FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FOTO Ca pe vremuri! Suporterii FCSB au luat iar cu asalt casele de bilete! Ce s-a întâmplat azi, la Arena Națională

Imagine surprinsă în această dimineață, la casele de bilete de la Arena Națională / foto: GSP
Imagine surprinsă în această dimineață, la casele de bilete de la Arena Națională / foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 09:35 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 15:26

Zeci de suporteri ai celor de la FCSB s-au strâns, dis-de-dimineață, la casele de tichete deschise la Arena Națională, în speranța că vor mai prinde un bilet pentru derby-ul cu Dinamo din această seară, programat pe „Arcul de Triumf”, de la 21:30

„E Unicul Derby, dar îl vreți interzis, vom fi în peluze fără compromis”, suna, grăitor, un mesaj afișat de ultrașii dinamoviști la un derby disputat acum mai bine de un deceniu. Pasiunea a rămas aceeași peste ani, însă, de data aceasta, dictonul li se potrivește mai bine fanilor roș-albaștri.

FCSB anunțase vineri că pune în vânzare ultimele 700 de bilete pentru duelul cu rivala: 500 la Tribuna II și 200 la Tribuna , iar susținătorii roș-albaștrilor au răspuns prezent și de data aceasta! 

După ce ieri au oferit imagini impresionante la cozile de zeci de metri formate la casele de pe Bulevardul Basarabiei, situația s-a repetat și sâmbătă dimineață. Peste 100 de susținători ai roș-albaștrilor erau prezenți la coadă în jurul orei 09:30.

Ca pe vremuri! Suporterii FCSB au luat iar cu asalt casele de bilete! Ce s-a întâmplat azi, la Arena Națională
Imagine surprinsă în această dimineață, la casele de bilete de la Arena Națională / foto: GSP

Inevitabil, imaginile aduc aminte de vremurile „romantice” în care suporterii se înghesuiau la bilete înaintea derby-urilor importante din fotbalul românesc, în special în perioada când acestea nu se comercializau în spațiul online. De data aceasta, tichetele n-au fost puse la vânzare pe internet de teama ca nu cumva dinamoviștii să se infiltreze printre suporterii rivali.

În total, aproximativ 7.000 de specatori vor asista diseară la Derby de România, dintre care 600 de dinamoviști. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat vineri care va fi modul de distribuire a biletelor și cine va avea prioritate la ele.

MM Stoica, supărat că LPF n-a amânat FCSB - Dinamo: „O bătaie de joc a Ligii Profesioniste”

Citește și alte știri de actualitate:

Cine-l mai înțelege? A refuzat oferta lui Becali, acum transmite public: „Vreau la FCSB! Gigi e patronul potrivit pentru mine”

Războiul FCSB - CSA a ajuns la parchet! DNA: peste 130 de plângeri pe subiectul închirierii stadionului „Steaua”!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (9)
valyomanyd
valyomanyd  •  22 Iulie 2023, 12:41
Postat de rocky3 pe 22 Iulie 2023, 11:33

Cei de la coadă să mulțumească în cor lui Meme, "eminența cenușie", care a hotărât că nu se vor vinde bilete online. Adică civilizat! Concluzie: stați la coadă!

Totuși, e o dilema, ăștia care au venit astăzi ,sunt tot aia care le-a spus ieri mm sa plece acasă ca nu vor mai fi bilete ?

grigs1981
grigs1981  •  22 Iulie 2023, 11:54

Pentru cei care nu au vazut niciodata o Stana...Asa "se dau oile la usa"pentru a fi mulse,intre 2 gardulete,ca sa nu scape niciuna si sa mearga in aceiasi directie spre Ciobanul care le mulge!Unul-doua ajutoare ale Ciobanului,mm si mustata,le imping catre muls!Fantastica imagine!Cred ca Ciobanul rade cu lacrimi,ca doar n-o fi prima data cand isi bate joc de stelisti(mici si mari!)...Pacat!Wow!Am vazut 3-4 dinamovisti acolo...nu va spun cum i-am identificat,doar mm mai stie...

rocky3
rocky3  •  22 Iulie 2023, 11:33

Cei de la coadă să mulțumească în cor lui Meme, "eminența cenușie", care a hotărât că nu se vor vinde bilete online. Adică civilizat! Concluzie: stați la coadă!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează