FOTBAL  »  Superliga  »  REUNIRE

Au mutat reunirea două zile mai târziu » Unde vor pleca în cantonament

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 09:43 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 18:02

FC Voluntari se va reuni pe 4 ianuarie, cu două zile mai târziu decât data inițială. Trupa lui Ilie Poenaru va merge în pregătire în Antalya.

Echipele de prim eșalon se adună pentru reluarea pregătirilor. Cei de la FC Voluntari o vor face pe 4 ianuarie deși, într-o primă fază, reunirea a fost anunțată pentru ziua de 2 ianuarie.

Superliga se mută: 9 echipe, inclusiv FCSB, Dinamo și Rapid, se pregătesc în aceeași zonă! Excepţia CFR + Decizie-surpriză luată de Hagi
SUPERLIGA
Superliga se mută: 9 echipe, inclusiv FCSB, Dinamo și Rapid, se pregătesc în aceeași zonă! Excepţia CFR + Decizie-surpriză luată de Hagi

FC Voluntari, cantonament în Antalya

FC Voluntari va zbura, în chiar ziua reunirii, către Antalya, unde se va desfășura un stagiu de pregătire până pe 13 ianuarie. În cantonamentul din Turcia, FC Voluntari nu ar urma să aibă noutăți semnificative, astfel că antrenorul Ilie Poenaru va testa mai mulți jucători de la echipa a doua.

Ilfovenii vor avea o serie de trei jocuri de verificare, cu echipe din Ungaria, Azerbaidjan și Kazahastan.

  • Sâmbăta, 6 ianuarie: FC Voluntari - MTK Budapesta ( Ungaria, prima ligă)
  • Marți, 9 ianuarie: FC Voluntari - Turan Tovuz ( Azerbaidjan, prima ligă)
  • Joi, 11 ianuarie: FC Voluntari - FC Kaisar (Kazakhstan, prima ligă)

În primul meci oficial din 2024 FC Voluntari o va întâlni pe Oțelul Galați, pe 22 ianuarie, de la ora 17:00.

Îl pierde FC Voluntari pe Doru Andrei?

În această iarnă, echipa de pe locul 13 din Superligă, s-ar putea despărți de mijlocașul ofensiv Doru Andrei (20 de ani). După cum a scris GSP.ro în finalul lunii decembrie, jucătorul ilfovenilor ar putea face un pas imens în carieră în această iarnă, fiind dorit de FCSB. 

Iar Becali a pornit negocierile cu FC Voluntari. Titular la FC Voluntari în acest sezon, el are două goluri și două pase decisive în 21 de meciuri jucate. 

Creșterea lui Andrei se vede în cota lui pe Transfermarkt, care s-a dublat în decembrie. După ultima actualizare, el e evaluat la 400.000 de euro, creștere de la 200.000 de euro.

VIDEO Mesajul lui Șumudică pentru fotbalul românesc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează