FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 1-2

EXCLUSIV Control doping imediat după Voluntari - FCSB » Cine sunt jucătorii roș-albaștrilor care au fost testați

Edjouma și Deian Sorescu au mers la controlul anti-doping după meci / foto: Raed Krishan +19   FOTO
Edjouma și Deian Sorescu au mers la controlul anti-doping după meci / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 22:48 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 23:06

Duelul FC Voluntari - FCSB de duminică seara, încheiat cu victoria roș-albaștrilor, 2-1, a fost precedat de suspiciunile plecate dinspre tabăra ilfovenilor cu privire la integritatea fotbaliștilor vicecampioanei. Zvonurile unui posibil control doping s-au materializat după meci.

La scurt timp după fluierul final, jucătorii celor două combatante au aflat la vestiare că trebuie să ia parte la o testare doping. Reporterii GSP aflați la stadionul „Anghel Iordănescu” au aflat și cine au fost fotbaliștii trimiși la control: Deian Sorescu și Edjouma din echipa roș-albastră, respectiv Meleke și Vadim Rață de la Voluntari. 

Edjouma, iertat de eliminare la Voluntari! Intrarea horror a francezului a lăsat urme: „Fault grosolan! Trebuia ROȘU direct! Ce face VAR-ul?”
FC VOLUNTARI - FCSB
Edjouma, iertat de eliminare la Voluntari! Intrarea horror a francezului a lăsat urme: „Fault grosolan! Trebuia ROȘU direct! Ce face VAR-ul?”

Edjouma și Deian Sorescu, chemați la controlul doping după Voluntari - FCSB

Edjouma e omul momentului la FCSB, cu trei goluri înscrise în ultimele două etape, în timp ce Sorescu e cel care a surprins pe toată lumea cu viteza atinsă în timpul derby-ului cu CFR Cluj, 34,35 kilometri pe oră!

Jucătorii noștri aleargă mult pentru că se pregătesc bine, atâta tot!”, spunea Mihai Stoica înaintea duelului de la Voluntari. 

FC Voluntari solicitase control doping încă de la jumătatea săptămâniI!

La două zile după ce Gazeta a publicat cifrele formidabile ale roș-albaștrilor din deplasarea cu CFR Cluj (1-0), FC Voluntari, echipa din orașul administrat de Florentin Pandele, finul lui Gigi Becali, a solicitat ca FCSB să fie supusă controlului doping la finalul întâlnirii de duminică.

Șapte dintre jucătorii roș-albaștrilor adunaseră peste zece kilometri alergați la Cluj: Șut, Edjouma, Cordea, Olaru, Sorescu, Radunovici, Tamm. Cel mai mult a alergat Șut, peste 12 kilometri, marcatorul Edjouma a bifat aproape 12 kilometri și el. Olaru a adunat 18 sprinturi, cele mai multe, urmat de Radunovic, cu 13, și de Cordea, cu 11.

La Cluj a impresionat și viteza atinsă de Deian Sorescu: 34,35 kilometri pe oră!

VIDEO Târnovanu, doar spectator » Reușita superbă din prelungiri care a relansat Voluntari - FCSB

FOTO / Cele mai tari imagini din meciul Voluntari - FCSB 1-2

Citește și alte știri despre FCSB:

Vedeta de la FCSB ratează derby-ul cu Universitatea Craiova » Recidivist, a ieșit de pe teren în hohote de plâns!

FOTO Edjouma, iertat de eliminare la Voluntari! Intrarea horror a francezului a lăsat urme: „Fault grosolan! Trebuia ROȘU direct! Ce face VAR-ul?”

FC Voluntari - FCSB 1-2 » Edjouma îi readuce pe roș-albaștri pe podium! Supergolul lui Lopes nu a salvat gazdele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
johny2003
johny2003  •  13 Februarie 2023, 19:57
Postat de paolo11 pe 13 Februarie 2023, 04:31

*** comentarii în consecință...

Bah! Ti-au pus si tie stelute! Pe cine ai jignit, "vulgarule", pe mine sau pe gesepisti?!? Daca i-ai jignit pe gesepisti i-ti dau 10 like-uri desi meriti si o 100, chiar! ))))

Aliluia
Aliluia  •  13 Februarie 2023, 12:15
Postat de Hcm27 pe 13 Februarie 2023, 11:53

Uita-te bine pe statisticile echipelor avantajate de deciziile arbitrilor și vezi cine conduce detașat.Apoi,după ce citești și înțelegi, exprima-ti o părere.Aliluia!

Si ce? Este vina lor? Foarte bine. Top 5-6 vor fi mereu “ cele mai avantajate” . Nu ca m ar deranja vreodata. Eu doar ma amuz, nu mi pasa de campionatul romanesc:). Aliluia

Hcm27
Hcm27  •  13 Februarie 2023, 11:53
Postat de Aliluia pe 12 Februarie 2023, 23:14

Da’ un cotrol oftalmologic arbitrului nu i face nimeni? O sa va iasa pe nas tot bulanul asta stupid , asa cum va iese de 7 ani incoace. Aliluia

Uita-te bine pe statisticile echipelor avantajate de deciziile arbitrilor și vezi cine conduce detașat.Apoi,după ce citești și înțelegi, exprima-ti o părere.Aliluia!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează