FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO

FC Botoșani - Dinamo // VIDEO Filip și Mrzljak, declarații înainte de meciul cu moldovenii: „Suntem obligați să câștigăm”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 19:55

Ioan Filip (30 de ani, mijlocaș defensiv) și Filip Mrzljak (26 de ani, mijlocaș defensiv) au oferit declarații înaintea ultimului meci pe care Dinamo îl mai are de jucat în acest an, cel cu FC Botoșani.

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă joi, 19 decembrie, de la ora 20:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

Filip: „Ne așteaptă o finală. Acest meci așa trebuie să-l privim. E șansa noastră de a rămâne în cărți pentru play-off. Suntem obligați să câștigăm la Botoșani, dar nu trebuie să fim disperați, ci să jucăm inteligent”

Mrzljak: „Dacă o să fie așa o vreme frumoasă și un teren ok, o să arătăm un fotbal bun și o să luăm cele 3 puncte. Poate dacă terminăm partea aceasta de campionat cu o victorie, o să pregătim mai bine și celelalte partide din anul viitor. E posibil să vină și niște jucători în iarnă care o să ne ajute”

„Nu știam că Mrzljak vorbește atât de bine în limba română până să-l cunosc. De multe ori pe teren îmi vine să-i spun în engleză, dar după îmi amintesc că știe română”
Ioan Filip

TOȚI PENTRU DINAMO!

"Filipii" lui Dinamo, Ioan Filip și Filip Mrzljak, vorbesc despre deplasarea la Botoșani și șansele la play-off într-un interviu doar pentru club. Experimentații mijlocași dinamoviști le transmit suporterilor din toata țara cele mai frumoase gânduri în alb și roșu!

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 18 decembrie 2019

Dinamo este în acest moment pe poziția a 8-a în Liga 1, cu 28 de puncte acumulate după 21 de runde.

VEZI ȘI:

CRAIOVA // Victor Pițurcă și Mihai Rotaru nu sunt pe aceeași lungime de undă! Craiova pregătește meciul cu FCSB într-o atmosferă tensionată

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  19 Decembrie 2019, 09:54

speram k in aceasta iarna , acest filip sa fie pus p lista d transferuri , dat afara ..... sa dispara d la echipa !!!

gicahaiosul
gicahaiosul  •  18 Decembrie 2019, 20:29

Dinamo o sa castige la botosani doar daca iese arbitrul in spatiul cosmic! Acolo e kosovo! Dinamo va pleca decimata de arbitri si cu infirmeria plina! Punem pariu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează