FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Operat, nu a jucat deloc în 2024! Tatăl lui, fost fotbalist, vine cu dezvăluiri de ultimă oră

Andreas Niță // sursă foto: Instagram @ andreasnita10 +19   FOTO
Andreas Niță // sursă foto: Instagram @ andreasnita10

Articol de , - Publicat marti, 23 aprilie 2024 23:15 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 00:32

Andreas, 20 de ani, fiul lui Robert Niță (47), a fost operat în ianuarie la genunchiul drept, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor anterioare încrucișate. Tatăl fotbalistului a dezvăluit pentru GSP în ce stadiu se află procesul de recuperare al jucătorului legitimat la FC Voluntari.

În vara lui 2023, FC Voluntari l-a transferat pe Andreas Niță, fiul fostului atacant Robert Niță. În prima parte a sezonului, Andreas, extremă, a adunat 8 apariții în campionat și în cupă, minute bifate de regulă în finalul partidelor.

În 2024, Andreas nu a mai jucat deloc, fiind supus în ianuarie unei intervenții chirurgicale, pentru o problemă la genunchiul drept, la ligamentele încrucișate anterioare.

Zeljko Kopic nu mai înțelege nimic: „Nu am mai trăit o asemenea experiență în viața mea”
FC BOTOȘANI - DINAMO 2-1
Zeljko Kopic nu mai înțelege nimic: „Nu am mai trăit o asemenea experiență în viața mea”

Au trecut 3 luni de la momentul operației, iar recuperarea lui Andreas continuă. Astăzi, tânărul fotbalist a asistat la meciul cu FCU Craiova (0-0) de la stadion. Înaintea partidei, Robert Niță a dezvăluit pentru GSP.ro în ce stadiu se află procesul de recuperare al fiului său.

VIDEO. Robert Niță, despre recuperarea lui Andreas: „A scăpat de cârje, sper să înceapă curând alergarea ușoară”

„A fost operat, face recuperare. Este bine, a scăpat de cârje. Perioada de recuperare decurge bine și sper ca în cel mai scurt timp să înceapă alergarea ușoară.

Fără dar și poate îl vedem la treabă sezonul viitor, sper ca și echipa să rămână în Superligă, dacă tot am fost acuzat că nu sunt imparțial. Îmi cer scuze că-mi susțin familia!

Sper ca Voluntariul să continue în Superligă și la anul să vedem cele mai bune echipe din Superligă jucând împotriva celor de la Voluntari”, a transmis Robert Niță în dialog cu reporterul GSP.ro.

Andreas Niță a și înscris un gol în Superligă, chiar la debutul în competiție, la 2-2 cu Oțelul pe 25 august 2023.

Andreas Niță a fost operat la Madrid, la spitalul Ruber Internacional, de către medicul Pedro Luis Ripoll, prin mâinile căruia au trecut multe nume importante din fotbalul internațional.

Citește tot despre FC Voluntari:

Florin Pârvu, frontal: „Din păcate ne afectează. Avem nevoie de toţi jucătorii”
VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 1-1
Florin Pârvu, frontal: „Din păcate ne afectează. Avem nevoie de toţi jucătorii”
Scandal la FC Voluntari - FCU Craiova! S-a ajuns la flegme și la înjurături violente între oficiali!
VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 0-0
Scandal la FC Voluntari - FCU Craiova! S-a ajuns la flegme și la înjurături violente între oficiali!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
godot
godot  •  24 Aprilie 2024, 14:46

Clovnul ăsta de Niță, pe lângă că nu are coloană vetebrală, nu are nici simțul penibilului. Fii-su a făcut junioratul pe la niște cluburi obscure din regiunea Valencia și i-a trecut în CV că a făcut junioratul la CF Valencia.

rumunek
rumunek  •  24 Aprilie 2024, 09:21

Cu părinții băiatului de la Iași nu vorbește nimeni de la gsp. Nici cu alți părinți ai unor fotbaliști accidentați. Doar cu specialistul Niță, cel care a venit la Prima la emisiune îmbrăcat cu un costum de ginerică de Bolintin, crezând că așa va fi mai elocvent. Nu ăsta e cazul greu al unui fotbalist român accidentat, puștiul fiind dus de tatăl său în Spania pentru operație și recuperare și având toate șansele să se recupereze complet, spre norocul său. Dar ce fac alți fotbaliști, care nu beneficiază de relațiile și finanțele părinților, în condițiile în care cluburile de la noi nu încheie asigurări pentru ei?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează