FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alin Stoica a numit fotbalistul de la FCSB pe care-l apreciază în mod deosebit: „Ar fi bine să facă pasul în Occident”

Alin Stoica (în dreapta) / Sursă foto: Arhivă GSP
Alin Stoica (în dreapta) / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 09:08 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 09:44

Alin Stoica (43 de ani), o fostă mare speranță a fotbalului românesc, a numit jucătorul de la FCSB care i-a atras cel mai mult atenția în ultima perioadă. Fiul lui Tudorel Stoica s-a declarat impresionat de Florinel Coman și așteaptă ca „Mbappe de România” să facă pasul în străinătate.

Chiar dacă e un susținător al proiectului Armatei, acesta chiar afirmând că fanii ar „migra” spre CSA Steaua dacă „militarilor” le-ar fi permisă promovarea în prima ligă, Alin Stoica nu s-a ferit să vorbească despre fotbalistul favorit de la FCSB.

Am spus întotdeauna, mie mi-a plăcut tot timpul de Florinel Coman. Ar fi bine să facă și el pasul în Occident

Eu sper ca jucătorii, când pleacă de aici, să o ducă bine și în afară și să meargă la echipe de top. Pentru mine, echipele de top sunt echipe care se luptă la campionat”, a spus Alin Stoica, potrivit sport.ro

Gigi Becali dezvăluie cum l-a schimbat pe Florinel Coman

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit marea schimbare pe care a făcut-o Florinel Coman, care se află în cel mai bun moment al carierei.

Extrema roș-albastră a contribuit la 11 goluri în acest sezon, în 14 meciuri bifate, și continuă forma bună arătată în sezonul trecut. Iar Gigi Becali a explicat ce s-a schimbat la Florinel Coman, după ce acesta nu dădea în trecut randamentul așteptat.

Pe Coman l-a schimbat familia, a făcut copil. Are o viața creștinească. Se spovedește. Vine preotul și îi sfințește casa din când în când. Când ai sfințenie, nu mai bei. El nu mai bea niciun strop. El era cuminte, nu mergea nicăieri, dar nu știai ce face în casă.

E cuminte acum, stă cu copilul. Face antrenamente la sală și când e liber. El a luat exemplu lui Ronaldo. I-am zis «Bă, tu ai văzut ce face Ronaldo? El se antrenează și acasă.» Tu ce trebuie să faci acasă? El face acasă antrenamente, când e liber se duce la sală, acasă are nu știu ce biciclete, trotinete, motorete...”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO Gigi Becali, declarații de la palat: „Nu se pune problema să plece vreun jucător acum. Vreau Liga Campionilor!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Alin Stoica intervine vijelios în conflictul FCSB - Steaua: „Dacă promovează, toți fanii vor merge acolo. Au palmaresul, sunt cea mai iubită echipă din România!”

Atac frontal la „Generația de Aur”: „Au câștigat două meciuri cu noroc și trăiesc din ele și în ziua de azi! Să ne aducem aminte de trecut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
corbea
corbea  •  18 Octombrie 2023, 10:10

Nici-o sansa....E buna la noi si poate in campionate gen Polonia, Ungaria etc. Nu are valoare si mentalitate pentru campionate puternice. O sa ingroase randul repatriatilor....La cate exemple sunt.....

Joe2022
Joe2022  •  18 Octombrie 2023, 10:02

Aia de afara nu sunt interesați de Florinel. Nu are un stil de joc. Cel mult la arabi.

danielo
danielo  •  18 Octombrie 2023, 10:01

Coman are talent păcat că nu îl ajută și intelectul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează