FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Înainte de FCSB - CFR Cluj, liderul suporterilor a luat pulsul la antrenament: „Cel puțin 40.000 de spectatori!” » 3 titulari puși în gardă: „Îmi place să-i agit”

Gheorghe Mustață, alături de Florinel Coman la unul dintre antrenamentele FCSB-ului // foto: captură TikTok
Gheorghe Mustață, alături de Florinel Coman la unul dintre antrenamentele FCSB-ului // foto: captură TikTok

Articol de , - Publicat joi, 11 mai 2023 14:09 / Actualizat joi, 11 mai 2023 14:55

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord Steaua, principala facțiune a suporterilor FCSB, a asistat astăzi la antrenamentul roș-albaștrilor, i-a „amenințat” pe Andrei Cordea, Octavian Popescu și Deian Sorescu și le-a cerut fotbaliștilor să le transmită un mesaj susținătorilor echipei.

Duminică, 14 mai, FCSB va primi la ora 21:00 vizita celor de la CFR Cluj, în etapa 8 a play-off-ului.

Florin Talpan interpretează motivarea din dosarul palmaresului și se cere general: „Merit să fiu avansat! Palmaresul ne aparține!”
CSA STEAUA
Florin Talpan interpretează motivarea din dosarul palmaresului și se cere general: „Merit să fiu avansat! Palmaresul ne aparține!”

Roș-albaștrii pregătesc deja partida contra campioanei en-titre, una pe care sunt nevoiți să o câștige pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

Cu 3 zile înaintea meciului, liderul suporterilor a mers la antrenament, unde a discutat cu managerul general Mihai Stoica și o parte dintre fotbaliști.

Mihai Stoica, despre FCSB - CFR Cluj: „Ne apropiem vertiginos de 30.000 de bilete vândute”

În dialogul cu Mustață, MM Stoica a susținut că FCSB a vândut aproape 30.000 de bilete pentru duelul cu CFR:

„Ne apropiem de 30.000 vertiginos. Mă gândesc că poate facem un record dacă face și Craiova ceva. Indiferent de ce se întâmplă la Craiova, campionatul se va juca până în ultima etapă. Nu va mai fi ce-a fost în anii trecuți.

Important e ca noi să câștigăm. Până la urmă, asta e tot ce contează. Cu Nordul lângă noi, numai erori prea mari de arbitraj ne-au oprit să câștigăm anumite meciuri. În rest, băieții cred că au demonstrat că simt ce se transmite din tribună și din peluză. Ne vedem duminică”.

Oficialul FCSB a făcut o trimitere la faptul că sâmbătă, cu o zi înainte de FCSB - CFR Cluj, Farul va avea o deplasare complicată, în Bănie, cu CSU Craiova. Un rezultat negativ al dobrogenilor ar încuraja și mai mulți fani roș-albaștri să vină la stadion, consideră MM Stoica.

Din informațiile GSP.ro, FCSB a vândut până astăzi, la ora 14:00, 23.000 de bilete. 

Ce mesaje au transmis jucătorii de la FCSB pentru fani

  • Florinel Coman: „E bine dacă s-au vândut 30.000 de bilete. Să vină în număr cât mai mare, pentru că e un meci foarte important pentru câștigarea campionatului. Trei meciuri în care trebuie să avem trei victorii și să ne bucurăm cu toții la final”.
  • Darius Olaru: „Se poate și mai mult de 30.000! Haideți lângă noi să câștigăm campionatul!”
  • Billel Omrani: „Deja? Deja? Deja? E full stadionul acum, nu? Veniți, veniți la noi, cea mai frumoasă atmosferă!”
  • Octavian Popescu: „Pff, se umple, se umple stadionul. Mai e ceva de zis?” 
  • Joyskim Dawa: „Serios? C'mon, vă așteptăm pe toți!” 
  • Alexandru Pantea: „Foarte bine. Să se umple, să tremure stadionul!”

  • Andrei Cordea: „Cred că o să fie arhiplin, 40.000 cel puțin. Veniți alături de noi, cred că putem să batem CFR-ul. Să mergem la Farul, să batem și acolo și să luăm campionatul”
  • Iulian Cristea: „Doamne ajută, și mai multe, să fie peste 45.000. Vă așteptăm cu drag, să ne susțineți și să câștigăm. Avem nevoie de voi!”
  • Deian Sorescu: „Sper să se vândă în continuare la fel. Vă așteptăm să fiți alături de noi în continuare”
  • Adrian Șut: „Să vină cât mai mulți, să umplem stadionul și să câștigăm, să ne batem la titlu”
  • Ștefan Târnovanu: „Vă așteptăm în număr cât mai mare, să umplem stadionul și noi să câștigăm și să fim fericiți”

Cordea, Sorescu și Octavian Popescu, avertizați

Mustață i-a pus în gardă pe Sorescu, Cordea și Octavian Popescu că trebuie să sărbătorească golurile alături de Peluză.

„Din partea mea, ai o singură vorbă. Și, dacă n-o respecți, ne certăm amândoi. În momentul în care dai gol și nu te sui pe gard la noi, ai să vezi ce pățești”, i-a transmis Mustață lui Sorescu.

„Mă urc, dar mă luați acolo pe sus”, a răspuns jucătorul de bandă.

„La primul gol pe care îl dai, te rog frumos, să rupi peluza. Nu fugiți în stânga, în dreapta, rupeți peluza, că acolo e frumos”, i-a spus Mustață și lui Octavian Popescu, care s-a conformat: „Gata, așa facem”.

„Acum n-are scăpare. A promis ceva meciul trecut, dar nu s-a ținut de cuvânt. I-am spus că dă gol și ce trebuie să facă. A promis și m-a păcălit.

Glumim, îmi place să-i agit așa un pic. Când dau gol, se bucură și ei săracii unde prind. Nu-și mai dau seama că la noi trebuie să ajungă. Se bucură pentru atmosferă, pentru gol. N-avem ce să le zicem”, a spus Mustață ulterior. Întreaga interacțiune cu fotbaliștii a fost transmisă live pe platforma TikTok.

Tot despre FCSB:

Amenințat cu depunctarea, Gigi Becali face scandal: „Ce tot mă hăituiți, mă, voi pe mine? Hai să văd că îi luați puncte lui FCSB!” » Cere intervenția lui Burleanu

FCSB a aflat verdictul în cazul lui David Miculescu » Cum poate arăta primul „11” la derby-ul cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
allstefans
allstefans  •  12 Mai 2023, 07:40
Postat de Catalynn.._. pe 11 Mai 2023, 15:49

Deși au ținut-o “ascunsa” 24 de ore, motivarea ICCJ a îngropat speranțele FC fcsb la Palmaresul istoric al Stelei. De ieri fcbistii nu mai pot pretinde ca sunt steliști și ca lupta pt titlul 27. Nu ca e rău sa lupți pt titlul 6, însă fcsbistul e suporter de rezultat, el ținea cu FC fcsb pt ca se putea impauna cu performatele Stelei, altfel nu dădea 2 bani pe echipa lu’ ne-a jjijji. Mulțumim Talpan, Respect! :-)))

domn destept, tu si talpan sunteti cei mai destepti de pe planeta, credeti ca se muta careva la voi prin tribune sa sustina o echipa din 2017, fcsb are in palmares semifinala uefa, grupe champions league, csa 2017 nu are nimic, sa nu uitam ca de multe ori cea mai buna echipa din lume nu a fost campioana in tara ei

archibald
archibald  •  11 Mai 2023, 17:14

Ni se rupe de acest joc daca mai avem putere sa-i încurcam bine dacă nu ... paguba-n ciuperci! Ultimul joc este cu Farul când se stie că vonm pierde! Nu vă mai alintați tot campionatul nu-l luați! Mai are mult până să-și spele păcatele fariseul vostru! farul ia campionatul la ....................mustață! :))))))))))))))))))))

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  11 Mai 2023, 16:41

Articol despre reintegrarea in societate a puscariasilor

Vezi toate comentariile (17)
Comentează