FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Nea Gigi, patroane, mergi pe mâna mea” » Dinu Todoran a primit manualul de utilizare: „Cum să ai o relație cât mai bună cu Gigi Becali”

Dinu Todoran
Dinu Todoran

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 07:01 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 08:14

Dinu Todoran (42 de ani), noul antrenor de la FCSB, își va începe în curând cel mai dificil capitol din cariera de antrenor: fostul mijlocaș va trebui să reziste în fața lui Becali și să gestioneze și un vestiar plin de orgolii.

Florin Bratu (41 de ani), fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit într-o intervenție televizată tocmai despre dificultățile pe care antrenorii le au la FCSB în raport cu patronul Gigi Becali. 

„Mitraliera” a explicat cum ar trebui să procedeze Dinu Todoran pentru a avea o comunicare cât mai eficientă cu latifundiarul din Pipera.

Bratu: „Dinu Todoran are inteligența necesară pentru a comunica cu patronul”

„Îți trebuie o comunicare foarte bună cu patronul. Vor fi meciuri în care poți să-i spui: «Nea Gigi, patroane, meciul ăsta trebuie să facem asta. Ascultă-mă, mergi pe mâna mea». Dacă îți iese, o să te asculte iar. Este o realitate! 

Cei care au avut succes la FCSB așa au lucrat! Reghecampf a venit la FCSB de la Chiajna și a câștigat două campionate. Reghecampf și Olăroiu aveau o relație bună cu Gigi Becali și îi explicau anumite lucruri. 

Dinu Todoran are inteligența necesară ca să aibă această comunicare bună și transparentă cu patronul. Eu unul așa cred”, a spus Florin Bratu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Todoran la FCSB: „Sunt 6 jucători care nu pot fi scoși”

În conferința de presă de miercuri, Gigi Becali a vorbit despre implicarea sa în alcătuirea echipei și despre situația portarului Andrei Vlad (22 de ani).

„Pe Moruțan nu am cum să-l scot. Că n-ai cum, chiar dacă joacă prost. Pe Olaru la fel, dacă joacă prost, tot bine joacă. Coman, chiar dacă joacă prost tot meciul, în cinci minute poate face o fază de gol. 

Pe Tănase, la fel. Și pe Tavi Popescu nu ai cum să-i scoți, pentru că face 100 de milioane. Pe Crețu nu-l poți scoate, că e fundaș central. O să înceapă cu el. Nu suntem nebuni să schimbăm fundașii centrali. Ați văzut că am făcut eu vreo schimbare la fundașii centrali? M-am bagat eu vreodată? 

Sunt șase jucători, iar cu portarul sunt șapte. Trebuie să apere Vlad! Ce să fac? Știi când nu o să mai apere? Când o să fie meciuri decisive. Că atunci e mai emotiv. Trebuie să mai treacă 2-3 ani peste. Mai e și portarul de l-am adus de la Iași, Târnovanu. Ieșea la minge parcă plutea. Are 2 metri. Ăștia sunt portarii”, a spus Becali în conferința susținută

Vlad se motiva prin experiență și prin joc. Și prin mare concentrare. O să vorbesc cu el. El vrea să-și ascundă emoția și de aia greșește. O să discut cu el și o să îi spun să se concentreze, nu să-și ascundă emoția. Să facă precum Arlauskis - Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Gigi Becali despre numirea lui Șumudică la CFR Cluj și relația cu Todoran: „În România, antrenorul contează doar 60%”

Citește și alte știri despre FCSB:

Todoran i-a cerut lui Becali: „Nu mă aduce în fața presei” + Cum l-a "botezat" Gigi :)

Echipa sezonului în Liga 1: trei jucători de la Craiova și FCSB, doar doi de la CFR Cluj + 2 apariții surpriză

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
titiduru53
titiduru53  •  05 Iunie 2021, 09:25
Postat de kuba pe 05 Iunie 2021, 08:17

Doua no name-uri: Bratu și Todoran. Unul se plimba pe la Digi la fel ca marii antrenori Pancu și Ionuț Badea! Urmează in studioul Digi Toni Piatra și Dinu Păturica Todoran!

Corect, "Dorodan" !

kuba
kuba  •  05 Iunie 2021, 08:17

Doua no name-uri: Bratu și Todoran. Unul se plimba pe la Digi la fel ca marii antrenori Pancu și Ionuț Badea! Urmează in studioul Digi Toni Piatra și Dinu Păturica Todoran!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează