FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CHINDIA 0-1

FC VOLUNTARI - CHINDIA 0-1 // Cristiano Bergodi, arogant după 7 înfrângeri consecutive în L1: „Eu nu am învăţat la Coverciano să îmi dau demisia!”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 19:29

Cristiano Bergodi (54 de ani), antrenorul celor de la FC Voluntari, a vorbit după înfrângerea echipei sale, scor 0-1 împotriva Chindiei Târgoviște, și a declarat că nu ia în calcul să-și dea demisia.

Eu nu am învăţat la Coverciano să îmi dau demisia. Eu am muncit ca anul trecut. De ce trebuie să îmi dau demisia?! Când voi vedea că jucătorii nu fac ceea ce vreau eu pe teren sau la antrenamente există o relaţie rece, o voi face.

Dar de ce să mi-o dau acum?! Ei fac ce spun eu, lucrăm bine la antrenamente, ultimele două meciuri am jucat bine. Am avut o grămadă de probleme. Dacă cineva nu ştie ceea ce s-a întâmplat aici, normal că poate spune că după şapte înfrângeri antrenorul trebuie dat afară”, a declarat Bergodi, conform TV Telekom Sport.

Iar ceea ce afirmă Cristiano Bergodi se confirmă: una dintre principalele reguli pe care un tehnician le învață la școala de la Coverciano (Italia) este să nu plece niciodată din inițiativă proprie de la echipa pe care o conduce. „Primul lucru pe care un antrenor îl învață la Coverciano este nu-și dea niciodată demisia”, declara Gianluca Vialli - fost jucător și antrenor italian - în urmă cu doi ani.

După această înfrângere, Voluntari rămâne ultima în campionat, cu doar 5 puncte obținute după 12 etape.

Voluntari - Chindia 0-1

VEZI ȘI:

Gigi Becali îi cere lui Bogdan Vintilă să-l readucă pe Ioan Hora în lot: „Vreau un atacant ca el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează