FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 2-1

FOTO „Secunzi” doar în acte » Cum s-au comportat Croitoru și Poenaru în FC Voluntari - FC Botoșani

Marius Croitoru s-a comportat ca un „principal” în FC Voluntari - FC Botoșani +6   FOTO
Marius Croitoru s-a comportat ca un „principal” în FC Voluntari - FC Botoșani

Articol de , - Publicat luni, 17 iulie 2023 22:33 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 22:41

Deși FC Botoșani și FC Voluntari i-au angajat ca antrenori secunzi pentru a fenta regulamentele FRF, Marius Croitoru (42 de ani) și Ilie Poenaru (46) s-au comportat astăzi, la meciul direct, întocmai ca niște „principali”, ridicându-se de pe bancă și oferindu-le indicații fotbaliștilor.

Pentru a respecta regula de a avea „principali” cu licență Pro, FC Botoșani și FC Voluntari i-au angajat pe Mihai Ciobanu, respectiv Marin Dună, în acele funcții. Asta în condițiile în care echipele sunt pregătite în realitate de Marius Croitoru, respectiv Ilie Poenaru.

S-au terminat negocierile pentru Ghencea! Gigi Becali trebuie să semneze un „bilet la ordin avalizat” » Ce înseamnă și ce își asumă patronul FCSB + câți bani mai cere CSA Steaua
FCSB - DINAMO
S-au terminat negocierile pentru Ghencea! Gigi Becali trebuie să semneze un „bilet la ordin avalizat” » Ce înseamnă și ce își asumă patronul FCSB + câți bani mai cere CSA Steaua

Marius Croitoru și Ilie Poenaru, veritabili „principali” în FC Voluntari - FC Botoșani

Cum cei doi nu dețin licența Pro, au fost angajați ca antrenori secunzi. Asta nu i-a oprit ca la meciul direct de astăzi, FC Botoșani - FC Voluntari 2-1, să se comporte ca niște veritabili „principali”.

Pe parcursul meciului, Marius Croitoru s-a străduit fără succes să păstreze aparențele. El a uitat rapid că „joacă” rolul de antrenor secund și a început să se ridice de pe bancă, să strige la jucători și să le ofere indicații.

+2 FOTO

Poenaru a fost mai liniștit la început, a rămas pe bancă, dar în momentul primei pauze de hidratare s-a dus în mijlocul fotbaliștilor săi și a început să le ofere indicații. Ulterior, a renunțat și el la „inhibiții” și a început să strige la elevii săi.

Croitoru a fost atât de vocal încât a și primit un cartonaș galben pentru proteste, în minutul 85.

Pentru a respecta altă cerință din regulament, cele două cluburi i-au trimis la flash-interviu și la conferințele de presă pe antrenorii principali din acte, Ciobanu și Dună. 

FRF amenința cu amenzi colosale

În luna martie, Federația Română de Fotbal a implementat o lege împotriva „antrenorilor-paravan” din SuperLigă.

Cluburile care angajează antrenori principali doar pentru a avea om cu licență Pro în staff riscă amenzi uriașe: în prima fază 200.000 de lei, apoi, dacă situația continuă, o penalitate dublă.

Și antrenorii ar putea avea de suferit: cei care-și „închiriază” licența ar fi suspendați 2 ani și amendați cu 20.000 de lei, iar antrenorii care conduc în fapt echipele, în acest caz Croitoru și Poenaru, penalizați cu minimum 25.000 de lei.

Mai multe știri din SuperLigă: 

Mihai Stoica, detalii de ultim moment de la negocierile pentru Ghencea: „Nu zic mai mult de atât, nu vreau să risc!” + când e întâlnirea decisivă

N-are leu, dar are Léo! Mititelu i-a livrat lui Dică fotbalistul dorit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chepandy777
chepandy777  •  18 Iulie 2023, 00:58

Sa curga amenzile pentru trisori

Vezi toate comentariile (1)
Comentează