FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB - DINAMO. Claudiu Niculescu: „Dinamo e favorită în derby”

Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 16:40 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 16:44

Claudiu Niculescu, 44 de ani, antrenorul lui CS Mioveni și ex-fotbalist de legendă al lui Dinamo, a vorbit despre duelul de sâmbătă dintre Dinamo și FCSB.

“Va fi un meci încins, cum a fost întotdeauna, este un meci special. La cum arată lucrurile acum, cred că Dinamo este favorită, pentru că FCSB-ul traversează această perioada grea, cu acele cazuri de COVID-19. 

Nu mai contează forma, orgoliile și ambițiile sunt altele, cred că va fi un meci frumos, cu multe goluri. Dar chiar dacă Dinamo pare la prima vedere favorită, meciul va fi unul încins și se poate întâmpla orice într-un astfel de derby”, a declarat Claudiu Niculescu pentru realitateasportiva.net.

“Ar fi fost frumos ca acest derby să se dispute cu tribunele pline, ar fi fost cu siguranță spectacol în tribune, dar din păcate acest lucru nu se poate în acest moment”
Claudiu Niculescu

VIDEO Pariu făcut în direct: „Borcea e în spatele lui Dinamo!” / „Dă o bere cine pierde”

FCSB - DINAMO. Marius Niculae: „Am mare încredere că FCSB va face un meci cel puţin la fel de bun ca la Iaşi! Straton să ia doi saci la el, Dinamo va da multe goluri”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  02 Octombrie 2020, 05:52

Și cu 1-0 e ok, pentru ca vreau să-l aud pe memeșor cum spune că el a câștigat cu Ajax și Chelsea și că meciul asta nu contează, hemoglobina, penitenciarul, aroganțe, tiqui-țaca, ca el e vocea și vorba dictonului: vox poPuli, vox jiji!

creeperno
creeperno  •  01 Octombrie 2020, 22:39

Daca iasi le-a dat 5 boabe, noi le dam 10

cneius
cneius  •  01 Octombrie 2020, 16:54

Care orgolii si ambitii ??? Sint o gramada de jucatori spanioli care habar nu au ce inseamna meciul !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează