FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // Se joacă în București, arbitrează un bucureștean! Oltenii, în continuare ignorați de CCA

Articol de , - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 09:04

CCA a decis să trimită la derby-ul FCSB - Craiova un „central" din Capitală, Marcel Bârsan (37 de ani), deși, în ultimii ani, oltenii s-au plâns în mai multe rânduri că se simt nedreptățiți de acest lucru.

  • FCSB - Craiova se joacă duminică, 22 decembrie, de la ora 20:00, în etapa #22 din Liga 1. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

Comisia Centrală a Arbitrilor nu renunță la politica pe care a avut-o sezon de sezon în privința duelurilor importante din Liga 1, în care se pun față în față o echipă din București cu una din provincie. Și la disputa de duminică, FCSB - CSU Craiova, a ales să trimită un arbitru din București. E vorba despre Marcel Bârsan.

8 meciuria arbitrat Bârsan în actualul campionat, în cele 21 de etape disputate până acum

Practica a fost des contestată, chiar și de cei de la CS Universitatea Craiova, pe parcursul ultimilor ani, mai ales de când trupa din Bănie a intrat în disputa pentru câștigarea titlului. În primăvară, atunci când s-a jucat play-off-ul, Devis Mangia s-a referit la acest lucru, delegarea arbitrilor din București la meciurile Universității cu Dinamo sau FCSB.

„Chestiunile acestea țin de conducere, dar sunt și eu de părere că ar fi mai bine să se evite pe viitor, tocmai pentru că în acest mod nu ar mai fi nimic de interpretat. Eu am aflat, de exemplu, de curând, că FCSB n-a mai pierdut cu un arbitru anume, care e din București, de vreo 7 ani. E un pic ciudat, nu?", a declarat antrenorul italian în martie 2019.

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Craiova, dar va fi frumos pentru că suporterii lor vor face deplasarea în număr foarte mare. De asemenea, vor veni şi fanii noştri în număr mare, va fi spectacol total. Suntem sută la sută cu gândul la acest derby cu Craiova. Sper să nu facem pași greșiți în lupta pentru titlu" 
Dragoș Nedelcu, fundaș FCSB

„Va fi un meci între două echipe bune ale campionatului, vom merge acolo să dăm totul şi să luăm cele trei puncte. Se putea mai bine în acest an, dar sunt sigur că anul viitor o să facem mai mult"  
Alexandru Cicâldău, mijlocaș CSU Craiova

Craiova, la derby-uri, cu arbitri din București, în 2018 și 2019

FCSB - CRAIOVA // Se joacă în București, arbitrează un bucureștean! Oltenii, în continuare ignorați de CCA

PROFESIE » Bârsan, jurist cu două facultăți 

„Centralul" care va oficia la confruntarea de duminică seara a devenit arbitru în urmă cu mai bine de 20 de ani, mai precis în 1998. Ulterior a obținut categoria I în 2001, iar după alți 10 ani a fost promovat în Liga a II-a. La finalul anului trecut, Bârsan a fost promovat și pe lista FIFA, unde l-a înlocuit pe George Găman. Bârsan, care în februarie va împlini 38 de ani, e jurist și a absolvit două facultăți: cea de Educație, Fizică și Sport, dar și cea de Drept.

7 ani și jumătateau trecut de la debutul lui Bârsan în Liga 1, produs în august 2012, la meciul Viitorul - Gaz Metan 0-1

VIDEO // MATCH PREVIEW FCSB - CRAIOVA

VEZI ȘI:

EXCLUSIV » Sondajul GSP prezintă în premieră cele mai tari statistici despre românii pasionați de sport: de la pariuri la sursele de informare și nivelul de activitate fizică

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  21 Decembrie 2019, 17:16

Astia nu se lasa pana nu trucheaza campionatul pentru fecesebisti!

emil1986
emil1986  •  21 Decembrie 2019, 16:26

Oltenii plang si atunci cand sunt avantajati de arbitrii. Tipic frustratilor!

andrei.f
andrei.f  •  21 Decembrie 2019, 13:22

Oltenii au început deja să caute pretexte, ştiu ei ce -i aşteaptă !

Vezi toate comentariile (39)
Comentează