia lui Andrei Prepeliță. 

Dinamo urcă pe loc de baraj! » OFICIAL: Gaz Metan a fost depunctată azi cu 8 puncte! Noul clasament în Liga 1
DEPUNCTARE
Dinamo urcă pe loc de baraj! » OFICIAL: Gaz Metan a fost depunctată azi cu 8 puncte! Noul clasament în Liga 1

Numele lui Ilie Poenaru, liber de contract după despărțirea de Gaz Metan, a fost vehiculat pentru banca piteștenilor, dar seria bună și faptul că sunt șanse la reale la play-off în continuare îi asigură postul lui Prepeliță în acest moment. 

Cristian Gentea: „Condiții de Albania la Pitești? Au salariile la zi”

Chiar dacă primarul a făcut un pas în spate și demiterea lui „Prepe” nu intră în discuții acum, Cristian Gentea se declară nemulțumit de unele afirmații neoficiale pe care „principalul” piteștean le-ar fi făcut într-un cerc restrâns. 

„El își face treaba. Dar am văzut că este nemulțumit că sunt condiții ca în Albania la Pitești. Mă gândesc, oare ce condiții sunt la celelalte cluburi din Liga 1? Nu la toate, pentru că nu cunosc situația lor financiară.

Ei și-au primit banii pe luna ianuarie și primele la zi. Au primit toate salariile și au toate primele la zi. Dacă astea sunt condiții de Albania...”, a spus Cristian Gentea pentru GSP.ro. 

FC Argeș speră la play-off

Cu 3 runde, așadar 9 puncte puse în joc, înainte de finalul sezonului regulat, doar CFR Cluj și FCSB sunt calificate în play-off. Locurile 3-8 sunt implicate în hora pentru ultimele 4 locuri disponibile.

  • FC Argeș mai are de jucat cu FC Voluntari (a), FCSB (a), FC Botoșani (d);
  • Dacă nu vor avea loc mari surprize, piteștenii sunt obligați să facă mai multe puncte decât Farul pentru a fi în play-off.
  • Au avantajul meciurilor directe cu formația lui Hagi.

Noi vrem să facem o echipă competitivă, vrem să întărim echipa, sunt jucători care nu au confirmat și probabil antrenorii vor renunța la ei. Anul acesta vrem în play-off, am mai spus-o, e obiectivul nostru. Nu sunt nici optimist, nici pesimist. Avem un program greu, dar și Farul are la fel
- Cristian Gentea, primar FC Argeș

Continuă pe banca echipei din Liga 1, dar și-a pus șefii în cap: „Condiții ca în Albania? Au salariile și primele la zi”
Cristian Gentea, primar Pitești

VIDEO Attila Hadnagy: „Prepeliță a făcut treabă bună la Pitești, nu ar trebui să se bage primarul”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Gigi Becali, dialog aprins, în direct, la TV: „Spuneți o prostie mare cât casa! Mor oameni din cauza unor «șoșocari» din ăștia!”

EXCLUSIV Istvan Kovacs a fost delegat la derby-ul Rapid - Dinamo

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
1520112318378379
Ionuț Sorin Cirstea  •  24 Februarie 2022, 18:04

La ce echipa a jucat Gentea de se pricepe la fotbal,sau a fost în galerie ca numai gura e de el,PITESTIUL e varza si el .......

3lectrocutare
3lectrocutare  •  24 Februarie 2022, 15:07

Informatii de la persoane credibile din interiorul clubului Voluntari si membrii ai redactiei GSP au confirmat ca o suma de bani a fost pusa intr-un plic dodoloț lasat la sediul gazetei pentru a arunca in spatiul public informatii false menite sa destabilizeze FC Arges. Rusinica, domnilor gazetari!

288780026733094
Daniel Richiteanu  •  24 Februarie 2022, 14:59

Eu unul nu îl înțeleg pe gentea sunt piteștean da ai salariile la zii prime.. dar refacerea, terenuri bune de antrenament nu avem o bază sportivă deloc stadionul...vechi dar trebuie să își de-a seama că sa ai i echipa competitivă îți trebuie și și restul nu numai salariile plătite

Vezi toate comentariile (9)
Comentează