FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Mesajul lui Emil Grădinescu în direct, la startul FCSB - CFR: „O zi specială pentru suporterii steliști”

FCSB - CFR Cluj, pe Ghencea/ foto: Andrei Petrescu (GSP)
FCSB - CFR Cluj, pe Ghencea/ foto: Andrei Petrescu (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 21:36 / Actualizat duminica, 06 august 2023 22:12

Emil Grădinescu, comentatorul de la Prima Sport și Orange Sport, a transmis un mesaj în direct la startul meciului FCSB - CFR Cluj, din Ghencea.

Un aprig contestatar al CSA Steaua, echipa Ministerului Apărării Naționale, Emil Grădinescu a ținut să evidențieze că „suporterii steliști” au revenit în Ghencea, referindu-se la fanii celor de la FCSB.

Imagini emoționante » Un suporter „veteran” al FCSB, cu ochii în lacrimi la revenirea în Ghencea: „O bucurie fără margini! E de nedescris!”
FCSB - CFR Cluj
Imagini emoționante » Un suporter „veteran” al FCSB, cu ochii în lacrimi la revenirea în Ghencea: „O bucurie fără margini! E de nedescris!”

Emil Grădinescu, mesaj în direct: „Suporterii steliști au revenit în Ghencea”

„Suntem pe stadionul Steaua, unul care se află la standarde europene. O zi cu totul specială pentru suporterii steliști. FCSB revine după 8 ani acolo unde s-a luptat cu marile forțe ale Europei. 

Vorbim despre un activ al statului la care au contribuit toți plătitorii de impozite. Un activ care nu putea fi administrat discreționar la nesfârșit”, a spus Emil Grădinescu pe comentariu la Orange și Prima Sport.

Emil Grădinescu, un aprig contestatar al CSA: „Își bate joc de orice normă de eficiență economică”

După ce FCSB-ului i s-a blocat accesul în Ghencea pentru derby-ul cu Dinamo, Grădinescu reacționase dur:

„Se joacă pe Arcul de Triumf pentru că nu s-a putut închiria un stadion mai mare. Arena Națională e blocată cu spectacole, iar conducerea CSA a refuzat încă o dată să închirieze stadionul din Ghencea. Astfel, conducerea CSA a arătat că își bate joc de suporteri, de orice normă de eficiență economică, într-un an în care deficitul bugetar a atins cote alarmante. 

Plătită de la bugetul statului, conducerea CSA a refuzat să alimenteze acest buget cu o sumă importantă, cel puțin 100.000 de euro ar fi încasat dacă Stadionul Steaua ar fi găzduit această partidă”, a spus Grădinescu în direct, înainte de FCSB - Dinamo. 

În replică, fanii Stelei l-au contestat de cele mai multe ori extrem de dur pe Grădinescu, în câteva cazuri chiar fiind vorba despre derapaje și amenințări

VIDEO. Mesajul crainicului înainte de FCSB - CFR Cluj: „Mii de inimi bat ca una”

Citește și:

În absența lui Băluță, Becali a apelat la o variantă surpriză în atac pentru derby-ul cu CFR Cluj
FCSB - CFR Cluj
În absența lui Băluță, Becali a apelat la o variantă surpriză în atac pentru derby-ul cu CFR Cluj
FCSB și-a marcat teritoriul » Ce s-a întâmplat înainte de primul meci la noul stadion din Ghencea
FCSB - CFR Cluj
FCSB și-a marcat teritoriul » Ce s-a întâmplat înainte de primul meci la noul stadion din Ghencea

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
Supersonick13
Supersonick13  •  07 August 2023, 13:01
Postat de Vasi86 pe 06 August 2023, 23:13

Pentru astia justitia nu exista? Cum dracu sa tot dai din gura ca fcsb e Steaua cand justitia a decis ca fcsb nu e Steaua? Pana cand justitia nu spune ca fcsb e Steaua, ar trebui sa va abtineti de la a mai minti lumea, respectati deciziile judecatoresti, respectati justitia.

Cred ca la tine acolo in csa pardon regal e jale mare cred ca e chiar parastas aici se vede diferenta voi cu dinamo ati jucat si stadionul nu a fost plin iar noi cu cfr era sa ne suim si pe acoperis sa vedem Steaua adevarata restul ramaneti cu bine in b mai stati cel putin 2 ani poate va treziti la realitate si vedeti ca acest csa nu e decat un balon de sapun pt fraieri.....

tomaescu
tomaescu  •  07 August 2023, 09:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  07 August 2023, 08:05

Adevarul supara pe cineva,dar cand e interpretat cum vrea fiecare,supara pe toata lumea.Ca la noi.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează