FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // Primul om care-l apără pe Dică după atacul lui Becali: "Lăsaţi-mă în pace! Dacă a făcut asta, înseamnă că e antrenor bun"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 10:36

După ce Gigi Becali l-a criticat și i-a cerut demisia lui Nicolae Dică (Detalii AICI), Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, i-a luat apărarea antrenorului.

Dumitru Dragomir susține că Nicolae Dică nu este de vină pentru rezultatele celor de la FCSB, ci jucătorii de la echipă și valoarea acestora.

"Stelei nu îi trebuie numai antrenor. Îi trebuie şi echipă de fotbal. Dacă Dică a scos atâtea puncte cu echipa asta, înseamnă că e antrenor bun. Dar toată lumea îl înjură.

Nu vedeţi că trei sferturi de echipă are viteza întâi şi a doua? A ajuns Filip, care fuge ca mine, să fie cel mai bun jucător de la Steaua. Toată lumea spune că are cel mai bun lot. Lăsaţi-mă în pace! Nu e aşa. Diferenţa de valoare între CFR şi Steaua este de trei clase", a declarat Dumitru Dragomir la TV Telekom Sport.

 

Citește și:

Ceartă pe bani la FCSB! Gigi Becali îl distruge pe Dică în direct, antrenorul se ține tare: "Bă, tată, pleacă, că n-are rost!"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  23 Decembrie 2018, 13:29

Luțu 1!!!

102616867470859
Puiu Comunist  •  23 Decembrie 2018, 12:54

oricit de mult nu-mi place acest mitica pare sa fi inceput sa aiba teama de DUmnezeu. nu ma asteptam sa ii ia apararea lui DIca. Brovao nea mitica!

breitner
breitner  •  23 Decembrie 2018, 12:27

Nu spunea "palarie" ca Stana Berceni are cel mai bun lot? Sau se referea la lotul de pasunat?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează