FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB 0-1

EXCLUSIV Cea mai dură reacție după UTA - FCSB 0-1 » Florinel Coman și Florin Tănase, puși la punct: „E o rușine ce au făcut! Aveți un pic de respect!”

Florin Tănase și Florinel Coman au fost aspru criticați după victoria de la Arad / FOTO: Alexandra Fechete +25   FOTO
Florin Tănase și Florinel Coman au fost aspru criticați după victoria de la Arad / FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 11:39 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 12:03

Aime Lema, primul antrenor de culoare din fotbalul românesc, a fost invitat sâmbătă seara la GSP Live, unde a analizat partida UTA - FCSB 0-1. 

Aime Lema, fost fotbalist și antrenor în ligile a treia și a patra din România, a criticat în termeni duri evoluțiile lui Florin Tănase și Florinel Coman din repriza secundă a partidei de la Arad. Lema consideră că cele două vedete ale roș-albaștrilor joacă mult prea individualist

Aime Lema îi pune la punct pe Coman și Tănase: „Așa nu, e o rușine ce au făcut!

„Așa nu! Când ești o echipă mare, nu-ți permiți să faci așa ceva. FCSB a avut 1-0 și și-a permis să facă ce nu trebuia să facă. Ce au făcut Tănase și Coman în repriza a doua e o rușine! Nu au jucat colectiv, nu au încercat să facă mai mult pentru televiziuni, pentru telespectatorii care se uită. 

Așa nu! Nu se poate! Cei de la UTA au simțit că FCSB nu mai joacă și au forțat în repriza a doua. Nu poți să ratezi atât, nu poți să nu dai niște pase simple. Ai un pic de respect pentru fotbal! FCSB a pierdut foarte multe meciuri și campionate în acest fel. Un minus pentru Tănase, vrea doar să fie golgeter”, a spus Aime Lema, în dialogul purtat cu Costin Ștucan la GSP Live.

4a fost nota primită de Florin Tănase în Gazeta, în urma prestației de la Arad. Coman a încasat 5

Gabi Balint: „Coman și Tănase sunt infatuați!”

De aceeași părere e și Gabi Balint. Fostul mare jucător a comentat victoria chinuită a celor de la FCSB, 1-0 cu UTA, și i-a taxat pe cei mai importanți jucători ai formației roș-albastre. Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni s-a declarat nemulțumit de jocul prestat de vedetele echipei, Florin Tănase și Florinel Coman, pe care i-a criticat în termeni duri pentru atitudinea avută la Arad.

Sunt niște jucători puțin infatuați pentru că, la ocaziile pe care le-au avut, trebuiau să marcheze! Însă le-au tratat cu atâta superficialitate cum n-am mai văzut până acum. Nu poți să spui că Florinel Coman a avut ghinion și a dat bară. Nu! Acolo trebuia să dea gol. El a avut o ocazie frumoasă, o ratare frumoasă. Ce? Acolo trebuia să dea gol! Portarul era căzut, el era bine plasat, era pe mijlocul porții. Trebuia să dea gol! Tănase scapă de două-trei ori, trebuie să dea gol! 

Trebuie concentrare, trebuie să-ți dorești să dai gol! Iar la ei s-a văzut superficialitatea, ca și cum era 5-0. Jucau din călcâie și pe vârfuri. Un jucător profesionist joacă la maximum, tratează fiecare fază la maximum. O să vină alt meci în care n-o să aibă decât două ocazii tot meciul și o să piardă 1-0. Așa se întâmplă în fotbal” - Gabi Balint, potrivit digisport.ro

FOTO Imagini spectaculoase din meciul UTA - FCSB 0-1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+21 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Vedetele de la FCSB, criticate vehement după victoria cu UTA: „Superficialitate. Sunt jucători infatuați! Jucau pe vârfuri, din călcâie”

Note GSP » Un singur jucător de la FCSB nu a obținut notă de trecere cu UTA Arad + Ce calificativ a primit Adrian Petre în fața fostei sale echipe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
tororosso
tororosso  •  14 Martie 2021, 15:10

Din nefericire ăsta e adevărul . Ambii jucători sunt descriși perfect de Pele și Lema . Le calcă pe urme și Octavian Popescu . Din dorința de a le crește cota ei devin individualiști .

undergrant
undergrant  •  14 Martie 2021, 14:21

Tanase asa s-a nascut, dar Coman, un copil bun, a fost stricat rau de anturaj...

ioan_andriesescu
ioan_andriesescu  •  14 Martie 2021, 14:13

Au ratat din toate pozițiile. Păcat că nu a egalat UTA, să-i fi învățat minte.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează