FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, necazuri înainte de derby-ul cu CFR Cluj » Un titular are probleme medicale + Tavi Popescu, incert

Adrian Șut, accidentat în Sepsi - FCSB // FOTO: Cristi Preda
Adrian Șut, accidentat în Sepsi - FCSB // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 10:01 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 16:48

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat ce probleme de lot are echipa roș-albastră înainte de derby-ul cu CFR Cluj.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Oficialul roș-albaștrilor spune că extrema Octavian Popescu (20 de ani) are în continuare probleme după accidentarea din România - Belarus și că are șanse mici să joace. În plus, și mijlocașul Adrian Șut (23 de ani) are probleme medicale, după meciul cu Sepsi.

Duelul celor mai buni » Ei pot decide derby-ul CFR Cluj - FCSB
CFR CLUJ - FCSB
Duelul celor mai buni » Ei pot decide derby-ul CFR Cluj - FCSB

Octavian Popescu și Adrian Șut, probleme înainte de CFR Cluj - FCSB

„Octavian Popescu are șanse foarte mari să nu facă deplasarea la Cluj. 

Adrian Șut e bine, dar încă nu e la sută la sută. Sperăm să fie. Oricum, vor juca doar fotbaliștii care sunt sută la sută. Am avut emoții mari de tot. A suferit o entorsă, dar a fost una ușoară. Nu a fost ca cea suferită de Tavi Popescu la națională”, a spus Mihai Stoica în emisiunea „Sport Report”, de la OrangeSport.

Tavi Popescu, scos din echipa de start de Gigi Becali 

Tavi Popescu a ratat și meciul din etapa precedentă, 2-1 cu Sepsi, iar în partida cu CSU Craiova (1-1) a fost titular, jucând 76 de minute. După acel meci, Gigi Becali, patronul FCSB, anunța că Tavi va fi rezervă, urmând ca Florinel Coman să devină titular pe postul de extremă stânga. 

„Va juca Florinel Coman în stânga și îl va înlocui, dacă e nevoie, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular! Acum e altceva. L-am forțat că poate-l vede cineva, Anglia, Franța, Germania. Are 20 de ani. Are timp să-l vadă Franța, Anglia, Germania, Italia...”, a spus atunci Gigi Becali. 

Cum ar putea arăta FCSB cu CFR Cluj: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu (Șut), Edjouma - Cordea, Compagno, Fl. Coman

VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB 

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, paralelă între CFR Cluj și Real Madrid » Cum prefațează derby-ul cu FCSB

Încearcă să îl ademenească pe Gigi Becali: „E mai fotbalist, mai deștept decât Dawa!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mirstelistu
mirstelistu  •  07 Aprilie 2023, 13:59

Ce mare pierdere e globtavian popiescu?

dodo001
dodo001  •  07 Aprilie 2023, 11:26

Ambii vor juca, veti vedea

concret
concret  •  07 Aprilie 2023, 11:17

"L-am forțat că poate-l vede cineva, Anglia, Franța, Germania. Are 20 de ani. Are timp să-l vadă Franța, Anglia, Germania, Italia..." - ciobanul, despre cum se face management la fc fcsb sa. Nu conteaza alte lucruri, doar bisnita de jucatori. Astia sunt cea mai mare mizerie din istoria fotbalului mondial.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează