FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 1-2

FOTO Edjouma, mesaj la miezul nopții după faultul de K1 asupra lui Armaș: „Am făcut o greșeală”

Momentul contactului dintre Edjouma și Armaș +23   FOTO
Momentul contactului dintre Edjouma și Armaș

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 09:30 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 13:01

FC Voluntari – FCSB 1-2 » Malcom Edjouma (26 de ani, mijlocaș central) și-a prezentat scuzele față de Igor Armaș (35), stoperul ilfovenilor pe care l-a faultat violent în finalul partidei. Francezul roș-albaștrilor a fost iertat de eliminare, primind doar cartonașul galben.

„Am vrut să-mi cer scuze pentru gestul meu nepotrivit. Am făcut o greșeală”, a scris Edjouma pe Instagram la miezul nopții.

Edjouma, mesaj la miezul nopții după faultul de K1 asupra lui Armaș: „Am făcut o greșeală”

FC Voluntari – FCSB 1-2 » Edjouma, fault horror la Armaș

Mijlocașul francez a avut o intervenție foarte dură în minutul 82 asupra căpitanului ilfovenilor, Igor Armaș, în careul Voluntariului. Un joc periculos în urma căruia Edjouma i-a lăsat oponentului urmele crampoanelor pe corp.

„Centralul” Radu Petrescu a acordat doar cartonaș galben, iar din camera VAR nu i s-a sesizat nimic vizavi de atacul violent! 

„Atac cu talpa, cu piciorul întins, chiar dacă pentru disputarea balonului. Fault grosolan, cu crampoanele pe fața adversarului, a pus clar în pericol integritatea adversarului. Cartonaș roșu direct! Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei de la VAR. Radu Petrescu și Barbu, din cabina VAR, au mai fost împreună la niște greșeli. Ori sunt prieteni, ori nu se plac și nu se ajută!”, a reacționat Marius Avram, fost arbitru internațional, la Digi Sport.

Sunt foarte fericit că am scăpat cât de cât bine. Îl înțeleg pe Radu Petrescu, la o adică, dar nu și pe cei din camera VAR. Și nu-l înțeleg pe Edjouma, să ataci în asemenea hal mingea! Nici la cel mai înrăit dușman nu te poți duce în halul ăsta! Nu-mi explic cum e posibil așa ceva.

Putea să mă desfigureze la cum s-a dus, la ce am pe tot corpul. Pe cap, umăr, tot! Eu zic că e bine acum. Să vedem ce se întâmplă luni. Edjouma nu mi-a zis nimic, am văzut că a venit, dar nu mai gândeam normal atunci. Cred că și-a cerut scuze, dar ce să faci cu scuzele?

Arbitrul nu a vrut să vorbească, a mers la cabine. Am vrut să vorbim, colegii au încercat să-i arate ce s-a întâmplat, dar nu a vrut să vorbească

- Igor Armaș, fundaș FC Voluntari

+19 FOTO

VIDEO. Concluziile lui Anghel Iordănescu după FC Voluntari - FCSB 1-2:

Vezi și:

Ce notă a primit Radu Petrescu după FC Voluntari - FCSB » 3 roș-albaștri, sub media echipei

Control doping imediat după Voluntari - FCSB » Cine sunt jucătorii roș-albaștrilor care au fost testați

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (24)
conicor2008
conicor2008  •  13 Februarie 2023, 20:42

Imi pare rau pentru Armas dar este vinovat de acea autoaccidentare> Edjuma este primul la minge si ridica piciorul pre sus, foarte adevarat, dar Armas sesizeaza ca nu mai are nici o sansa sa ajunga la minge si se arunca practic in piciorul lui Edjuma> Un atac intarziat, care daca nu ar fi sost piciorul sus ar fi fost penalizat cu fault/penalty! Revedeti faza, omul nu are nici o sansa sa joace mingea, practic se arunca in disperare spre Edjuma! De altfel, asta este si motivul pentru care Stelistul nu a primit rosu ci doar galben.

maradona79
maradona79  •  13 Februarie 2023, 16:56

Ai facut o greseala Edjouma. Meriti 50 de lovituri de bici in Piata Unirii.

maradona79
maradona79  •  13 Februarie 2023, 16:55
Postat de eddymaster pe 13 Februarie 2023, 15:09

acum plangi ca o femeie,dar ai fost smecher cand voluntari statea capra cu kfr si isi dadea viata cu Steaua din liga 1. acum a venit nota de plata. daca nu retrogradeaza voluntari sa se astepte ca o sa le rupem piciorele sezonul viitor.

Cand n-ai gagica, vezi femei peste tot. :)))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează