FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

VIDEO Cu antrenorul pe făraș, jucătorul din SuperLigă face o mărturisire-șoc: „Problema este la noi! Delăsători, nu avem motivație”. Neagoe sau Dică, favoriți să preia postul

Andrei Dumiter, în albastru // foto: Imago Images
Andrei Dumiter, în albastru // foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 17:44 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 21:01

FC Voluntari a pierdut astăzi cu nou-promovata Poli Iași, 1-2, iar scaunul antrenorului Ilie Poenaru se clatină serios ♦ La final, atacantul Andrei Dumiter (24 de ani) a făcut scut în fața antrenorului, blamând jucătorii pentru rezultatele sub așteptări.

Învinsă și de Poli Iași, FC Voluntari rămâne cu doar 10 puncte adunate în acest sezon. Ilfovenii n-au mai câștigat în campionat de pe 7 august, iar antrenorul Ilie Poenaru este ca și demis, „la pachet” cu cel care ocupă în acte funcția de A1, Marin Dună, deținătorul de licență Pro.

Înlocuitorul se va alege cel mai probabil dintre Eugen Neagoe și Nicolae Dică, spun sursele GSP.

Imediat după meciul de astăzi, în vestiarul lui FC Voluntari a avut loc o ședință îndelungată. La finalul ei, atacantul Andrei Dumiter a trecut pe la zona mixtă și a luat pe umerii jucătorilor toată vina pentru rezultatele recente.

Pierdere importantă pentru Dinamo » Jucătorul suspendat pentru un gest stupid n-are înlocuitor!
DINAMO
Pierdere importantă pentru Dinamo » Jucătorul suspendat pentru un gest stupid n-are înlocuitor!

Cu Poenaru pe făraș, Andrei Dumiter face o mărturisire-șoc: „Delăsători, nu avem motivație”

„Mă așteptam ca de astăzi să urcăm în clasament, să punem toate detaliile la punct și să urcăm în clasament, pentru că avem calitate. Cred că vom face aceste lucruri, trebuie să o luăm de la zero și să facem lucrurile mai bine.

Domnul Poenaru a spus lucrurilor pe nume în vestiar, tot ce a văzut el în acest meci. Eu sper să rămână. Acum vom vedea. Și dacă pleacă dânșii și vine alt antrenor, tot de noi depinde să o scoatem la capăt.

Ne-am antrenat foarte bine, avem calitate la antrenament, nu ne vine să credem că nu am câștigat de atâtea meciuri. Trebuie să eliminăm greșelile, pentru că sunt destul de multe, ratăm și penalty-uri”, a afirmat Dumiter inițial.

Ce simte atacantul că nu funcționează?

„Cu banii suntem OK, singura problemă este la noi. Trebuie să fim mai agresivi. Suntem delăsători parcă. Trebuie să fim mai motivați, să avem dorința să câștigăm. Aceste lucruri ne lipsesc, trebuie să le reglăm, să punem toate detaliile la punct și să urcăm în prima parte a clasamentului, pentru că valoarea echipei este de primele poziții”.

Cât voi fi la FC Voluntari, eu o să mă pun în slujba echipei, să o ajut cât de mult pot. Că rămân domnii Marin și Poenaru sau că vine altcineva, o să-mi fac treaba la fel de bine.

- Andrei Dumiter, atacant FC Voluntari

Tot din Liga 1: 

Nu i-a rămas dator lui Gică Hagi: „Mă surprinde ce a spus. Dacă s-au pierdut din iulie până acum, le pun eu la dispoziție”

Dinamo e în vrie, Andrei Nicolescu a simțit nevoia sa intervină: „Semnez pentru asta! Dacă nu credeți, întrebați imposibilul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Septembrie 2023, 22:21
Postat de Aciduzzu pe 23 Septembrie 2023, 21:22

Păi primarul din Voluntari pare han-Dică-pat ...

Da, e un tip care s-a pierdut des cu Firea.

Aciduzzu
Aciduzzu  •  23 Septembrie 2023, 21:22
Postat de cpt.ahab pe 23 Septembrie 2023, 21:07

Dică?!:))))))

Păi primarul din Voluntari pare han-Dică-pat ...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Septembrie 2023, 21:07

Dică?!:))))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează