FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vedeta de la FCSB care l-a dat pe spate pe MM Stoica: „E cel mai valoros fotbalist român, peste Coman”

Darius Olaru, în stânga, e liderul echipei cu care FCSB caută primul titlu după opt ani / FOTO: Raed Krishan
Darius Olaru, în stânga, e liderul echipei cu care FCSB caută primul titlu după opt ani / FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 22:44 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 07:42

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, îi „înțeapă” pe contestatarii lui Darius Olaru, pe care MM îl consideră „cel mai bun fotbalist român la ora actuală, chiar peste Florinel Coman”.

Chiar dacă cifrele lui Olaru din actuala ediție nu indică neapărat un progres față de prestațiile din precedentele sezoane, Mihai Stoica se declară impresionat de mijlocașul în vârstă de 25 de ani, devenit între timp căpitan la FCSB.

„Aș vrea să fac referire la un fotbalist de care se vorbește prea puțin. Unii văd că îl și ironizează. Lovitura liberă de la primul gol a fost în urma unui fault asupra lui. Același fotbalist a pasat decisiv la prima ocazie imensă a lui Sorescu, când a alunecat. Același fotbalist a pasat decisiv și la penalty-ul obținut de Sorescu. 

Același fotbalist a oferit un assist la golul marcat de Ovidiu Popescu. Același fotbalist, ăsta, ironizatul, a făcut o intercepție la 2-1 și a pasat lui Coman, care a oferit assist-ul lui Cordea”, a spus Stoica. 

Mihai Stoica, detalii despre accidentarea lui Andrea Compagno: „E de două zile la Belgrad” » Când va reveni pe teren
FCSB
Mihai Stoica, detalii despre accidentarea lui Andrea Compagno: „E de două zile la Belgrad” » Când va reveni pe teren

Mihai Stoica: „Olaru, cel mai bun fotbalist român la ora actuală”

MM a continuat: „Acest fotbalist este căpitanul acestei echipe, Darius Olaru. Este de departe cel mai bun fotbalist român la ora actuală. Da, peste Coman. Este cel mai bun fotbalist român pentru că el este capabil, din primul până în ultimul minut, să sprinteze, să acopere toate zonele terenului, să își ajute colegii, să își pună în mare dificultate adversarii. 

Unii nu văd asta, ei văd că n-are cifre. Păi, cred și eu că n-are cifre dacă Radunovic a ratat o lovitură de la 11 metri. Și nici atunci n-ar fi avut, pentru că nimeni nu ținea cont de cum s-au descurcat Coman și Olaru în faza respectivă.”, a spus oficialul vicecampioanei, în emisiunea moderată de Dan Udrea la Orange Sport. 

Assist-ul dat de Olaru cu piciorul stâng… nimeni nu știe la ora actuală dacă este stângaci sau dreptaci. 

OK, n-a marcat anul ăsta goluri. N-a oferit foarte multe assist-uri, are vreo 6, dar astea sunt assist-uri, nu că a aruncat o minge în careu, sare unul pe sub ea, se mai împiedică unul, altul se uită după avioane și vine unul și o bagă în poartă. Ăla nu e assist!

- Mihai Stoica, la Orange Sport

VIDEO Toate informațiile înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj 

Darius Olaru, cel mai valoros

Olaru continuă să fie cel mai bine cotat fotbalist din toată Liga 1 actuală. Site-ul transfermarkt.com îl evaluează la 5,3 milioane de euro. Deși e un nivel sub cel pe care îl avea în vara trecută, 5,5 milioane de euro, continuă să fie numărul 1 și la FCSB, dar și în întregul campionat. În momentul în care a venit la FCSB, cota lui era de aproape 5 ori mai mică decât cea din prezent, doar 1,1 milioane euro.

Randamentul lui Darius Olaru în ultimii ani

SEZONECHIPĂMECIURIGOLURIPASE DE GOL
2018-2019Gaz Metan Mediaș3546
2019-2020Mediaș/FCSB3763
2020-2021FCSB3281
2021-2022FCSB3769
2022-2023FCSB4417

253e locul pe care Olaru îl ocupă în clasamentul mondial al celor mai bine cotați mijlocași centrali, podiumul fiind ocupat de Bellingham (120 de milioane de euro), Pedri și Valverde, fiecare valorând 100 de milioane de euro

Panduru l-a criticat pe Olaru: „Plângăcios mai mare nu există”

Fost fotbalist la Steaua, în prima jumătate a anilor '90, dar și la echipa națională, cu care a participat la Campionatul Mondial din 1994, Basarab Panduru l-a criticat pe Olaru.

În urmă cu câteva săptămâni, fostul mijlocaș a comentat un moment din derby-ul Rapid - FCSB, în care după ce pierde un duel la mijlocul terenului, Olaru se oprește și renunță să mai alerge pentru a veni în defensivă.

Am fost foarte surprins să văd așa ceva din partea lui. Tocmai el, care era lăudat pentru risipa mare de efort pe care o face, să se prezinte așa, se vede foarte urât! Nu mă așteptam și îi spun că nu e bine ce face, pentru că vreau să-l ajut, fiindcă dacă aș trece cu vederea așa ceva, i-aș face mai mult rău. 

- Basarab Panduru, expert Orange Sport

După care s-a referit și la alt aspect în ceea ce îl privește pe Darius: "Nu-mi place că îl văd mereu plângându-se, după aproape fiecare duel pe care îl poartă. Plângăcios mai mare nu există!", a spus Panduru. 

Completat ironic de Constantin Zotta: „O adevărată atitudine de căpitan”.

VIDEO FCSB a sărbătorit victoria cu Sepsi alături de suporteri

Citește și alte știri despre FCSB: 

„Aveți convingerea că aceste ultime 3 etape se vor disputa exclusiv pe teren?”» Mihai Stoica acuză jocuri de culise în lupta la titlu

FOTO Imposibil de recunoscut » A „invadat” terenul și a plonjat pe gazonul ud, imediat după FCSB - Sepsi 3-1

Dezbaterea celui mai incendiar sezon din istorie! Cine e fotbalistul campionatului: Florinel Coman sau Denis Alibec?

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (14)
ccristian0
ccristian0  •  10 Mai 2023, 12:15

Daca Olaru e cel mai bun fotbalist roman am incurcat-o! Nu ne mai calificam la un turneu final inca vreo 12 ani de acum inainte! Poate e cel mai bun la simulari si tavaleli in iarba!

VanBasten
VanBasten  •  10 Mai 2023, 10:09
Postat de concret pe 10 Mai 2023, 09:28

***, ca se apropie vara. Daca nu rata prostul de Ivan penalty ul ala, acum erau in doliu. Dar ii baga CFR in doliu.

De abia astept sa vad la fecesebisti frustrarea pierderii oricaror sanse la titlu. Sa-l vad pe ala cu Uniti spre titlul 27 cum tace, inecat in propria deziluzie.

concret
concret  •  10 Mai 2023, 09:28
Postat de VanBasten pe 10 Mai 2023, 04:44

Este mai bun chiar decat Kevin de Bruyne cu care il compara Meme acum cateva luni. Exceptionali jucatori are fecesebeaua. Dar de abia spera la un transfer la Al Kebab.

***, ca se apropie vara. Daca nu rata prostul de Ivan penalty ul ala, acum erau in doliu. Dar ii baga CFR in doliu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează