FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

corespondență gsp din olanda Ploaia i-a aprins pe toți! Ambiții mari la antrenamentul lui FCSB: „Cam tensionat azi”

Vremea rece și umedă i-a aprins pe jucătorii lui FCSB +5   FOTO
Vremea rece și umedă i-a aprins pe jucătorii lui FCSB

Articol de , , - Publicat marti, 04 iulie 2023 16:25 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 16:46

Vremea rece și umedă i-a aprins pe jucătorii lui FCSB și a transformat un joc din antrenament într-o dispută ca una oficială. A câștigat echipa lui Coman și a lui Olaru, cei mai buni, mai ambițioși și mai ofticoși de pe teren

FCSB a mers în Olanda ca să scape de căldura din București și ca să aibă adversari pentru meciuri amicale. Foarte cald nu e în niciun moment aici, însă vremea mai are surprize. Ba iese soarele, ba începe să plouă. Câteodată plouă mărunt, alteori toarnă puternic în câteva zeci de minute.

Ploaia nu încurcă antrenamentele nici măcar atunci când e serioasă, terenul rămâne perfect și mai mult îi înviorează pe jucători, le creează și mai mult chef pentru fotbal.

+1 FOTO

Greu pentru Ngezana

Mingea alunecă mai rapid pe iarba udă și le sporește fotbaliștilor senzația de meci serios pe care ei oricum și-o provoacă între ei datorită ambiției cu care se implică. Mai ales Coman și Olaru se comportă ca și cum un joc din antrenament ar fi la fel de important ca o partidă din campionat.

Ei doi sunt în aceeași formație într-o dispută 12 la 12 pe care Pintilii a pornit-o pe un teren redus și reușesc să câștige meciul cu o diferență de un gol. Vedetele își conduc echipa în mod clar. Coman este extrem de greu de blocat atunci când primește mingea și are un spațiu în care să se miște. Ngezana simte și el, îl apucă de vestă și-l pune la pământ după ce simte că fost depășit.

Olaru e într-un progres semnificativ, nu mai e doar un mijlocaș care aleargă mult și care este disponibil, el e în stare să mute jocul, găsește zonele în care e cel mai convenabil să atace echipa lui. Ngezana l-a lovit și pe el, chiar în careu, însă "arbitrul" Pintilii a refuzat să dicteze penalty-ul care era evident.

"Nu bat eu, bate Andrea!"

Olaru și Coman au cerut cu insistență lovitura de pedeapsă. "Bine, dau penalty, dar îl bați tu!", i-a aruncat Pintilii.

"Nu, îl bate Compagno!", a insistat Darius, convins fiind că italianul nu avea cum să rateze. "Bine, bate Andrea, dar nu acum, după meci", a încheiat Pintilii negocierea.

Înainte ca jocul să fie încheiat, trupa lui Florinel și a lui Darius a marcat golul care i-a adus victoria. "Și mai avem și un penalty de bătut!", și-a amintit Olaru. "Da, așa e, noi mai avem și penalty-ul!", l-a susținut Coman.

Pintilii i-a trimis în vestiar, nu l-a mai lăsat pe Compagno să execute. Pe Florinel l-a întâmpinat Marius Ianuli la ieșirea din cabină.

"Cam tensionat azi", i-a spus Mache.

"De ce? Așa e frumos, s-a jucat foarte bine!", i-a răspuns Coman, încântat și de victorie, și de seriozitatea cu care luptaseră el și colegii lui.

Becali vrea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea: „Ciolacu a dat ordin: «Eu nu sunt glugă de coceni. I-am promis lui Gigi că Steaua va juca pe Ghencea. Rezolvați problema»”
FCSB - DINAMO
Becali vrea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea: „Ciolacu a dat ordin: «Eu nu sunt glugă de coceni. I-am promis lui Gigi că Steaua va juca pe Ghencea. Rezolvați problema»”
Concurs inedit la antrenamentul FCSB: Cine are cel mai bun șut și cine lovește cel mai bine mingea?
fcsb
Concurs inedit la antrenamentul FCSB: Cine are cel mai bun șut și cine lovește cel mai bine mingea?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Ghidibaca
Ghidibaca  •  04 Iulie 2023, 18:17

Penibili..5 articole cu ciobanul fățarnic și ***..n cu echipa lui de 2 lei..numai astăzi.. Despre campioana europeana la tenis de masa s au scris 2 3 articole!!!Sa va fie rușine!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  04 Iulie 2023, 18:07
Postat de thiamarcos pe 04 Iulie 2023, 17:48

Hai, ca si-a revenit gsp-ul! Ieri am avut o strangere de inima cand am vazut ca aproape o zi intreaga am scroll-at degeaba fara sa gasesc stiri cu Becali, cu Mitica, Meme, FCSB sau Mititelu. Azi si-au revenit atat de tare gsp-istii incat scriu stiri despre o miuta de doi lei la antrenamentul FCSB-ului. Astept cu interes ziua cand vom avea articole despre iesirile de la dus de dupa antrenament, sau despre marimea ghetelor fiecarui jucator. (P.S. - Numai mie mi se pare ca gsp-istii sunt niste dinamovisti din ce in ce mai excitati? Sunt cam multe si exagerate zecile de nimicuri scrise pe gsp despre o echipa nou-promovata si care probabil pe la etapa 12-14 isi va demite antrenorul cu scandal si se va trezi in imposibilitate de plata, iar pe la etapa 16-18 va avea prima depunctare pentru neplata salariilor... Ciobandante, vezi ca te-au facut dinamovistii pe gsp, sunt mai des decat tine pe aici!)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hcm27
Hcm27  •  04 Iulie 2023, 17:51
Postat de VanBasten pe 04 Iulie 2023, 17:22

Ambitii mari, rezultate marunte.

Voința e, putirința nu prea!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează