FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Valentin Gheorghe, despre eliminarea lui Steliano Filip: „A intrat agresiv, a ridicat cotul spre față”

Valentin Gheorghe, în FCSB - Dinamo // foto: Cristi Preda - GSP +22   FOTO
Valentin Gheorghe, în FCSB - Dinamo // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 00:00 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 00:26

Valentin Gheorghe (24 de ani) a înscris un gol frumos în meciul de debut la FCSB, 6-0 cu Dinamo. 

Jucătorul venit de la Astra a fost în prim-plan și la faza eliminării lui Steliano Filip, care a spulberat șansele dinamoviștilor la un rezultat bun. 

În minutul 37, la o fază care nu anunțare un pericol iminent, la 30 de metri de poarta lui Dinamo, lateral stânga, Steliano Filip a avut o intrare cu talpa sus în direcția lui Valentin Gheorghe. Intenția de lovire a fost una clară, dar reluările au arătat că dinamovistul l-a „șters” pe adversar.

Valentin Gheorghe, despre eliminarea lui Steliano Filip din FCSB - Dinamo: „A ridicat cotul spre față”

După meci, Valentin Gheorghe a explicat ce s-a întâmplat la acea fază: „Nu a fost nicio discuție, am avut mingea și arbitrul a văzut că a intrat agresiv. A ridicat și cotul spre față, asta a fost decizia”. 

Despre rezultatul înregistrat în această seară, Gheorghe a spus: „Nu îmi imaginam acest debut, îmi doream foarte mult să câștigăm, dar nu mă gâdeam la așa diferență. Am înscris un gol frumos, sunt foarte fericit că am debutat cu gol, ne doream foarte mult victoria pentru că în ultima perioadă echipa nu făcuse foarte multe puncte, jocul nu era ce se cere la Steaua. 

Ne bucurăm că am luat cele 3 puncte, care sunt cele mai importante în ecomonia campionatului. Câte goluri pot să dau, voi da. Mă bucur că am reușit, mă bucur și pentru colegii mei și sper să o țin tot așa.

Mă bucur că cei de aici au încredere în mine, îi mulțumesc lui Mister pe această cale. Sper să joc cât mai mult și să îmi ajut echipa”. 

Cele mai tari imagini din FCSB - Dinamo:

+18 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Steliano Filip nu trebuia eliminat! Verdict clar la faza care a „dinamitat” derby-ul FCSB - Dinamo

Ultrașii lui Dinamo n-au mai suportat umilința » Ce s-a întâmplat la pauza derby-ului cu FCSB

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
legio.sud
legio.sud  •  13 Septembrie 2021, 13:19
Postat de corectu pe 13 Septembrie 2021, 08:17

Greșeli importante: 1.Nu s-a dat penalty la faultul asupra Oct.Popescu 2.Nu trebuia eliminat Filip.Meci de meci Filip cere „roșu” 3.În repriza a 2-a trebuiau eliminați Sorescu și Răuță.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  13 Septembrie 2021, 13:17
Postat de ccristian0 pe 13 Septembrie 2021, 09:48

Valentin Gheorghe daca tacea, filozof ramanea, dar asa se umple de ridicol, dupa teatrul ieftin pe care l-a jucat. Putea sa recunoasca cinstit, dupa meci ca nu a fost absolut nici o atingere si era elogiat de toata lumea, asa este doar un alt pacalici al fotbalului intern (capitol la care rege este Oct. popescu, care in 3 din 5 faze se tavaleste de zici ca l-a lovit Bruce Lee). De aia avem un campionat de toata jena, mai slab decat cel din Burundi , pentru ca respectul intre jucatori nu exista, majoritatea sunt niste actorasi *** care se tavalesc la orice contact, *** fluierasului arogant, gen Kovacs (care aseara a jucat rolul baciului ***, bun amic cu baciul muntean, din Pipera) sau a altor fluierasi care atunci cand arbitreaza in Romania li se asterne ceata peste ochisori!

Tavi -vedeta zis și tavalici are f mult talent dar trebuie ajutat sa se schimbe altfel cu tavaliturile astea îmbătrânește la Gigi in Saivan

ccristian0
ccristian0  •  13 Septembrie 2021, 12:31
Postat de doar..titi pe 13 Septembrie 2021, 11:06

da bah pisoi ...steaua a avut noroc cu istvan , ca altfel ne batea dinamo cel putin cu 4-0 , desi n-au dat nici un sut pe poarta!!''fault inexistent'' la keseru ....ca si ''faultul inexistent'' a lui izmana la man!!hahahaha!!mai incearca!!

doar titi ... iti meriti numele, chiar ar fi o buna idee ca toti sa va numiti ... doar titi, atata intelegeti voi din fotbal ... ti-ti-ti-ti! Pentru voi important este sa castigati, nu conteaza cum, nu conteaza mijloacele, nu conteaza ca se fura, ca se ameninta, ca se simuleaza, ca Oct. Popescu a ajuns la nici 20 de ani sa fie cea mai mare pușlama din fotbalul romanesc, desi talent are cu carul (dar cu furtișaguri, cu măgăriile de care se tine meci de meci, va ajunge tot un fel de Alibec, nascut talent, pierdut speranta!), important este sa castigati cu orice pret. Si pretul il plateste tot fotbalul romanesc la nivel international, pentru ca jucatorii vostri se tavalesc jumatate din meci inclusiv cand joaca nationala, doar ca acolo nu merge cu chitibusuri de genul asta. Sunteti educati sa traiti in furt si in minciuna, ca intreaga societate romaneasca! Dupa principiul "cine se aseamana se aduna"! Asa baci conducator, la fel si turma! Pentru voi este exact ca si in politica: "Nu conteaza ca a furat, important este ca a si facut cate ceva!".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează