FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Vor să își vândă vedetele pentru un buget de play-off: „Astea sunt planurile noastre”

Daniel Paraschiv, într-un duel cu Rapid / FOTO: Imago
Daniel Paraschiv, într-un duel cu Rapid / FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 16:25 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 17:51

Hermannstadt are gânduri de play-off sezonul viitor, dacă rămâne în Liga 1. Pentru a-și asigura și un buget pe măsură, 4 milioane de euro, au reluat discuțiile cu MOL și Kortrijk pentru Daniel Paraschiv (23 de ani), respectiv Raul Opruț (25 de ani). Baba Alhassan (23 de ani) ar putea ajunge la un club aflat acum în play-off.

O victorie sâmbătă, în fața lui FC Argeș, ar însemna pentru FC Hermannstadt un pas uriaș spre menținerea în Liga 1. Iar pentru conducătorii clubului, posibilitatea de a pregăti trecerea la nivelul următor.

GSP lansează sondajul primăverii. Ce echipă are cei mai mulți suporteri? În decembrie 2019, sondajul GfK arăta o supremație zdrobitoare pentru FCSB. Votează ce echipă favorită ai!
DEZBATERE
GSP lansează sondajul primăverii. Ce echipă are cei mai mulți suporteri? În decembrie 2019, sondajul GfK arăta o supremație zdrobitoare pentru FCSB. Votează ce echipă favorită ai!

FC Hermannstadt vrea buget de play-off

Într-un interviu acordat publicației „Ora de Sibiu”, unul dintre acționarii principali, Ștefan Băcilă, a anunțat că „în principiu, planurile noastre pentru sezonul viitor sunt de play-off. Dar trebuie mai întâi să stabilim bugetul și, în funcție de venituri, vom vedea care va fi obiectivul. Nu vrem să mai trecem prin ce am trecut anul trecut".

Din informațiile Gazetei, bugetul „de play-off” gândit de sibieni se situează undeva la 4 milioane de euro. Iar o parte din acești bani ar urma să fie asigurați din vânzări de jucători.

Primii vizați sunt „vârful” Daniel Paraschiv, mijlocașul Baba Alhassan și fundașul Raul Opruț. 

Argument în plus la negocieri

Pentru Paraschiv s-au reluat discuțiile cu MOL Fehervar. În iarnă, clubul maghiar oferise 800.000 de euro, banii jos, într-o singură tranșă, însă conducătorii sibieni au decis în cele din urmă să-l păstreze pe "Para", pentru a nu slăbi echipa. 

Între timp, "vârful" adus gratis de la CFR Cluj și-a mărit zestrea de goluri la 12, ceea ce reprezintă un argument în plus pentru Hermannstadt la masa negocierilor.

2025e anul în care lui Opruț și lui Paraschiv le expiră contractele cu sibienii. Al lui Alhassan e scadent în 2024

Și în ceea ce-l privește pe Opruț, devenit între timp internațional A, s-a reactivat pista Kortrijk. În iarnă, belgienii oferiseră 400.000 de euro, într-o tranșă, însă atunci s-a opus antrenorul Marius Măldărășanu: "Nu putem să-l dăm pe Raul acum. Dacă la un moment dat o să fie ceva wow, poate va pleca, dar trebuie să fim şi noi acoperiţi".Acum, potrivit surselor Gazetei, discuțiile s-au reluat.

Pentru al treilea candidat la plecare, Baba Alhassan, există interes și de "afară", dar și din partea unei echipe de Liga 1, mai precis din play-off. Decizia, în cazul său, s-ar putea lua chiar înaintea fluierului final al campionatului.

850.000 de euroe cota de piață a lui Baba Alhassan pe transfermarkt. Opruț și Paraschiv sunt apreciați la 800.000 de euro

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de FC Hermannstadt - FC Argeș, din play-out-ul Ligii 1

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Ce a făcut azi Daniel Niculae, la 5 zile după ce galeria Rapidului i-a cerut demisia lui Adrian Mutu

VIDEO Belodedici s-a săturat de problemele dintre FCSB și Steaua: „Ne-au zăpăcit pe toți! Un duel între ei ar fi un fratricid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  22 Aprilie 2023, 08:31

Pai sa spunem ca realizezi bugetul,dar ramai fara 3 jucatori de baza si crezi ca intri in play-off? Asta da logica.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează