FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 1-2

Verdictul lui Viorel Moldovan: „El e numărul 1 de la FCSB”

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 08:17 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 08:39

După FC Voluntari – FCSB 1-2, Viorel Moldovan l-a lăudat pe mijlocașul francez Malcom Edjouma.

După ce a adus victoria în derby-ul cu CFR Cluj, Edjouma a fost omul meciului și cu FC Voluntari, marcând ambele goluri ale roș-albaștrilor.

Val de reacții după decizia lui Radu Petrescu din FC Voluntari - FCSB: „Armaș arată ca în Mad Max. Vassaras, nu e posibil!”
FC VOLUNTARI - FCSB 1-2
Val de reacții după decizia lui Radu Petrescu din FC Voluntari - FCSB: „Armaș arată ca în Mad Max. Vassaras, nu e posibil!”

Viorel Moldovan, după FC Voluntari – FCSB: „Malcom Edjouma e numărul 1 de la FCSB”

La finalul meciului, jucătorul de 26 de ani a fost lăudat pentru jocul său de fostul atacant Viorel Moldovan.

Să vedem cât a crescut preţul pentru el. A adus ultimele două victorii pentru FCSB, a adus 6 puncte importante. Este omul numărul 1 pentru FCSB! E un element important în angrenajul echipei în momentul de faţă”, a spus Viorel Moldovan la PrimaSport.

Nu știu dacă am făcut un meci foarte bun, dar am învins. E prima mea «dublă» din carieră. Nu prea am avut timp să sărbătoresc. Am încredere în mine 

– Malcom Edjouma

FCSB l-a cumpărat pe Edjouma în vară, de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 330.000 de euro. Francezul trecut și pe la Farul, a jucat 31 de meciuri în acest sezon, reușind 8 goluri și 3 pase de gol.

1.200.000 de euroe cota lui Malcom Edjouma, potrivit transfermarkt

M-a sunat impresarul aseară în legătură cu Edjouma. I-am zis «Nu mai face 1,4 milioane de euro. Face 2 milioane de euro». Zice «Domnule, ai spus 1,4 milioane». Acum nu mai vreau să-l dau 

– Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 0-1

Edjouma, mai să-i scoată ochiul lui Armaș! 

Mijlocașul francez a avut o intervenție foarte dură în minutul 82 asupra căpitanului ilfovenilor, Igor Armaș, în careul Voluntariului. Un joc periculos, iar Edjouma i-a lăsat oponentului urmele crampoanelor lângă ochiul stâng. 

+19 FOTO

„Centralul” Radu Petrescu a acordat doar cartonaș galben, iar din camera VAR nu i s-a sesizat nimic vizavi de atacul violent! 

„Atac cu talpa, cu piciorul întins, chiar dacă pentru disputarea balonului. Fault grosolan, cu crampoanele pe fața adversarului, a pus clar în pericol integritatea adversarului. Cartonaș roșu direct! Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei de la VAR. Radu Petrescu și Barbu, din cabina VAR, au mai fost împreună la niște greșeli. Ori sunt prieteni, ori nu se plac și nu se ajută!”, a reacționat Marius Avram, fostul arbitru internațional, la DigiSport.

VIDEO Concluziile lui Anghel Iordănescu după FC Voluntari - FCSB 1-2: „O victorie meritată”

Citește și: 

Ce notă a primit Radu Petrescu după FC Voluntari - FCSB » 3 roș-albaștri, sub media echipei

Control doping imediat după Voluntari - FCSB » Cine sunt jucătorii roș-albaștrilor care au fost testați

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează