FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

VIDEO EXCLUSIV Finanțatorul își atacă jucătorii: „Nu au ce căuta în Liga 1!” » Se ia și de fostul antrenor: „A blocat echipa”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 14:12 / Actualizat marti, 21 martie 2023 17:41

După 0-2 cu U Cluj, Viorel Tudose, finanțator și membru în Consiliu de Administrație al lui FC Argeș, a vorbit la GSP LIVE despre situația din club.

Acesta a avut un discurs dur la adresa fostului antrenor, Marius Croitoru, pe care-l acuză pentru situația în care se află clubul. Mai mult, de furia lui Tudose nu au scăpat nicio o parte dintre jucătorii clubului.

Basarab Panduru a numit echipa care va retrograda la finalul sezonului: „Nu ai cum să rămâi în Liga 1, cu tot ce se întâmplă acolo”
RETROGRADARE
Basarab Panduru a numit echipa care va retrograda la finalul sezonului: „Nu ai cum să rămâi în Liga 1, cu tot ce se întâmplă acolo”

VIDEO Viorel Tudose acuze grave: „Haosul în care se află FC Argeș a fost creat de Marius Croitoru”

„Iarăși o înfrângere... A fost un meci destul de complicat, dar ni l-am făcut singuri greu. Speram ca venirea lui Vintilă să provoace un șoc. Plătim pentru greșelile individuale... Nu am arătat ca o echipă care își dorește victoria. Am încercat să ciupim. Când mergi la ciupeală, fotbalul nu te iartă. Am greșit în vară, dând credit unor jucători aduși cu surle și trâmbițe, pe bani foarte mulți. Nu au confirmat. Ne-am asumat această greșeală, deși partea tehnică trebuie să și-o asume. 

S-a mers din greșeală în greșeală, când în toamnă l-am adus pe Marius Croitoru. În iarnă au fost transferuri nereușite, iar acum încercăm să reglăm din mers.

Problema e la jucători, la valoarea lor. Mulți nu au ce căuta în Liga 1, dar trebuie s-o scoatem cu ei la capăt. Nu avem altă soluție. Mă refer la jucătorii care nu sunt în lot. Noi avem aproape 30-35 de jucători. Lotul are 21-22 de jucători. Restul nu au ce căuta în prima ligă. 

Naivitatea în managementul sportiv se plătește! Oamenii sunt pricepuți, dar își asumă cineva aceste erori? Nu. Tot cei care plătesc își asumă. Suporterii nu-i înjură pe Vlădoiu, Prepeliță sau Croitoru. Naivitatea de a da credit celor care nu se pricep la managementul sportiv... Eu sunt adeptul jucătorilor români, nu al celor aduși de diverși impresari. 

Am spus că vreau să jucăm cu tineri, dar mi s-a spus că vom face o trecere treptată spre asta, dar că acum nu avem jucători tineri de valoare. Am acceptat să aducem străini, nu mai mult de 6-7, dar m-am trezit cu 12-13 jucători noi. Mulți dintre ei nici nu au avut acceptul clubului”, a spus Viorel Tudose la GSP LIVE.

„Nu am fost de acord cu aducerea lui Marius Croitoru”

Acesta a continuat: „Marius Croitoru a creat un haos la Pitești! Haosul în care se află clubul a fost creat de Marius Croitoru. Echipa a fost blocată de domnul Croitoru. Eu nu am fost de acord cu aducerea lui. 

Nu a mai jucat nimic! A fost blocată de total de metodele domnului Croitoru și de modul în care a pus problema. A avut mână liberă la transferuri, la tot, până la rezilierea de comun acord. Eu aș numi-o altfel... Înțelegeți ce vreți.

La finalul campionatului voi spune mai multe. Au fost niște impresari îți băgau jucători pe gât și ziceau «Ți-l aduc pe ăla, dar mai ia doi». Din dorința de a lua un atacant, mai aduceam 2-3 jucători din ligile inferioare. Acolo aveau salarii de 1.500 de euro și la noi au salarii imense”.

Citește și: 

Continuă haosul la un club din Superligă! Jucătorii sunt neplătiți de 4 luni

Mario Camora NU mai vine la națională! Edi Iordănescu a ales înlocuitorul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  22 Martie 2023, 00:00

Demisia Daniel Stanciu!

d.veselu
d.veselu  •  21 Martie 2023, 21:28
Postat de leutoltean pe 21 Martie 2023, 19:28

Când Mititelu urla săracu' și zicea că Croitoru i-a distrus echipa nimeni nu l-a crezut.

L-am crezut eu și george.br. :-))). Era clar de la-nceput că FCSB-istul lui Iftime avea să ne compromită șansele la play-off. Chiar dacă l-a refuzat pe Gigi, odată ce-a prestat la Botoșani... tot fcsb-ist rămâne. Doar Kuba mai credea în el... chiar și când ajunseserăm pe 14. Tot insista p-aici cu "Forza Marius Croitoru!" Dar, nah! După cum am văzut și sâmbătă... pe el nu-l mai jenează fcsb-iștii. Singurul lui război e ăsta mărunt de p-aici... cu mogoșenii. :-(((. Culmea: Ajica tot pe noi dădea vina și-atunci,... când ne zbăteam pe loc de baraj... acuzându-ne că suntem suporteri de rezultat, că înjurăm și punem presiune. :-((( Târziu a recunoscut că a greșit când l-a numit pe Croitoru. Cu Napoli la cârmă de la startul sezonului... eram în primele 5 acum. Iar dacă italianul va pleca din nou din cauza lui Mititelu... va veni timpul să vă canalizați iarăși atenția pe rubrica 'extra-sport'... căci s-ar putea să apară până la urmă acele filmulețe compromițătoare. Mai ales dacă-i trece prin cap să aducă un alt fcsb-isst... gen Dik@.

ucv1948
ucv1948  •  21 Martie 2023, 19:55

Ce mai zic " ultrasii" de primărie acum ? Ce îl mai înjurau pe Prepeliță ... și jucau în play off. Primare , e bine acum ? Ți-ai făcut și tu vrerea , că doar ești primar , deh. Prostia nu doare

Vezi toate comentariile (8)
Comentează