FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Gigi Becali acuză frontal: „Rapid are prietenie mai mare cu FRF decât are CFR Cluj”

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 14:16 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 16:20

După ce Mihai Stoica a criticat arbitrajul din Hermannstadt - Rapid 1-1, și Gigi Becali a acuzat și el faptul că Rapid ar fi ajutată.

Patronul FCSB susține că formația alb-vișinie e ajutată de arbitri, ca urmare a prezenței președintelui Daniel Niculae în Comitetul Executiv al FRF. În CEx este prezent și Valeriu Argăseală, președintele FCSB.

Gigi Becali, anunț surpriză după condamnarea lui Dănuț Lupu: „Îl angajez eu la FCSB”
FCSB
Gigi Becali, anunț surpriză după condamnarea lui Dănuț Lupu: „Îl angajez eu la FCSB”

Gigi Becali acuză: „Rapid are prietenie mare cu FRF”

„Eu am auzit de arbitraj, dar nu m-am uitat. Mi-a zis MM după meci, dar nu mă mai interesează. Eu mă uit la Craiova, la CFR Cluj. La celelalte nu mă uit. La Rapid și Farul nu mă uit. Doar la Craiova și CFR Cluj. De ce să mă uit? Mă interesează doar CFR Cluj și Craiova.

Rapid nu e o echipă valoroasă, nu poți spune că are jucători valoroși și că poate reveni în orice moment. Are relații de prietenie cu Federația, dar nu are ce să facă Federația. Nu poate. Arbitrii nu pot câștiga un campionat când e diferență mare de valoare. Doar când e egalitate.

Rapid are prietenie mai mare cu FRF decât are CFR Cluj. CFR are doar niște rădăcini vechi. S-a văzut că nu mai e ajutată. Doar Istvan, care are legătură de sânge, de ungurime. Dar ceilalți arbitrii nu sunt cu CFR Cluj. Doar la Rapid sunt d-astea... E Daniel Niculae e în Comitetul Executiv. Ăștia la FRF au șmecherie, vrăjeală d-asta: «Fii cu mine ca să fiu cu tine»”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

VIDEO Gigi Becali îl distruge pe Kyros Vassaras: „Stai la tine acasă în Grecia ta. Lasă-ne, bă, frate în pace! Să vină Avram, Deaconu sau Hațegan... Ne trebuie grec?”

Citește și: 

Gigi Becali l-a certat pe Mihai Stoichiță după o nouă amânare în procesul CSA Steaua - FCSB: „Asta înseamnă să nu ai bărbăție”

Tremură FCSB? » 3 informații alarmante pentru roș-albaștri

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
mafa
mafa  •  02 Octombrie 2023, 21:44

Pai nu ziceai ca nu te intereseaza Rapidul !!...saracule la minte.....acuma are prietenie cu frf !!...ti-o fi frica !! Si tu si m&m-s doi prosti.

Razvan
Razvan  •  02 Octombrie 2023, 19:34

Are perfecta dreptate, fara arbitrii, nu era in primele 8

Elena43
Elena43  •  02 Octombrie 2023, 18:39

Pe asta cat il mai lasati sa abereze fara nicio sanctiune ? Pe mm il lasati sa abereze de ani de zile si nu i ati facut nimic … ce ma mai mira

Vezi toate comentariile (8)
Comentează