FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Motivul pentru care Becali l-a trecut rapid pe linie moartă pe Ondrasek » Ambiția necunoscută a patronului

Zdenek Ondrasek (centru), în FC Botoșani - FCSB 0-0 // foto: Facebook @ FCSB
Zdenek Ondrasek (centru), în FC Botoșani - FCSB 0-0 // foto: Facebook @ FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 17 iulie 2021 07:53 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 08:02

Gigi Becali poartă o competiție cu Mihai Stoica și ține să-i demonstreze managerului de la FCSB că nu se pricepe să aleagă jucătorii. Fiindcă MM l-a recomandat, Zdenek Ondrasek a fost „condamnat” după numai 45 de minute, cât a jucat în meciul de la Botoșani, 0-0.

Gigi nu are doar pretenția că el se pricepe să vadă potențialul fotbaliștilor, ține să demonstreze și că doar el se pricepe. De aceea îi sacrifică pe toți jucătorii pe care îi recomandă Mihai Stoica.

Cea mai recentă victimă e Ondrasek, atacantul ceh folosit numai 45 de minute în partida cu FC Botoșani. „Nu e ceea ce avem noi nevoie”, a spus Becali despre internaționalul ceh în vârstă de 32 de ani, un jucător pe care l-a văzut într-o singură repriză.

Patronul îl exclusese rapid în sezonul trecut și pe Vukusic, alt atacant pe care Mihai Stoica îl adusese. Fost golgeter în Slovenia, croatul a prins la FCSB doar cinci meciuri, nici unul ca titular, înainte ca Gigi să-l eticheteze ca inutil și să-l dea afară.

Ambiția lui Gigi Becali: să arate că managerul lui e slab!

Nici Planic nu a fost unul dintre fotbaliștii preferați ai lui Becali, chiar dacă sârbul a avut în mod constant un statut de titular. Motivul era același: pe Planic îl recrutase MM, iar Gigi ține să aibă exclusivitate în alegerea jucătorilor buni.

Toate deciziile acestea nu constituie un șir de coincidențe, competiția pe care Becali crede că o are cu Stoica în materie de scouting e confirmată de agenți care au colaborat cu ei doi la transferuri. Patronul a ținut să sublinieze și rateurile lui MM: 

„Puteam să-i aduc pe Cestor și pe Burcă, dar am fost fraier și m-am luat după alții. Așa au ajuns amândoi la CFR”. O critică adresată direct managerului.

Andrei Cordea: fundaș stânga, extremă dreapta, acum vârf

Există și un jucător pe care Becali l-a remarcat în partida cu FC Botoșani, încheiată egal, 0-0: „Ondrasek nu poate să facă față la FCSB, o să vedem care va fi atacantul. Eu cred că poate fi Cordea vârf. E prea bun și prea puternic, poate juca pe oricare post. Echipa va începe de acum cu Cordea, nu-l mai scoate nimeni dintre titulari!”.

 Andrei Cordea, 22 de ani, a fost achiziționat de la Clinceni cu 20.000 de euro. În amicalele din vara aceasta a fost utilizat ca fundaș stânga, la Botoșani a jucat pe postul de extremă dreapta, iar Gigi îl mută acum ca vârf! Moruțan l-a dezamăgit pe Becali: „Echipa noastră e puternică, problema e că-l avem pe Moruțan mână moartă”.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Impresarul lui Ondrasek sare în apărarea cehului, după criticile primite de la Becali: „Ce, ne luăm după o repriză? E în urmă cu pregătirea”

Olimpiu Moruțan, umilit în direct: „Ce cauți la FCSB? Credeam că iau bani mulți, dar nu face nici 200.000 euro!” + Motivul halucinant invocat pentru regres

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (18)
viata.de.caini
viata.de.caini  •  18 Iulie 2021, 07:18
Postat de talpaiadului pe 17 Iulie 2021, 16:41

Nu ar fi o surpriza sa fie asa cum scrie gazeta, doar Becali a renuntat in trecut la Elton (care a fost cel mai tehnic jucator din istoria FCSB-ului) tot pentru a demonstra ca le stie pe toate si face ce numai ce vrea el indiferent de consecinte.

Mă întreb ce au făcut "jurnaliștii" ca sa descopere "ambiția necunoscuta a patronului"? gsp inventează știri, motivația este sa creeze trafic, prin faptul ca suporterii vin și se înjură p-aici ore în șir. Aceleași personaje ca pe Digi, care a închis chat-ul datorită faptului ca nu mai existau comentarii, ci doar măscări...

deusdat
deusdat  •  18 Iulie 2021, 03:05

Forza Gigi!

talpaiadului
talpaiadului  •  17 Iulie 2021, 16:41

Nu ar fi o surpriza sa fie asa cum scrie gazeta, doar Becali a renuntat in trecut la Elton (care a fost cel mai tehnic jucator din istoria FCSB-ului) tot pentru a demonstra ca le stie pe toate si face ce numai ce vrea el indiferent de consecinte.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează