FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Declarația lui Mihai Pintilii care l-a deranjat pe Ilie Dumitrescu: „L-am susținut, dar nu e OK să vii cu chestii d-astea”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 11:21 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 11:21

După ce s-a enervat pentru că Mihai Pintilii urmează să fie suspendat de Comisia de Disciplină, Ilie Dumitrescu s-a arătat deranjat de declarațiile antrenorului de la FCSB.

Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul de la FCSB, angajat ca delegat fiindcă nu are carnet de antrenor, l-a ironizat pe Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori din cadrul FRF. Presiunile puse de Burchel nu l-au impresionat pe Pintilii, care i-a replicat angajatului FRF: 

„Dumnealui știe că am început cursurile pentru carnetul de antrenor, nu știu de ce insistă. Da, nu pot să antrenez. Așa. Să mă dea afară din țară, să mă aresteze! Ce pot să fac eu? Să trimită poliția să mă aresteze”, a zis Mihai Pintilii.

Fotbalul românesc e în comă, Burleanu prosperă » Președintele FRF, conflict de interese: face bani în nume personal de la cluburile pe care le conduce + Detaliile imperiului Burleanu
EXCLUSIV
Fotbalul românesc e în comă, Burleanu prosperă » Președintele FRF, conflict de interese: face bani în nume personal de la cluburile pe care le conduce + Detaliile imperiului Burleanu

Ilie Dumitrescu, deranjat de declarația lui Mihai Pintilii

Ilie Dumitrescu a văzut declarația antrenorului de la FCSB și l-a criticat pe acesta.

„L-am susținut pe Pintilii, dar să nu fii pregătit când îți pune cineva o întrebare de genul ăsta și să îmi vii cu chestiile astea nu mi se pare foarte OK. Spui că ești angajat al clubului, că te subordonezi celui care conduce clubul, că este vina clubului...

Este responsabilitatea clubului, domnule. Cineva a pus pe cineva care nu are calificare. E problema clubului, nu a delegatului. Pintilii trebuia să vină pregătit pentru o asemenea declarație, nu să spună că-l arestează. Gigi Becali și-a asumat să îl lase pe Pintilii să se ocupe de pregătirea echipei. Și-a asumat un lucru pe care mulți nu și-l asumă. Dacă ar fi mers Strizu în cantonament, nu se ajungea aici”, a comentat Dumitrescu, în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Pintilii exagerează. Îi dau eu jos cătușele dacă e arestat. E un tip plăcut, dar trebuie să facă școala. Să înțeleagă toată lumea că nu se mai poate fără școală 

- Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF

Ce a spus Mihai Pintilii după Hermannstadt – FCSB

A fost un meci greu, Hermannstadt e o echipă puternică, joacă acasă acum. Dar asta înseamnă să ai o bancă puternică. Mă bucur pentru cei care au intrat foarte bine de pe bancă și au suplinit ieșirile.

Lui Sorescu cred că-i mai trebuie puțin timp de acomodare. Mă bucur pentru Crețu, a intrat bine, l-a suplinit foarte bine. La FCSB n-a existat și nu va exista niciodată răbdare. Aici se vrea performanță, nimeni nu-i așteaptă pe jucători. Omrani a intrat și a dat gol, data viitoare poate fi rezervă. Aștept de la jucători să joace fotbal de plăcere, să-și facă datoria, atât! Nu există asta cu «să-ți dai viața pe teren».

Încă suntem la început, dar abia de acum începe greul. Florinel Coman este pe drumul cel bun, v-am zis. Dar are nevoie de răbdare! E jucător foarte bun, de echipă națională. El s-a pregătit foarte bine, cred că a fost în primii 3 jucători, a dat un randament incredibil!

N-a discutat nimeni din Federație cu mine. Eu îmi văd de drumul meu, o să încerc să-mi iau carnetul de antrenor. O să discut cu Burchel doar când merg la cursuri. În rest, ce să discut? El își face nume pe numele meu. De trei săptămâni, vorbește doar despre Pintilii. Mă bucur. Asta înseamnă că n-am fost un prost, n-am fost un nimeni. Să mă suspende trei luni, trei ani, patru ani. L-aș ruga să mă suspende cât poate, ca să fie el liniștit. Unii vor doar să facă rău

- Mihai Pintilii

VIDEO Florinel Coman, declarații la cald după Hermannstadt - FCSB 0-1: ,,Cel mai dificil adversar al nostru suntem chiar noi”

Citește și: 

Basarab Panduru se ia de un jucător de la FCSB: „Nu produce nimic! Dacă nu se plăteau bani pe el, ar fi plecat”

Avem raportul: Sorescu, debut ratat la FCSB! » De ce l-a schimbat Becali după o repriză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
zica
zica  •  23 Ianuarie 2023, 15:06

George dacă asa te cheamă de dl. Dumitrescu e prost în opinia ta ,ptr ca a avut un pdv vis a vis de declaratia un *** e jenant, ptr ca dl Dumitrescu e unul din cei mai stilați comentatori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oncica07
oncica07  •  23 Ianuarie 2023, 13:35

In germania,o caserita la supermarket face 2 ani de scoala sa scaneze produse si sa dea rest.2 ani.un medic 10 ani,6 ani de baza,4 ani specializare,5 rezidentiat,egal 15 ani de studiu..asta iese de la povesti cu ciobanul si cu subinginerul,ambii puscariasi,si e gata facut,antrenor..si te miri ca iei zece boabe de la o echipa de handbal feminin din danemarca..

digei
digei  •  23 Ianuarie 2023, 12:37

Pintilii se crede o mare personalitate în fotbal, el având un palmares de tot râsul. Așa mare jucător a fost încât nu mai așteaptă licența, antrenează direct așa, din instinct, pe genunchi. Mai nou a găsit Becali metode golanesti de a eluda regulamentele. Oare Guardiola, Klopp, Ancelotti cum au avut răbdare să termine școala, să dea examen, să nu facă tot felul de trucuri ca să ajungă să antreneze? Nu frate, Pintilii s-a născut antrenor, își jignește profesorii, o face pe ofuscatul în presă, e buricul foptbalului. Nu știu de ce FRF nu reacționează cumva, concret.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează