FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA Pintilii e șeful, Filip și Stoica „secunzi” » Cum arată antrenamentele FCSB din Turcia + Echipa roș-albastră stă în hotel cu formația care i-a ofertat un titular

Mihai Pintilii conduce antrenamentele FCSB +45   FOTO
Mihai Pintilii conduce antrenamentele FCSB

Articol de , - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 12:07 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 12:57

FCSB a început munca pentru a doua parte a campionatului în Turcia, unde a împărțit hotelul cu Trabzonspor, formație care îl dorește insistent pe Adrian Șut. Mihai Pintilii și-a câștigat respectul lotului, iar dispoziția de la antrenamente e excelentă.

FCSB a ajuns de duminică în Turcia, seara a efectuat primul antrenament în luxoasa bază Regnum Carya. Jucătorii și cei din staff chiar s-au delectat și cu amicalul celor de la UTA cu 1860 Munchen, disputat pe un teren vecin. 

Începutul de săptămână a dat startul muncii grele de cantonament, partea care-i sperie pe cei mai mulți atunci când vin să lucreze cu Thomas Neubert. Jucătorii știu lecția, știu și de cine trebuie să răspundă și pe cine să asculte.

Strizu, Pintilii, FRF și tembela Lege a Sportului
editorial
Strizu, Pintilii, FRF și tembela Lege a Sportului

Pintilii, respectat și iubit de grupul de la FCSB

E ușor sesizabil faptul că Mihai Pintilii a câștigat ușor grupul, respectul și atenția jucătorilor. Toți sunt atenți la indicațiile pe care le dă, toți cei din staff execută imediat cele impuse de fostul mijlocaș al roș-albaștrilor. 

Delegat în acte, clar A1 în practică. Nu-i menajează, nu se supără și nu strâmbă din nas când jucătorii i se adresează cu „Pinti” sau „Mihai”. Nu-i loc de „Mister” sau „Domn profesor”. Nici n-a cerut asta. A spus-o și repetat-o și în conferințe. 

Iar ajutorul numărul 1 al lui Pintilii este Lucian Filip, preparator fizic în organigramă, în realitate omul cu care antrenorul principal se sfătuiește cel mai mult. Exercițiul de pase și finalizare la poartă mică a fost coordonat de ei, plus Alin Stoica. Acesta, până de curând antrenor la Centrul de Copii și juniori, a fost cooptat recent în staff-ul primei echipe.

Glume și voie bună la antrenamentul FCSB

Fotbaliștii de la FCSB nu par stresați de perioada de acumulare ce urmează pentru ei. Atât duminică, la prima ieșire pe terenul bazei Carya, cât și luni dimineață, fotbaliștii viecampioanei s-au simțit bine. 

Au gustat din plin concursul ad-hoc pus la cale de staff, unde câștigătorii au aplaudat flotările pierzătorilor. Billel Omrani rămâne omul responsabil cu buna dispoziție din lotul FCSB. 

Schimbă Șut camera? 😀 

Trabzonspor s-a aflat și ea zilele aceastea la Regnum Carya. Nu pentru cantonament, campionatul Turciei fiind în plină desfășurare. Turcii care-l doresc pe Adrian Șut sunt în sudul Turciei pentru meciul cu Alanyaspor. Campioana Turciei n-a renunțat încă la transferul mijlocașului care a trecut și pe la Academica Clinceni. 

Inițial, turcii oferiseră două milioane de euro pentru Șut, cu un milion sub prețul cerut de patronul Gigi Becali. În ciuda refuzului, „bașcanii” de la Trabzon n-au sistat negocierile, fiind încă de interes pentru ei. 

Inclusiv presa turcă speculează zilnic mutarea pe care formația care are un lot cotat la 150 de milioane de euro o pregătește. „Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau”, e totuși anunțul făcut de Becali.

Lotul deplasat de FCSB în Antalya:

  • Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Alexandru Maxim
  • Fundași: Valentin Crețu, Alexandru Pantea, Denis Haruț, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Sorin Șerban, Risto Radunovici, Joonas Tamm, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea
  • Mijlocași: Adrian Șut, Boban Nikolov, Malcom Edjouma, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Vlad Tudor, Vlad Toma, David Popa, Eduard Radaslavescu 
  • Atacanți: Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu, David Miculescu, Florinel Coman, Billel Omrani

FCSB joacă duminică și luni primele amicale

FCSB are primul test din Turcia abia duminică, de la ora 16:00, când va întâlni Pogo Szczecin, ocupanta locului 4 în Polonia. O zi mai târziu vicecampioana României va juca de la aceeași ora cu Rakow Czestochowa, liderul din campionatul polonez, formație la care evoluează și Deian Sorescu. 

Primul meci oficial din 2023 va fi contra celor de la Hermannstadt și e programat pe 22 ianuarie, la Sibiu, de la ora 20:45.

Citește și: 

Anunț de ultimă oră la FCSB: „Căutăm antrenor! De asta nu a mers Leo Strizu în cantonament”

Mihai Stoica s-a răzgândit după 4 ore în „cazul Strizu” + De ce FRF nu a reacționat, în 2022, când Rapid a aplicat aceeași strategie cu antrenorul din acte: „Nu aveam această sarcină”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
legio.sud
legio.sud  •  09 Ianuarie 2023, 15:19
Postat de jairz_70 pe 09 Ianuarie 2023, 13:23

pai sa ii spuna profesor can el nu are bacul ar fi cam naspa ,trebuie sa faca o facultate sa fie profesor macar cea de sport

Să-i facă mm. recomandări cum se face “facultate” … în Berceni și la mititelu sunt mulți “ cărturari “

jairz_70
jairz_70  •  09 Ianuarie 2023, 13:23

pai sa ii spuna profesor can el nu are bacul ar fi cam naspa ,trebuie sa faca o facultate sa fie profesor macar cea de sport

jairz_70
jairz_70  •  09 Ianuarie 2023, 13:23

pai sa ii spuna profesor can el nu are bacul ar fi cam naspa ,trebuie sa faca o facultate sa fie profesor macar cea de sport

Vezi toate comentariile (3)
Comentează