FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 0-0

Dezvăluiri despre controlul ANAD de la FCSB- Craiova: „Nu țin minte ca o altă echipă să fi cerut asta” » Cât a plătit Rotaru în total

FOTO:facebook.com/FCSBOfficia +12   FOTO
FOTO:facebook.com/FCSBOfficia

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 08:42 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 15:23

După FCSB – Craiova 0-0, ANAD a efectuat un control doping, așa cum au cerut oltenii înainte de partidă.

Toate detaliile despre FCSB - CS Universitatea Craiova 0-0, AICI!

Câte trei jucători de la fiecare echipă au fost testați după meciul de la Giurgiu, iar Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping, a explicat ce sumă a plătit Craiova pentru testarea de sânge și urină.

Cristi Balaj: „S-au făcut de sânge și urină”

„A existat la acest meci controlul anti-doping. Reprezentanţii ANAD au ajuns cu cinci minute înainte. Au luat de la câte trei jucători probe de urină şi sânge. Se plătesc mai mult. A venit şi ofiţerul pentru testul de sânge.

S-a cerut un control complet. Dacă facem analize doar pentru urină, costă 1.611 lei. Craiova a cerut analiză de urină şi de sânge. Suma exactă e 4.850 de lei pentru un jucător. 6.000 de euro în total pentru cei şase jucători. 

Am să verific, dar nu țin minte ca o altă echipă să fi cerut şi de sânge. Bineînțeles, se pot găsi în sânge mai multe. Hormoni de creştere... Şi mai pot apărea altele", a mai spus Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

VIDEO Dumitru Dragomir după FCSB - Craiova, 0-0: „Cred că Becali ia titlul anul ăsta!”

Citește mai multe știri despre FCSB – Craiova:

Note GSP de la 4 la 9 în FCSB - CS Universitatea Craiova! 3 fotbaliști au jucat execrabil

Sorin Cârțu: „Și dacă îi băteam cu 1-0 eram supărat!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (44)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  05 Aprilie 2021, 19:53
Postat de 0.palmares.csa pe 05 Aprilie 2021, 19:16

Da bai inteligentule,ca dopantele astea ies din organism in 20 de min,si nu mai ramane nici o urma.Jucatorii au fost storsi de putri pt ca multi dintre ei au fost la loturile nationale.Dar se pare ca singurul tau neuron a plecat in concediu.

Tu esti la fel de inteligent ca mine, daca nu si mai. Nici nu stii sa citesti. Eu spun ca nu au luat „vitamine” de frica si ca urmare abia s-au miscat. Urmele lor se gaseau, eventual, imediat dupa meci. Altfel de ce s-ar face controlul dupa meci si nu inainte. Ar trebui sa faci o propunere in scis la FRF, ca pe ei nu-i duce mintea

0.palmares.csa
0.palmares.csa  •  05 Aprilie 2021, 19:16
Postat de observator_ipohondru pe 05 Aprilie 2021, 16:24

Si n-a avut dreptate Rotaru sa ceara testul? Nimeni nu vrea sa scoata in evidenta ca majoritatea jucatorilor de la FCSB s-au miscat in teren ca niste mortaciuni. De ce? Fiindca, de frica, nu s-au mai luat „vitamine”. Cu putin noroc, Craiova trebuia sa le dea 4-5 boabe. De voie. E drept ca si oltenii a facut un joc peste asteptari, dar asta e valoarea reala a FCSB. Destept baiat, Rotaru asta, a stiut cum sa puna lucrurile in ordine.

Da bai inteligentule,ca dopantele astea ies din organism in 20 de min,si nu mai ramane nici o urma.Jucatorii au fost storsi de putri pt ca multi dintre ei au fost la loturile nationale.Dar se pare ca singurul tau neuron a plecat in concediu.

883135188391540
Popa Corneliu  •  05 Aprilie 2021, 18:19
Postat de Ionel Potec pe 05 Aprilie 2021, 13:35

Daca nu sti mai bine taci, i-a zi tu mai inteligentule care sunt ingerintele psdului, cum i s-a facut loc in liga 1? , petrolul, u cluj ,rapid sunt de ani de zile in liga a doua ce ii opreste sa promoveze? Decit placa cu psd o sti? Faptic ,cu ce i-a ajutat psdul sti?

Numai CraiOlguța și soțul ei, europarlamentarul Claudiu Manda (ambii PSD) știu câte mânării au făcut pentru înființarea clonei FC U Craiova! Poate știe ceva dl Dâncu?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează