FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 1-2

Bălănescu a vorbit cu Radu Petrescu după greșeala imensă a arbitrului din FC Voluntari - FCSB: „M-am edificat”

FC Voluntari – FCSB 1-2 » Igor Armaș (35 de ani), stoperul ilfovenilor, a fost faultat brutal aseară de Malcom Edjouma (26, mijlocaș central) +23   FOTO
FC Voluntari – FCSB 1-2 » Igor Armaș (35 de ani), stoperul ilfovenilor, a fost faultat brutal aseară de Malcom Edjouma (26, mijlocaș central)

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 15:33 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 15:33

FC Voluntari – FCSB 1-2 » Igor Armaș (35 de ani), stoperul ilfovenilor, a fost faultat brutal aseară de Malcom Edjouma (26, mijlocaș central). Bogdan Bălănescu, directorul general al gazdelor, a comentat decizia eronată luată de Radu Petrescu, „centralul” care i-a acordat doar cartonașul galben francezului.

„Arbitrul nu avea cum să nu vadă fază, a văzut, dar a fost o greșeală de interpretare, pentru că s-a luat în calcul faptul că Edjouma a atins și mingea. N-a spus nimeni că n-a văzut arbitrul faza. 

Gabi Iancu și-a găsit echipă în Liga 1 chiar în ultima zi de mercato » A fost prezentat oficial
HERMANNSTADT
Gabi Iancu și-a găsit echipă în Liga 1 chiar în ultima zi de mercato » A fost prezentat oficial

Am avut o discuție cu Radu Petrescu, dar o țin pentru mine. Este o discuție în urma căreia m-am edificat că a fost o interpretare eronată a sancțiunii. Decizia arbitrului rămâne definitivă, ce poți să mai faci acum?”, a declarat Bălănescu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Armaș nu este în cea mai bună condiție medicală, are probleme cu articulația umărului și are fața tumefiată. Normal că s-au accentuat durerile după acel atac al lui Edjouma

- Bogdan Bălănescu, director general FC Voluntari

FC Voluntari – FCSB 1-2 » Edjouma, fault horror la Armaș

Mijlocașul francez a avut o intervenție foarte dură în minutul 82 asupra căpitanului ilfovenilor, Igor Armaș, în careul Voluntariului. Un joc periculos în urma căruia Edjouma i-a lăsat oponentului urmele crampoanelor pe corp.

+19 FOTO

„Centralul” Radu Petrescu a acordat doar cartonaș galben, iar din camera VAR nu i s-a sesizat nimic vizavi de atacul violent! 

„Atac cu talpa, cu piciorul întins, chiar dacă pentru disputarea balonului. Fault grosolan, cu crampoanele pe fața adversarului, a pus clar în pericol integritatea adversarului. Cartonaș roșu direct! Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei de la VAR. Radu Petrescu și Barbu, din cabina VAR, au mai fost împreună la niște greșeli. Ori sunt prieteni, ori nu se plac și nu se ajută!”, a reacționat Marius Avram, fost arbitru internațional, la Digi Sport.

Sunt foarte fericit că am scăpat cât de cât bine. Îl înțeleg pe Radu Petrescu, la o adică, dar nu și pe cei din camera VAR. Și nu-l înțeleg pe Edjouma, să ataci în asemenea hal mingea! Nici la cel mai înrăit dușman nu te poți duce în halul ăsta! Nu-mi explic cum e posibil așa ceva.

Putea să mă desfigureze la cum s-a dus, la ce am pe tot corpul. Pe cap, umăr, tot! Eu zic că e bine acum. Să vedem ce se întâmplă luni. Edjouma nu mi-a zis nimic, am văzut că a venit, dar nu mai gândeam normal atunci. Cred că și-a cerut scuze, dar ce să faci cu scuzele?

Arbitrul nu a vrut să vorbească, a mers la cabine. Am vrut să vorbim, colegii au încercat să-i arate ce s-a întâmplat, dar nu a vrut să vorbească

- Igor Armaș, fundaș FC Voluntari

Vezi și:

Ce notă a primit Radu Petrescu după FC Voluntari - FCSB » 3 roș-albaștri, sub media echipei

Control doping imediat după Voluntari - FCSB » Cine sunt jucătorii roș-albaștrilor care au fost testați

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (28)
istet10
istet10  •  17 Februarie 2023, 13:22
Postat de CiprianBirtea_84 pe 17 Februarie 2023, 01:05

Cam așa ceva.

Pai atunci chiar nu merita vreo stima. Chiar sunt dusmani ai numelui Steaua.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  17 Februarie 2023, 01:05
Postat de istet10 pe 13 Februarie 2023, 20:03

Adica s-a autoretrogradat?

Cam așa ceva.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  17 Februarie 2023, 01:04
Postat de eddymaster pe 13 Februarie 2023, 20:01

ce ai fumat bah pro99stule? in 2003 daca se intampla asta era razboi civil. nu s-a intamplat asa ceva. auzi la *** s-a retras Steaua din liga 1:))))) rad toti de tine la cat de rpso esti.de ce naiba s-ar retrage din prima liga Steaua? wtf?

Ba așa s-a întâmplat. Și nu avea ce război civil să fie pentru că nu s-a publicat nimic, s-a făcut totul pe ascuns. FCSB s-a înființat în 2003 și tot atunci s-a înscris în liga I. E un fapt că e înființată în 2003, toate documentele arată asta, și e un fapt că a jucat numai în liga I. Cum a ajuns acolo? În locul cărei echipe? Dacă nu în locul AFC Steaua,vatunci în locul cui? Al Forestei Fălticeni? Al lui FC Onești? Al Rocarului?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează