FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI

Fază la limită la Voluntari » Gol validat după 4 minute de așteptare!

Poziția lui Radu Boboc înainte de primul gol înscris de Merloi // foto: captură TV @ PrimaSport +27   FOTO
Poziția lui Radu Boboc înainte de primul gol înscris de Merloi // foto: captură TV @ PrimaSport

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 20:36 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 20:51

Primul gol al lui George Merloi (23 de ani) din FC Voluntari - FC Botoșani 2-1 a fost validat după 4 minute de analiză în camera VAR. Radu Boboc, autorul pasei decisive, a fost în poziție suspectă de ofsaid.

Primii care au lovit în meciul de astăzi au fost ilfovenii. În minutul 54, Merloi a introdus mingea în poarta lui Răzvan Ducan, în urma unei combinații superbe cu Doru Andrei și Radu Boboc.

Merloi a sărbătorit spectaculos reușita, în stilul lui Memphis Depay, dar a avut ulterior emoții serioase. Asta pentru că reușita i-a fost validată abia după 4 minute.

Un personaj-cheie, surprins alături de Argăseală în Ghencea
STADION
Un personaj-cheie, surprins alături de Argăseală în Ghencea

Fază la limită în FC Voluntari - FC Botoșani

Motivul? Radu Boboc, autorul pasei decisive, fusese într-o poziție suspectă de ofsaid, aparent cu umărul în spatele liniei defensive a moldovenilor.

După 4 minute de analiză, arbitrii din camera VAR, Ovidiu Hațegan și Alina Peșu, au deliberat că poziția lui Boboc a fost regulamentară, cel mai probabil ținut în joc de Mutombo, care avea piciorul întins. Pe transmisiunea partidei nu au fost prezentate imagini cu linia trasă.

+23 FOTO

Dubii au existat și în privința validării golului secund. Matricardi a degajat lung din defensivă, balonul a ajuns la Merloi, care a avansat spre poarta adversă și a înscris. 

Numai că înainte ca mingea să ajungă la Merloi, a părut să fie atinsă cu brațul stâng de Adam Nemec. „Centralul” Cătălin Busi nu a fluierat, nici arbitrii din camera VAR nu au intervenit.

+23 FOTO

Tot din Liga 1: 

De la Nicolo la Nick » Mititelu a explicat de ce l-a ales pe Dică și i-a făcut o promisiune: „Vă asigur!”

Atanas Trică, titular în Dinamo - Universitatea Craiova » De ce îi ține Neagoe rezerve pe Markovic și Koljic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Instigato_rul
Instigato_rul  •  17 Iulie 2023, 21:12

Viciere de rezultat ! Echipa lui Pandele ajutată să bată. Meciul a fost oprit cu un minut mai repede, Botoșaniul fiind în atac.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează